hocam bu şekil teli satsak ne kadar eder peki bir fikriniz var mı?G2de ön panelin herhangi bir yerine darbe gelirse, ezik olursa komple tüm ön paneli değiştiriyorlar.Orjinal servis 560 liraya yapıyor.
hocam bu şekil teli satsak ne kadar eder peki bir fikriniz var mı?G2de ön panelin herhangi bir yerine darbe gelirse, ezik olursa komple tüm ön paneli değiştiriyorlar.Orjinal servis 560 liraya yapıyor.
Peki telefonunuzda alternatif video oynatıcı var mı? Eğer yoksa o liste çıkmaz.Arkadaslar dune kadar facebook yada tarayıcıdan bir videoya tıkladıgmda liste cıkıyodu simdi ise ckmıyor varsayılanları temizledim ama duzelmedi yardım lazım video indiremiyorum
Bi arkadas linkini vermisti indirmistim kurmustum ama kimdi hatirlayamiyorum ozaman yeniydim sayfada unuttum vallaha.tekrar cok tesekkur ederim![]()
Peki telefonunuzda alternatif video oynatıcı var mı? Eğer yoksa o liste çıkmaz.
Rica ederim.![]()
Var ama cıkmıyor anlamadım gitti mesela bir videoya tıklaynca es indirici ile indirebiliyordum ama simdi direk video acılyo alternatif mx player var
Heh sizmiydiniz ya.kusura bakmayin saygiszlik gibi oldu![]()
Facebook'un video açma şekli değişmiştir. üçüncü parti yazılımla değil, direkt kendi bünyesinde açıyordur.
Yok ya estağfirullah.![]()
Onlarca oyun oynadım hiç bir kasmaya rastlamadım en çok grafik isteyen oyunlarda bilelg g2 şuan bazı oyunlarda küçük kasmalar yaşıyor sizce güncellemeden sonra değişir mi ?
Var ama cıkmıyor anlamadım gitti mesela bir videoya tıklaynca es indirici ile indirebiliyordum ama simdi direk video acılyo alternatif mx player var
TesekkurlerDostum eskiden facebook ta video oynatici yoktu telefonunkini kullaniyodu son guncelleme ile video oynatici facin icine gomulmus yani teldebbagimsiz. Sorub bu cozumu malesef bilmiyorum
Zaten büyük kasmalar yok çok küçük kasmalar yaşanıyor ve telefon daha 4 günlük yani uygulama falan da yok kardeşim.Onlarca oyun oynadım hiç bir kasmaya rastlamadım en çok grafik isteyen oyunlarda bile
uygulamalarınızı kontrol edin isterseniz yüklediğiniz bir veya bir kaç uygulamadan kaynaklı olabilir . Donanımsal olarak şayet bir arıza yoksa kasma olmaz.
nisan ayının ortasına geldik hala güncelleme yok bu nasıl iş ya
20 nisan tarihi verildi takip etmiyorsunuz heralde.
lg g2 şuan bazı oyunlarda küçük kasmalar yaşıyor sizce güncellemeden sonra değişir mi ?
Çin kaynaklı bir habere göre 17 nisanda G3 tanıtılacak gibi. Biz daha güncelleme bekliyoruz. Tr ekibi çok hızlı çalışıyor 😀
Bende ayni seyi yasamistim lg g2 mi htc one mi diye g2 aldim tamamen tesaduf one ararken hemde cok cok cok memnunum batarya ekran vs vs sayamaycagim ozellikler hiz mukemmel bu fiyata bu performans mukemmel otesiArkadaşlar telefon alımı konusunda çok kararsızım sizce lg G2 mi almalıyım hTC one m7 mi