A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadasm bende aldim gold dan bana geleli cok oldu 4.4 nasil is bu anlamadim
Paralel ithalattir. Türkiye romu yüklü değildir.
Arkadasm bende aldim gold dan bana geleli cok oldu 4.4 nasil is bu anlamadim
Paralel ithalattir. Türkiye romu yüklü değildir.
Ders çalış sen![]()
Ee bu nedemek oluyo bi sikinti olurmu bana birde su arka tarftaki gicirtilara taktim yukarda bi yerde bahsedilmisti.son olarak bisey yazarken internet veya sms direk atiyor ana ekrana
Sıkıntı yok devam et. Benim telefonun Türkiye kaynaklı ama Almanya romunu kendim yukledimgüncelleştirmelerden daha önce yararlanirsin. Gicirdamaya takılma. Vidasiz yekpare kapaktan elbette gicirdama gelir. Telefonu eğip bükme yeter
![]()
Sıkıntı yok devam et. Benim telefonun Türkiye kaynaklı ama Almanya romunu kendim yukledimgüncelleştirmelerden daha önce yararlanirsin. Gicirdamaya takılma. Vidasiz yekpare kapaktan elbette gicirdama gelir. Telefonu eğip bükme yeter
![]()
Eğilip bukuluyo bnm telefon bazen ;D masaya koyuyom bi bakiyom düz değil![]()
Ahaha gflex mi o![]()
Yok g2hatta resim atabilirdim ama cekcek bişi bulamadım henüz
![]()
Ahaha o değilde gflex te fena değil ya. Değişik bir tarz olurdu
Saha kafan kadar telefonla napacan![]()
arkadaslar benim g2 isininca ekranin alt tarafinda sararma.oluyor, soguyunca geciyor. sinirlerim bozuldu ne yapayim
Hangi programın uyku moduna girmeyi engellediğini öğrenmenin bir yolu var mı?
Ayarlar/uygulama yoneticisi' nden uygulamayi sectiginizde en altta hangi izinleri aldigini gosterir, orada uykuya gecmesini onler ibaresi varsa o program yapiyordur.
g2 de şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılmıyor.başka rom yüklersek bu özelliği getirebilir miyiz ? illa internet paketi mi almak zorundayız. g pro 2 romu port edilmiş telefonum geldiğinde ilk yapacağım şey yüklemek olacak.acaba bu romda şebeke üzerinde görüntülü görüşme desteği var mı ? yükleyen arkadaşların görüşlerini bekliyorum
Maalesef yokg2 de şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılmıyor.başka rom yüklersek bu özelliği getirebilir miyiz ? illa internet paketi mi almak zorundayız. g pro 2 romu port edilmiş telefonum geldiğinde ilk yapacağım şey yüklemek olacak.acaba bu romda şebeke üzerinde görüntülü görüşme desteği var mı ? yükleyen arkadaşların görüşlerini bekliyorum
Arkadaşlar bnm g2 de golddan yaklaşık 2 aydır 4.4 kullanıyorum bunda sıkıntı yok da, dokunmatik geç algılıyor garantiye göndersem mi bilemedim. (ekran jelatininden kaynaklı demeyin 4.2 varkende aynı jelatini kullanıyordum)
evet yapıyorEkrana 3 kere hızlı tıklayınca Zoom yapıyor mu telefon?
evet yapıyor
Teşekkürler kapattım düzeldi, bu arada bilmeyen ya da bulamayan arkadaşlar için zoom ayarını kapatma ayarlar-genel- erişilebilirlikte benim bulmam biraz uzun sürdü deO ayarı kapatırsanız dokunmatiğin geç algılama sıkıntısı kalkar ortadan.
Teşekkürler kapattım düzeldi, bu arada bilmeyen ya da bulamayan arkadaşlar için zoom ayarını kapatma ayarlar-genel- erişilebilirlikte benim bulmam biraz uzun sürdü de![]()
ben siyahını kullanıyorum 2 ay kadar oldu alalı gayet güzel kaba göstermiyor, yere düşmeye karşı da koruyor bikaç kez düşürdüm bişey olmadıarkadaslar cihazımın kenarındaki gümüş parlak çizginin bazı yerlerinde soyulmalar oldu. Şu kılıfı kullanan varmı , önerirmisiniz ?
LG G2 ULTRA İNCE 0.2mm KILIF MAVİ (BLUE EDİTİON)