LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ee bu nedemek oluyo bi sikinti olurmu bana birde su arka tarftaki gicirtilara taktim yukarda bi yerde bahsedilmisti.son olarak bisey yazarken internet veya sms direk atiyor ana ekrana

Sıkıntı yok devam et. Benim telefonun Türkiye kaynaklı ama Almanya romunu kendim yukledim :) güncelleştirmelerden daha önce yararlanirsin. Gicirdamaya takılma. Vidasiz yekpare kapaktan elbette gicirdama gelir. Telefonu eğip bükme yeter :)

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sıkıntı yok devam et. Benim telefonun Türkiye kaynaklı ama Almanya romunu kendim yukledim :) güncelleştirmelerden daha önce yararlanirsin. Gicirdamaya takılma. Vidasiz yekpare kapaktan elbette gicirdama gelir. Telefonu eğip bükme yeter :)

Eyvallah

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Eğilip bukuluyo bnm telefon bazen ;D masaya koyuyom bi bakiyom düz değil :D

Berkant87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar benim g2 isininca ekranin alt tarafinda sararma.oluyor, soguyunca geciyor. sinirlerim bozuldu ne yapayim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaslar benim g2 isininca ekranin alt tarafinda sararma.oluyor, soguyunca geciyor. sinirlerim bozuldu ne yapayim

Garantiye verin.
Bu olay benim başıma Xperia S'te gelmişti. Çoğu xperia S'te vardı bu sorun. Yurt dışı cihazıydı o yüzden elimde kaldıydı. Sonra kendini suya atarak intihar etti. :P

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hangi programın uyku moduna girmeyi engellediğini öğrenmenin bir yolu var mı?

utkubilal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hangi programın uyku moduna girmeyi engellediğini öğrenmenin bir yolu var mı?

Ayarlar/uygulama yoneticisi' nden uygulamayi sectiginizde en altta hangi izinleri aldigini gosterir, orada uykuya gecmesini onler ibaresi varsa o program yapiyordur.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ayarlar/uygulama yoneticisi' nden uygulamayi sectiginizde en altta hangi izinleri aldigini gosterir, orada uykuya gecmesini onler ibaresi varsa o program yapiyordur.

Cevap için teşekkürler fakat bu izni bir çok uygulama alıyor. Benim merakım bu izni hangisi yanlış kullanıp program açık olmadığı halde sıkıntı çıkarıyor.

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
g2 de şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılmıyor.başka rom yüklersek bu özelliği getirebilir miyiz ? illa internet paketi mi almak zorundayız. g pro 2 romu port edilmiş telefonum geldiğinde ilk yapacağım şey yüklemek olacak.acaba bu romda şebeke üzerinde görüntülü görüşme desteği var mı ? yükleyen arkadaşların görüşlerini bekliyorum

Hakkaten görüntülü görüşme sağlayan bir rom yok mu acep? Ya da bir program aracılığıyla yapılamaz mı?

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bnm g2 de golddan yaklaşık 2 aydır 4.4 kullanıyorum bunda sıkıntı yok da, dokunmatik geç algılıyor garantiye göndersem mi bilemedim. (ekran jelatininden kaynaklı demeyin 4.2 varkende aynı jelatini kullanıyordum :) )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ses problemini bende yasiyorum halen lg servisi aradim boyle boyle aldigim cevap wifi ile gsm sebekesinin ara ara parazitlenme yaptigini soyledi ve 20 nisanda kitkat yaziliminin gelmesiyle duzelecek dediler duzelmedi takdirde tabi bana mail geldi hemen bu adrese yollayip bire bir degistiriyoruz aldigim cevP bu ins degismezde degisier ::))))

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
g2 de şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılmıyor.başka rom yüklersek bu özelliği getirebilir miyiz ? illa internet paketi mi almak zorundayız. g pro 2 romu port edilmiş telefonum geldiğinde ilk yapacağım şey yüklemek olacak.acaba bu romda şebeke üzerinde görüntülü görüşme desteği var mı ? yükleyen arkadaşların görüşlerini bekliyorum
Maalesef yok

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bnm g2 de golddan yaklaşık 2 aydır 4.4 kullanıyorum bunda sıkıntı yok da, dokunmatik geç algılıyor garantiye göndersem mi bilemedim. (ekran jelatininden kaynaklı demeyin 4.2 varkende aynı jelatini kullanıyordum :) )

Ekrana 3 kere hızlı tıklayınca Zoom yapıyor mu telefon?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar audio zoom nasıl yapılıyor bilen var mı ben beceremedim içe kaydırın diyor fakat ne kastediyor ?

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O ayarı kapatırsanız dokunmatiğin geç algılama sıkıntısı kalkar ortadan.
Teşekkürler kapattım düzeldi, bu arada bilmeyen ya da bulamayan arkadaşlar için zoom ayarını kapatma ayarlar-genel- erişilebilirlikte benim bulmam biraz uzun sürdü de :D

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0