LG G2 Kullanıcıları Kulübü

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
u8u9u5e4.jpg

Buda benden...

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
O manuel odaklamayla yapacaksınız zaten makro yakın çekim demektir çekeceğiniz objeye iyice yaklaşın ve odak ayaryla oynayın göreceksiniz :)

Hmmm anladm way arkadas ne cahlim yaw puhahahaha bende gunduz ara ara macroyu bulamadm cok guldum ya.tesekkurler

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Arkadaslar 15 dakika filan frontline commando 2 oynadim telefon asiri isindi ozellikle kameranin etrafi a1 cpu ile baktim battery 45 c cpu 76 c
Sizde durum nasıl

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Orjinal quickwindow kılıfa 80 lira verdim hiçbir artısı yok çok pişmanım :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaw arkadaşlar telde konuşurken bazen sesim karşı tarafa gitmiyor bazende boğuk bir şekilde gidiyor ama arada sıra oluyor buna benzer olaylar. acaba neden kaynaklanıyor bileniniz varmı ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaslar 15 dakika filan frontline commando 2 oynadim telefon asiri isindi ozellikle kameranin etrafi a1 cpu ile baktim battery 45 c cpu 76 c
Sizde durum nasıl
Denemedim hocam ama oynadığım hiçbir oyunda da 60'ın üstünü görmedim. Ancak oyundan oyuna farkedebilir. Dead Trigger 2'de ısınmıştı biraz onda da bakmadım gerçi derecesine.
Bunlarda benim kapaklarim e bayan olunca cafcafli renk olur :-)

pydy8e9a.jpg

Ve G2'nin güzel yanlarından biri de burada ortaya çıkıyor. Sağdan 2. tam kapalı cüzdan kılıf kullanırken birisi sizi aradığında kılıfı hiç açmadan kulağına götürüp aramayı cevaplıyorsun. tabi dezavantajı da var, kimin aradığını görmüyorsun. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Orjinal quickwindow kılıfa 80 lira verdim hiçbir artısı yok çok pişmanım :D

tek artısı: arkaya katlayınca da ekranı kapatmaması.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Denemedim hocam ama oynadığım hiçbir oyunda da 60'ın üstünü görmedim. Ancak oyundan oyuna farkedebilir. Dead Trigger 2'de ısınmıştı biraz onda da bakmadım gerçi derecesine.

Ve G2'nin güzel yanlarından biri de burada ortaya çıkıyor. Sağdan 2. tam kapalı cüzdan kılıf kullanırken birisi sizi aradığında kılıfı hiç açmadan kulağına götürüp aramayı cevaplıyorsun. tabi dezavantajı da var, kimin aradığını görmüyorsun. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tek artısı: arkaya katlayınca da ekranı kapatmaması.

Aynen kimin aradigini göremezsin ama ben kulagama koyuyorum o kapakta algilamadi.ama ciplakken algiliyor.qw kapagada arkaya katlaynca kapaniyormu ekran denemedim hic yan sanayi oda umarim yapmaz :-)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Saol [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Frontlime Commando 2 oynayan varsa a1 cpu ile islemci sicakligina bakabilirmi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aynen kimin aradigini göremezsin ama ben kulagama koyuyorum o kapakta algilamadi.ama ciplakken algiliyor.qw kapagada arkaya katlaynca kapaniyormu ekran denemedim hic yan sanayi oda umarim yapmaz :-)

Hımm sensör kapalı mı o kılıfta? sensörün üstü kapanıyorsa o özellik çalışmaz tabi. O ahize kısmının daha geniş olması lazım. Sensöre kadar açık olması lazım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Az önce simge tekrar güncellenip eski haline geldi. Dalga geçiyor bunlar. Kapatılsın bu youtube. :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
4g açık olan arkadaşlar h+ çekiyor mu? Yoksa sürüm ile ilgili mi?