LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hanımlar beyler lg g2 alıcam en uygun ve güvenli nereden alabilirim en kısa sürede alıp aranıza katılmak istiyorum yardımcı olun lütfen :) biraz araştırma yaptım burayı görünce tavsiyelerinizi duymak istedim beklemedeyim efendim :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kilifin kalinligiyla performansin ne alakasi var? Anlamadim :) telefon dahami cabuk isinir? Daha mi gec sogur? Bundan olabilir mi :P

aynen ondan :) telefon calistikca isinir ve isindikca da yavas calisir ve hizlanmasi icin sogumasi lazimdir ama kif kalin oldugu icin soguyamaz ve surekli isinir ve bir sure sonra telefon cok asiri takilmaya baslar ve hatta soguyana kadar komutlariniza yanit vermeyebilir, buyzden cok kalin kilif almamaya ozen gostermenizi öneririm

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aynen ondan :) telefon calistikca isinir ve isindikca da yavas calisir ve hizlanmasi icin sogumasi lazimdir ama kif kalin oldugu icin soguyamaz ve surekli isinir ve bir sure sonra telefon cok asiri takilmaya baslar ve hatt soguyana kadar komutlariniza yanit vermeyebilir, buyzden cok kalin kilif almamaya ozen gostermenizi öneririm

O zaman benm gbi spigen kullanan arkadaslar oyun oynarken renkli yeri cikarabilirler :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Unide millet iphone 5s leri ile günü cikaramazken g2 ile gövde gösterisi yapmak paha bicilemez :D seviyorum seni g2 :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaslar telefindan ekran koruyucu cıkardım,eski kullanma zevkim geri geldi vallahi,mat ekran koruyucuları hiç tavsiye etmiyorum.Cizilirse cizilsin mezara götürmicez ya:Dgorilla glassta dayanıklıymıs zaten cizilmeye

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar telefindan ekran koruyucu cıkardım,eski kullanma zevkim geri geldi vallahi,mat ekran koruyucuları hiç tavsiye etmiyorum.Cizilirse cizilsin mezara götürmicez ya:Dgorilla glassta dayanıklıymıs zaten cizilmeye

cizilmeye dayanikli ama jelatin bedava olunca taktirmadan edemedim :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bugün arkadasla 2 bölüm breaking bad izledik okulda,ilk bölümü benim g2de yuzde 70 parlaklık+3Gde izledik bolum 45 dakika giden sarj yuzde 9,digerini arkadasın 5Sinden izledik aynı parlaklık+3Ggiden sarj yuzde 30...

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Abi gaz verme lütfen yoksa söküp atcam :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bugün arkadasla 2 bölüm breaking bad izledik okulda,ilk bölümü benim g2de yuzde 70 parlaklık+3Gde izledik bolum 45 dakika giden sarj yuzde 9,digerini arkadasın 5Sinden izledik aynı parlaklık+3Ggiden sarj yuzde 30...

ben dedim :D ise yarayan bir ozellik soylesinler bana :D

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bi site varmıs ucretli oyunları ucretsiz indiriyormusuz minecraft istiyorum yardimci olurmusunuz

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar bi site varmıs ucretli oyunları ucretsiz indiriyormusuz minecraft istiyorum yardimci olurmusunuz

Site ismi vermek yasak galiba forumda,apk indirebilirsiniz veya blackmart adlı bir uygulama varmış ama root gerektiriyo sanırsam.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Site ismi vermek yasak galiba forumda,apk indirebilirsiniz veya blackmart adlı bir uygulama varmış ama root gerektiriyo sanırsam.

root sadece programlari yuklemek.icn, yani root olmadigi zaman size paket yukleyici menusu gelir ama root varsa orasi gelmesin direk yukler

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hahaha şu spigen markasının ekran Koruyucuları var biraz pahalı ama parmak izi bırakmıyosa alınabilir :)

ben beleş diye taktirdim yani marka onemli degil :D olsun yeter benim icin, eger prali olsaydi emin ol bende taktirmazdim :) oyle guzel bi ekrani var ki dokun dokun doyamiuosun :)