LG G2 Kullanıcıları Kulübü

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben de clean master'ı sadece kalıntı temizlemek için kullanıyorum. Önbellek temizleme işini telefon kendisi de yapıyor ama bazen uygulamayı yöneticiden, verileri silip de kaldırmayınca kalıntı oluyor. Bunları da clean master temizliyor. Çok sağlıklı çalıştığını söyleyemem çünkü bazen kurulu uygulamaları bile kalıntı olarak görebiliyor.

:-) he ya bikere az kaldi siliodum ama klinti temizlmk icn kullandigimdan sorun olmuyo :-) :-) bide gamebooster i da kullaniom

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] demek istediğimi açıklamış sin. Kullanan arkadaşlar silme işlemi yapmadan önce kontrol etmeli. Arkadaş yüklemiş. S3 mini var. Bana sordu. Nasıl kullancagim diye. Tel kendi uygulamalarıni gösteriyor du. Dedim kullanacaksan silme işini dikkatli yap. Kısacası dikkat etmeli

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ram'i Boşaltmak Daha Fazla Ram Açmaktan Ziyade Telefonu Tepki Süresini Uzatan Şey İşlemci Yüküdür
Ram'de Kendine Yer açıp İşlemciye yük Bindiren Programlar Aslında Sonlandırması Gerekenlerdir .
Bunlar RAM Üzerinden Çalıştıkları için İşlemciye Belirli Bir Yük Bindirecektir .Bunun Aksi Tartışılır Gerçi Ama İzlediğim Kadarıyla Böyle .
Sonlandırılmaması Gereken İşlemler Cihazın Halıhazırda Açık Olan ve Bazı Programın veya Modülün İşlemidir .
RAM'de Yer Açma işlemi Zararlıdır Lafına Pek Katılamıyacağım Açıkcası Kişisel Deneyimlerime Göre

Task Killer gibi 3. Parti yazılımlar Kullanılabilir Ama Neyi Kapattığını Programa Bırakmak yerine Kendiniz Seçmelisiniz .

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nfc kullanıyormusunuz? Ram boşaltma işlemi uzun vadede tele zarar verir G2 fazla ram kullanmıyor

Kullanıyorum kardeş yeri geldiği zaman kullanışlı oluyor bi okutmakla alışveriş çok rahat :) onu oto ayarladım saat başı kendi temizliyor doğru ram kullanım oranı düşse bile bunu hissetmiyorsun kasma yok snapdragon 800 bunun üstesinden başarıyla geliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence kendi bünyesinde verilen garantiye güvenmemek gerek bu bi elektronik şans işi atıyorum ki telefon fabrikadan hatalı bir şekilde üretildi. Ve sana denk geldi öncelikle bunu değişim yapacakları meçhul yani onca verdiğin para çöpte olacak. Bu fabrikadan arızalı olupta değişim yapmayıp tamir edip verdikten sonra ne anlamı kalır. Ama lg ile anlaşmalı bir garanti fabrikadan arızalı üretilince bunu değişim yapıyorlar. Ona göre düşünüp alın derim.

Çok teşekkürler ilgilenip cevap verdiniz sizin gibi arkadaşlar sayesinde yol katedebiliyor ve güven içinde hissedebiliyoruz dediğim yerde dist garantisi de mevcut ama 16 gb olduğu için içime sinmiyor ve beyaz :/ Sanırım biraz daha bekleyeceğim kampanyalar olsun diğer mağazalar olsun umarım tuttuğum para uçmaz malum öğrenciyiz :)

blkc06

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg g2 de ki kumanda özelliğinde tüm tv lere uygunmu yoksa sadece akıllı tv leremi

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
arkadaşlar lg g2 de ki kumanda özelliğinde tüm tv lere uygunmu yoksa sadece akıllı tv leremi

Tüm kumanda ile çalışan cihazlarda geçerlidir. Hatta universal yani evrensel kumanda özelliği ile eski yeni markalı markasız cihazları ayarlayabilirsiniz.

blkc06

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar birde lg g2 de 4.4 kitkatla 4K video çekme özelliği mi geldi bir bilginiz varmı

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi quik window kilifi arkada kapatinca kitleniyo sa cozum yolu var midir? merak ettim de

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi quik window kilifi arkada kapatinca kitleniyo sa cozum yolu var midir? merak ettim de

1 defa benimde başıma geldi. Sebebi mıknatıs tan kaynaklı. Maşallah şimdilik sorun yok.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu telefonu seviyoruum :) arkadaşlar kamerasında odak modunu manuel yanıp makro çekim yaptnız mı ? Bugün arkadaslar prof makineyle çekim yapyordu çiçegi odaklayıp bi aabayı çektim buğulaştırarak adamlar makineyo kırıyoduu :D

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Cakma oldugu icin miknatis ayari fazla arkadan kapatinca telefon miknatisi algiliyor bence bu durum telefona zararli zira miknatis elektronik aletlere zarar verir ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother abi quik window kilifi arkada kapatinca kitleniyo sa cozum yolu var midir? merak ettim de

Çakma QW'ler arkaya katlayınca da çalışıyor. Ben bunu alüminyum folyo ile engellemeye çalışcam bakalım ama hala denemedim. :D tabi hurafe mi bilmiyorum alüminyum folyonun bazı dalgaları engellediğini söylüyorlar çünkü. =))

PromeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En iyisi slim armor bide ekran jelatini. slim armor biraz kalınlaştırıyor telefonu ama darbelere karşı diğer kılıflardan daha iyi bir korumaya sahip :)

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu telefonu seviyoruum :) arkadaşlar kamerasında odak modunu manuel yanıp makro çekim yaptnız mı ? Bugün arkadaslar prof makineyle çekim yapyordu çiçegi odaklayıp bi aabayı çektim buğulaştırarak adamlar makineyo kırıyoduu :D

Makro derken normal cekimm8

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar selam bugün klavye temamı değiştirip beyazken siyah yaptım,mesaj yazarken bir de ne göreyim mesaj yazarken ekran dalgalanıyor,hani lcd ekrana bastırırsınızda dalgalanır ya aynen o şekil,g2de de lcd ekran var sanırsam bu lcd ekranla mı alakalı yoksa benim ekran mı sıkıntılı,telefona dokunurken biraz sert dokunurum genelde,hafif bastırınca belli olmuyor,bir kontrol edebilir misiniz rica etsem:)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Çakma QW'ler arkaya katlayınca da çalışıyor. Ben bunu alüminyum folyo ile engellemeye çalışcam bakalım ama hala denemedim. :D tabi hurafe mi bilmiyorum alüminyum folyonun bazı dalgaları engellediğini söylüyorlar çünkü. =))
benimde aklımdan bu geçti :) kılıfn arkasına metal bir tabaka eklenmesi gerektiğini düşündüm :) bunu kendi mıknatıslarımda denedım ve yeterince metal koyunca çalılşmıyo arkaya kaylayınca :D bu arada androıd 4.4.2 root işleminin rehberini yapıyım bn de :D lazım oluyo :D teker teker hazırlamak zorunda kalmıyım herkese :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar selam bugün klavye temamı değiştirip beyazken siyah yaptım,mesaj yazarken bir de ne göreyim mesaj yazarken ekran dalgalanıyor,hani lcd ekrana bastırırsınızda dalgalanır ya aynen o şekil,g2de de lcd ekran var sanırsam bu lcd ekranla mı alakalı yoksa benim ekran mı sıkıntılı,telefona dokunurken biraz sert dokunurum genelde,hafif bastırınca belli olmuyor,bir kontrol edebilir misiniz rica etsem:)

IPS+ ekran var. dalgalanma söz konusu değil. oldukça güçlü bastırdığım halde dalgalanma yok. klavyenin animasyonu falan olmasın o? :) ya da düşük parlaklıkta ışık dalgalanması yaşıyorsunuzdur?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
o lcd ekrandan kaynaklanı, normal zamanda da olur ama beyaz renkde belli olmaz, siyahta çok belli oluyo yani :) snde lg kullanmaya alış bence :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
benimde aklımdan bu geçti :) kılıfn arkasına metal bir tabaka eklenmesi gerektiğini düşündüm :) bunu kendi mıknatıslarımda denedım ve yeterince metal koyunca çalılşmıyo arkaya kaylayınca :D bu arada androıd 4.4.2 root işleminin rehberini yapıyım bn de :D lazım oluyo :D teker teker hazırlamak zorunda kalmıyım herkese :D

sen benim o konudaki mesajımı görmedin galiba. :D sen adb rehberi hazırla. rootlu kitkat'ın rehberini ben yapmıştım zaten. :D