• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

u8u9u5e4.jpg

Buda benden...

O manuel odaklamayla yapacaksınız zaten makro yakın çekim demektir çekeceğiniz objeye iyice yaklaşın ve odak ayaryla oynayın göreceksiniz :)

Hmmm anladm way arkadas ne cahlim yaw puhahahaha bende gunduz ara ara macroyu bulamadm cok guldum ya.tesekkurler

Arkadaslar 15 dakika filan frontline commando 2 oynadim telefon asiri isindi ozellikle kameranin etrafi a1 cpu ile baktim battery 45 c cpu 76 c
Sizde durum nasıl

Bunlarda benim kapaklarim e bayan olunca cafcafli renk olur :-)

pydy8e9a.jpg

Orjinal quickwindow kılıfa 80 lira verdim hiçbir artısı yok çok pişmanım :D

yaw arkadaşlar telde konuşurken bazen sesim karşı tarafa gitmiyor bazende boğuk bir şekilde gidiyor ama arada sıra oluyor buna benzer olaylar. acaba neden kaynaklanıyor bileniniz varmı ?

Arkadaslar 15 dakika filan frontline commando 2 oynadim telefon asiri isindi ozellikle kameranin etrafi a1 cpu ile baktim battery 45 c cpu 76 c
Sizde durum nasıl
Denemedim hocam ama oynadığım hiçbir oyunda da 60'ın üstünü görmedim. Ancak oyundan oyuna farkedebilir. Dead Trigger 2'de ısınmıştı biraz onda da bakmadım gerçi derecesine.
Bunlarda benim kapaklarim e bayan olunca cafcafli renk olur :-)

pydy8e9a.jpg

Ve G2'nin güzel yanlarından biri de burada ortaya çıkıyor. Sağdan 2. tam kapalı cüzdan kılıf kullanırken birisi sizi aradığında kılıfı hiç açmadan kulağına götürüp aramayı cevaplıyorsun. tabi dezavantajı da var, kimin aradığını görmüyorsun. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Orjinal quickwindow kılıfa 80 lira verdim hiçbir artısı yok çok pişmanım :D

tek artısı: arkaya katlayınca da ekranı kapatmaması.

Denemedim hocam ama oynadığım hiçbir oyunda da 60'ın üstünü görmedim. Ancak oyundan oyuna farkedebilir. Dead Trigger 2'de ısınmıştı biraz onda da bakmadım gerçi derecesine.

Ve G2'nin güzel yanlarından biri de burada ortaya çıkıyor. Sağdan 2. tam kapalı cüzdan kılıf kullanırken birisi sizi aradığında kılıfı hiç açmadan kulağına götürüp aramayı cevaplıyorsun. tabi dezavantajı da var, kimin aradığını görmüyorsun. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tek artısı: arkaya katlayınca da ekranı kapatmaması.

Aynen kimin aradigini göremezsin ama ben kulagama koyuyorum o kapakta algilamadi.ama ciplakken algiliyor.qw kapagada arkaya katlaynca kapaniyormu ekran denemedim hic yan sanayi oda umarim yapmaz :-)

Saol [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Frontlime Commando 2 oynayan varsa a1 cpu ile islemci sicakligina bakabilirmi

Aynen kimin aradigini göremezsin ama ben kulagama koyuyorum o kapakta algilamadi.ama ciplakken algiliyor.qw kapagada arkaya katlaynca kapaniyormu ekran denemedim hic yan sanayi oda umarim yapmaz :-)

Hımm sensör kapalı mı o kılıfta? sensörün üstü kapanıyorsa o özellik çalışmaz tabi. O ahize kısmının daha geniş olması lazım. Sensöre kadar açık olması lazım.

Az önce simge tekrar güncellenip eski haline geldi. Dalga geçiyor bunlar. Kapatılsın bu youtube. :)

4g açık olan arkadaşlar h+ çekiyor mu? Yoksa sürüm ile ilgili mi?