O manuel odaklamayla yapacaksınız zaten makro yakın çekim demektir çekeceğiniz objeye iyice yaklaşın ve odak ayaryla oynayın göreceksiniz![]()
Denemedim hocam ama oynadığım hiçbir oyunda da 60'ın üstünü görmedim. Ancak oyundan oyuna farkedebilir. Dead Trigger 2'de ısınmıştı biraz onda da bakmadım gerçi derecesine.Arkadaslar 15 dakika filan frontline commando 2 oynadim telefon asiri isindi ozellikle kameranin etrafi a1 cpu ile baktim battery 45 c cpu 76 c
Sizde durum nasıl
Bunlarda benim kapaklarim e bayan olunca cafcafli renk olur
![]()
Orjinal quickwindow kılıfa 80 lira verdim hiçbir artısı yok çok pişmanım![]()
Denemedim hocam ama oynadığım hiçbir oyunda da 60'ın üstünü görmedim. Ancak oyundan oyuna farkedebilir. Dead Trigger 2'de ısınmıştı biraz onda da bakmadım gerçi derecesine.
Ve G2'nin güzel yanlarından biri de burada ortaya çıkıyor. Sağdan 2. tam kapalı cüzdan kılıf kullanırken birisi sizi aradığında kılıfı hiç açmadan kulağına götürüp aramayı cevaplıyorsun. tabi dezavantajı da var, kimin aradığını görmüyorsun.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
tek artısı: arkaya katlayınca da ekranı kapatmaması.
Aynen kimin aradigini göremezsin ama ben kulagama koyuyorum o kapakta algilamadi.ama ciplakken algiliyor.qw kapagada arkaya katlaynca kapaniyormu ekran denemedim hic yan sanayi oda umarim yapmaz![]()
Hımm sensör kapalı mı o kılıfta? sensörün üstü kapanıyorsa o özellik çalışmaz tabi. O ahize kısmının daha geniş olması lazım. Sensöre kadar açık olması lazım.
tek artısı: arkaya katlayınca da ekranı kapatmaması.
Sensor nerde daha onu bile bilmiyorumki![]()
Dusurmuceksin kardesim kirilir. G2 hassastir ama bi o kadarda hasta eder kendine
ben o konuda çok şanslıyım. telefonu fayans zemine düşürdüm ama çizik bile yoktu. ben dağılmasını bekliyordum![]()
Üstte ön kamera gözünün yanında. Pek fark edilmiyor.
silikon kilif olunca bisi olmuyo
olabilirBirazda şans işi. Benim kuzenin htc vardı. Sağlam ekranı var. Kilifsiz kaç kere düşünürdü. Cebinde anahtar ile taşıdı bana misin demedi.
Sensor nerde daha onu bile bilmiyorumki![]()
Ön kameranın sağındaki yassı siyah göz sensör oluyor![]()
2 tane sensor vr ordaoyuzden yassi bi sekli var
![]()
Evet o kadar detaya inmedim önemli olan orda sensör olduğu :mrgreen:
Bu arada youtube sizde de böyle oldu mu?
![]()
Az önce simge tekrar güncellenip eski haline geldi. Dalga geçiyor bunlar. Kapatılsın bu youtube.![]()
4g açık olan arkadaşlar h+ çekiyor mu? Yoksa sürüm ile ilgili mi?
lte acik oldugunda otomatik olarak en iyi ceken aga bağlanırtabi otomatik ayarlitsa, sadece lte de cekmez yani
![]()
Yok tövbeturkcell gibisi yok
![]()