• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

wcdma only de. modem setting de rat selection da otomatic yazio oraya bak :D

detatuhy.jpg

Bu ekran lte onlyde var wcdma da ratta lte yok burdaki ratta gsm/wcdma/lte auto yaziyor

qe2u9u6e.jpg

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] bey şu g2 Temaları için ayrıca bir konu var mı?

LG G2 için okuduğum yorumlarda şebeke kamera knock on da geçikme vs. gibi sorunlar 4.4 kit kat güncellemesinden sonra düzelirmi ? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.

LG G2 için okuduğum yorumlarda şebeke kamera knock on da geçikme vs. gibi sorunlar 4.4 kit kat güncellemesinden sonra düzelirmi ? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.

Açıkçası benim kamera dışında bi sıkıntım yok. Onun da iyileştiği söyleniyor 4.4te ama asıl önemli olan sizin beklentiniz nedir.

Açıkçası benim kamera dışında bi sıkıntım yok. Onun da iyileştiği söyleniyor 4.4te ama asıl önemli olan sizin beklentiniz nedir.

Benim pek fazla bi beklentim yok.Okuduğum yorumlar LG firmasını karalamak içinde olabilir ama benim kafamı karıştırmaya yetti.Ben bu ay sonu G2 almayı düşünüyorum ve açıkçası kimseninde istemiyeceği gibi şebeke sorunu wi-fi knck on gibi sorunlarla uğraşım yeni alınmış bi telefonu servise göndermek istemiyorum.Gerçi ben alana kadar kitkat güncellemesi gelir diye düşünüyorum.Bakalım ondan sonra telefonun son durumu nasıl olacak.İlgin İçin teşekkür ederim.

4.4.2 yuklu bende. Almanya romu. Bahsettiginiz sorunlar yok. Knock on ozelligi daha hassaslasti. Kamera daha hizli daha net. Falan filan.

Spordayim takip edemiyorum. Cok konusmayin merakta kaldim :P

Benim pek fazla bi beklentim yok.Okuduğum yorumlar LG firmasını karalamak içinde olabilir ama benim kafamı karıştırmaya yetti.Ben bu ay sonu G2 almayı düşünüyorum ve açıkçası kimseninde istemiyeceği gibi şebeke sorunu wi-fi knck on gibi sorunlarla uğraşım yeni alınmış bi telefonu servise göndermek istemiyorum.Gerçi ben alana kadar kitkat güncellemesi gelir diye düşünüyorum.Bakalım ondan sonra telefonun son durumu nasıl olacak.İlgin İçin teşekkür ederim.

Rica ederim aklınıza takılan birşey olursa çekinmeyin herkese açık bir kurum burası :)

Birde arkadaşlar ben birine mesaj gonderirken bazen mesajlar gitmemeye basliyor. Telefonu kapatip aciyorum duzeliyor sebekeden mi telden mi