LG G2 Kullanıcıları Kulübü

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
4.4.2 güncellmesinde batarya olması gerekenden daha çok şarz harcıyormuş google geri dönüşler olmuş google kabul etmiş yeni bir güncelleme daha yayınlayacaklarmış 4.4.3 sürümü batarya optimizasyonuna çare olacak deniliyor bunlar hangi cihazlar nexus ve htc one sahiipleri yaşamış bu batarya sorununu g2de avrupa 4.4.2 sürümü yükleyip bataryada bi tuhaflık varmı bana var gbi geldi sanki sanki şarzı daha çok yiyor almanya kitkat sürümü kullanıyorum

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
4.4.2 ile bayarya ve ram kullanımı şimdiye kadarki en iyi halinde bende Nexusta sorun yok. Bir sonraki sürüm 4.5 olacak deniyor ama kesin bişey yok anca yaza.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ordaki ses yuksek oldugu icin duyamamis olabilirsin ve kullanici adinin basina @ eklersen iyi olr :))
ekleriz sıkıntı yok:laugh:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada ses yüksekliği şarkıdan şarkıya da değişir. Bazı şarkıları zor duyarken bazılarında ses kısabiliyorsunuz. Şarkı terimlerinden çok anlamam ama bazı şarkıların bir değeri yüksek oluyor mesela. Demek istediğimi anladığını düşünüyorum. :D
anladım:laugh:

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4.4.2 güncellmesinde batarya olması gerekenden daha çok şarz harcıyormuş google geri dönüşler olmuş google kabul etmiş yeni bir güncelleme daha yayınlayacaklarmış 4.4.3 sürümü batarya optimizasyonuna çare olacak deniliyor bunlar hangi cihazlar nexus ve htc one sahiipleri yaşamış bu batarya sorununu g2de avrupa 4.4.2 sürümü yükleyip bataryada bi tuhaflık varmı bana var gbi geldi sanki sanki şarzı daha çok yiyor almanya kitkat sürümü kullanıyorum

sana şu kadar söyleyim almanya romu kurulu benim g2 de 4.4.2 şarz optimizasyonunda en ufak bi sorun yok eskisine göre bariz iyi gitmekte :) ciddi söylüyorum öyleki ben türkiye 4.4.2 sine dönmeyi düşünmüyorum bidaha bu kadar stabil olmayabilir bir rom :)

internet gecmisini.kaydetmiyor :P
internet işini çoktan geçtik :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
sana şu kadar söyleyim almanya romu kurulu benim g2 de 4.4.2 şarz optimizasyonunda en ufak bi sorun yok eskisine göre bariz iyi gitmekte :) ciddi söylüyorum öyleki ben türkiye 4.4.2 sine dönmeyi düşünmüyorum bidaha bu kadar stabil olmayabilir bir rom :)

internet işini çoktan geçtik :D

:D o zaman sn programi hic kullanma :D isler karismasin :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

alakasi yok,.bayaa gidiyo, hatta cok iyi olmus bu

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
:D sus anlayacaklar :P

@Bloother
Bugün gidip bi kap alıyım diyorum telefon beyaz renk siyah renk mat bi kılıf alsam hiç fena durmaz he ne dersiniz ? :)

Benim kullandığım bu :D Beğenirsen düşünmeden al derim :) Tabi önce bak :D

0005279_lg-optimus-g2-ahsap-desenli-yana-acilan-pencereli-kilif.jpg

0005284_lg-optimus-g2-ahsap-desenli-yana-acilan-pencereli-kilif.jpg

0005283_lg-optimus-g2-ahsap-desenli-yana-acilan-pencereli-kilif.jpg

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Artık şansımızı denicez bizde :)

Rica ederim.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:D sus anlayacaklar :P

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
Bugün gidip bi kap alıyım diyorum telefon beyaz renk siyah renk mat bi kılıf alsam hiç fena durmaz he ne dersiniz ? :)

y4e3yjuj.jpg

Ben dün bunj aldım. Telefonum beyaz isterseniz içindeyken resmini çekeyim görün. Açıkçası siyaha beyaz beğenmedim ben

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
alakasi yok,.bayaa gidiyo, hatta cok iyi olmus bu

neuxus sahipleri googla bu konuda itiraz etmişlerde googleda incelemiş değerlendirmiş tamam demiş yeni bi güncellemeyle sorunu çözcez demiş oda şuymuş bataryayı sömüren kamera uygulamasından kaynaklanıyormuş htc one sahipleride aynı şekilde yalnız sizde bi sıkıntı yok demişssniz bende var sanki sabah bugün 11de şarzı fulledim yüzde5in altına inmeden koymam şarza neyse 11 de full bi şekilde aldım şarzdan şuan saat 13:35 şarzım yüzde 57 oyun oynamadım internete girmedim sadece facemessenger ve whatsaptan topu topu yarım saat arkadaşlarla yazıştık şarz %57e düştü benim cihazda bi sıkıntı var gibi ne olabilir acaba arka planda çalışan uygulamada yok boş ram miktarı 566 mb diyor 4.2.2 sürümde bu 800 mbın altına düşmezdi

y4e3yjuj.jpg

Ben dün bunj aldım. Telefonum beyaz isterseniz içindeyken resmini çekeyim görün. Açıkçası siyaha beyaz beğenmedim ben

slim armor demi bu arka kapak için bunda kayma sorunu varmı elden

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
neuxus sahipleri googla bu konuda itiraz etmişlerde googleda incelemiş değerlendirmiş tamam demiş yeni bi güncellemeyle sorunu çözcez demiş oda şuymuş bataryayı sömüren kamera uygulamasından kaynaklanıyormuş htc one sahipleride aynı şekilde yalnız sizde bi sıkıntı yok demişssniz bende var sanki sabah bugün 11de şarzı fulledim yüzde5in altına inmeden koymam şarza neyse 11 de full bi şekilde aldım şarzdan şuan saat 13:35 şarzım yüzde 57 oyun oynamadım internete girmedim sadece facemessenger ve whatsaptan topu topu yarım saat arkadaşlarla yazıştık şarz %57e düştü benim cihazda bi sıkıntı var gibi ne olabilir acaba arka planda çalışan uygulamada yok boş ram miktarı 566 mb diyor 4.2.2 sürümde bu 800 mbın altına düşmezdi

slim armor demi bu arka kapak için bunda kayma sorunu varmı elden

mara5e2e.jpg

Evet kaygan ama iki tarafını tırtıklı yapmışlar. Ben telefonu tutarken serçe parmağımı altına destek olarak koyduğum için bu konuda sorun yaşamıyorum. Objektif olamam yani bu durum için :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=392905]oocinn_[/MENTION] benim aradığım aynı böyle şık dursun içinde ama arkası böyle tamamen tırtıklı kauçuk olsun note3 kapağı gibi bi model arıyorum

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mara5e2e.jpg

Evet kaygan ama iki tarafını tırtıklı yapmışlar. Ben telefonu tutarken serçe parmağımı altına destek olarak koyduğum için bu konuda sorun yaşamıyorum. Objektif olamam yani bu durum için :)

bundan piyasada nerden bulabilirim bursada :D cok beğendimmm

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
tapatalkta forum hesabını nasıl yapıyoruz tapatalka girip resim paylaşçam resme gelip paylaş yerinden tapatalkı seçiyorum tapatalka girdiği zamanda tapatalkta hiç forum hesabınız yok diyor bi yardım ederseniz sevinirim

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
iOS 7.1'de bazı ufak tefek görseller değişmiş. iPhone 4s'te stabil görünüyor, yarın iPhone4'e yükleyip bakacağım.

LG'nin 4.4'ü çoktan hazır ama dağıtmak için neyi bekliyorlar anlamıyorum. İlla adamı fıtık edecekler.

tepkiyi bekliyorlar isteği bekliyorlar dostum. bu forumda onca insan var 2günde bir herkes çıkıp lg'yi arasa sorsa nerde kaldı dese bu kadar beklenir mi. bütün telefonlar 4.4 aldı lg hala türkiyeye vermiyor. güya aralık deniyordu. telefona lafım yok da marka berbat marka. cacık olmaz bu lg den. neden 2 milyon sattıkları aslında çok net bu telefonu

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
tepkiyi bekliyorlar isteği bekliyorlar dostum. bu forumda onca insan var 2günde bir herkes çıkıp lg'yi arasa sorsa nerde kaldı dese bu kadar beklenir mi. bütün telefonlar 4.4 aldı lg hala türkiyeye vermiyor. güya aralık deniyordu. telefona lafım yok da marka berbat marka. cacık olmaz bu lg den. neden 2 milyon sattıkları aslında çok net bu telefonu

Aralık dediler ama Kore cihazları için dediler. Onlar da aralıkta aldı zaten söylendiği gibi. Bize de mart sonunda dediler. Daha mart ayını ortalamadık bile hemen şikayet etmeye başlıyoruz. Adamlar zaten mart sonu dedi. 4 tane ülkeye mart başında geldi sadece. Mart sonu bi gelsin de alamazsak o zaman hayıflanırız bence.

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aralık dediler ama Kore cihazları için dediler. Onlar da aralıkta aldı zaten söylendiği gibi. Bize de mart sonunda dediler. Daha mart ayını ortalamadık bile hemen şikayet etmeye başlıyoruz. Adamlar zaten mart sonu dedi. 4 tane ülkeye mart başında geldi sadece. Mart sonu bi gelsin de alamazsak o zaman hayıflanırız bence.

2 hafta daha beklicez :S sessizce

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Laptop'ımı 5000 liraya satıyorum alan var mı? İçinde mobile support tool 1.6.9 yüklü :lol:

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefon kılıfı ile ilgili bir yorum da ben yapayım :yes: alın bir çekme kılıf bakın keyfinize. yok çakma, yok pahalı, boş verin bu işleri:thumbup1:

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefon kılıfı ile ilgili bir yorum da ben yapayım :yes: alın bir çekme kılıf bakın keyfinize. yok çakma, yok pahalı, boş verin bu işleri:thumbup1:

Kullanırken savunmasız kalıyor ama telefon çekme kılıfta :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben çankırıdayım inanması zor ama burada baya bi çeşit var :)