Ben çankırıdayım inanması zor ama burada baya bi çeşit var![]()
Ne mutlu size o zaman

Ben çankırıdayım inanması zor ama burada baya bi çeşit var![]()
O ince olan nasıl? dediğim kadar var mı?![]()
neuxus sahipleri googla bu konuda itiraz etmişlerde googleda incelemiş değerlendirmiş tamam demiş yeni bi güncellemeyle sorunu çözcez demiş oda şuymuş bataryayı sömüren kamera uygulamasından kaynaklanıyormuş htc one sahipleride aynı şekilde yalnız sizde bi sıkıntı yok demişssniz bende var sanki sabah bugün 11de şarzı fulledim yüzde5in altına inmeden koymam şarza neyse 11 de full bi şekilde aldım şarzdan şuan saat 13:35 şarzım yüzde 57 oyun oynamadım internete girmedim sadece facemessenger ve whatsaptan topu topu yarım saat arkadaşlarla yazıştık şarz %57e düştü benim cihazda bi sıkıntı var gibi ne olabilir acaba arka planda çalışan uygulamada yok boş ram miktarı 566 mb diyor 4.2.2 sürümde bu 800 mbın altına düşmezdi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
slim armor demi bu arka kapak için bunda kayma sorunu varmı elden
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] LG G2 nin d800,d801,d802 ve d803 modelleri var D800: AT&T. D801:T-Mobile.D802:Uluslararası.D803 İse Canada için üretilmiş.bunları biliyorumda aralarında başka bir fark varmı?4G yi desteklemesi gibi felan bir farkı yok sanırım değilmi?
zaten o işime yaramaz önemli bir fark yok herhalde.wireless charge gibi ozelligi olan var
bizdekinde 4g varmıydı?@Bloother LG G2 nin d800,d801,d802 ve d803 modelleri var D800: AT&T. D801:T-Mobile.D802:Uluslararası.D803 İse Canada için üretilmiş.bunları biliyorumda aralarında başka bir fark varmı?4G yi desteklemesi gibi felan bir farkı yok sanırım değilmi?
100% iken 45 dk fln sarjdan cikarma da oyle dene
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] LG G2 nin d800,d801,d802 ve d803 modelleri var D800: AT&T. D801:T-Mobile.D802:Uluslararası.D803 İse Canada için üretilmiş.bunları biliyorumda aralarında başka bir fark varmı?4G yi desteklemesi gibi felan bir farkı yok sanırım değilmi?
Tr dekinde yok.ben öbürlerinin(D800,D801,D803) arasında sormuştum.Önemli bir fark varsa yurtdışındanda alabilirimbizdekinde 4g varmıydı?
Tr dekinde yok.ben öbürlerinin(D800,D801,D803) arasında sormuştum.Önemli bir fark varsa yurtdışındanda alabilirim
Zaten 4g Türkiye'ye gelince g5 çıkar onu alırızCiddi fark olarak bu var sanırım. O da olsa bile bizde kullanılmadığı için fark yok denebilir.![]()
kaynak?ben yok diye biliyorumArkadaşlar yanlışınız var LG G2 D802 modelinde 4g desteği mevcut
Lg G3 hakkındaki kesin sızıntı 2K ekran, 3 GB RAM ve quad-core Snapdragon 805 ve ağustos ayında tanıtılıp aynı ay içinde tüm dünyada satışa sunulacak.
Kaynak?
hidden menuye bakarsan gorursun abi orda modem.setting de 4g ayarlari var
hidden menuye bakarsan gorursun abi orda modem.setting de 4g ayarlari var
hidden menu de lte ayarlaei.fln varwcda only ye girince rat selection.a gir bak
![]()
Arkadaşlar yanlışınız var LG G2 D802 modelinde 4g desteği mevcut
Türkçe konuşalım lütfen![]()