LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O zaman LG'nin kendi klavyesini kullan. Hem Türkçe hem de özel karakterler yok. daha da ne diyem artık. :D

Ve bugün bir şey keşfettim LG klavyesinde, KitKat'la mı geldi bilmiyorum ama sürükleyip yazma olayını farkettim. Pes dedim :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Valla benimde dikkatimi cekti ama hic kurcalamadim ne ise yarar diye:D

Ben söyleyeyim. Life Square, telefonunuzda yaptınığınz ayarlar hariç tüm bilgileri kaydeder. Kiminle konuştunuz, kiminle mesajlaştınız, hangi gün hangi fotoğrafları çektiniz vs gibi.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
herkese iyi geceler arkadaşlar yeni bir g2 kullanıcısıyım telefonu yeni aldım yazılım bilgisi d80210b-HKG-XX bu hangi ülke birde 10-c,e,f gibi sürümler var sanırım fakı nedir acaba

farki cok yok aslında sadece cikis tarihleri farkli, yani gelismislik farki var ve hangi ulke oldugunu [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abiye sor

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bloother,bende bi LG G2 almaya karar verdim telefonun herşeyi güzel tamamda teknosada denediğimde sesi çok kısık geliyordu birde sana sorayım dedim telefonun sesi çokmu kısık yoksa teknosadakinin biyerini felanmı bozmuşlar acaba? sesdede bir sorun yoksa Lg G2 32 gb siyah alacağım İnşallah

ordaki ses yuksek oldugu icin duyamamis olabilirsin ve kullanici adinin basina @ eklersen iyi olr :))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu lg beni öldürecek. Bırakmıyor ki millet rahatça yazılım yüklesin. Şimdi de flashtool ile mobile support tool arasındaki bağlantıyı engellemiş. Acaba internet bağlantısı kesilse kurulum gerçekleşmez mi? Ne de olsa .kdz'yi pc'den tanıtıyoruz?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Iyde kullnim seklinide yazda baklim nasil daynmis bu canavar sana

Baştan söyliyeyim. Uçak veya kaçak moduna almadım 😊 şarji %10-14 gibi takiyorum. Şarj işareti gitmeden çıkaramıyorum. Şimdi kullanım numaramı yazayım. Wi-fi- veri devamlı açık değil. Mobil veri sadece seyehat halindeyken kullanıyorum. Wi-fi evde kullanıyorum. Oyun max 45 dk veya 1 saat oynamışlardır. Foto çekindim. Kulaklı denemek için 15 dk taktım. Konuşmalar ve whatsapp orta derecede kullandım. %35 gibi güç tasarruf moduna geçtim. Parlaklık %40 da kullanıyorum. Bana yetiyor. Tüm numaram bu kadar :D:cool:

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
An itibariyle orjinal flip cover sipariş etmis bulunmaktayım kapagın tam kapanmama sorunu olmaz umarım :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu lg beni öldürecek. Bırakmıyor ki millet rahatça yazılım yüklesin. Şimdi de flashtool ile mobile support tool arasındaki bağlantıyı engellemiş. Acaba internet bağlantısı kesilse kurulum gerçekleşmez mi? Ne de olsa .kdz'yi pc'den tanıtıyoruz?

Net siz dene olması lazım.

PromeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben LG G2 almak istiyorum ama internette okuduğum yorumlar kafamı o kadar karıştırdı ki kimisi çok güzel telefon diyor kimi yok ekranın üstünde kasada sararma oldu diyor kimi şebeke sorunu var diyor ne yapacağımı bilemedim. Teşhir ürünlerinde inceledim çok beğendim. Lg teknik servis konusunda müşteri ile ilgilenme konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Merhabalar ben LG G2 almak istiyorum ama internette okuduğum yorumlar kafamı o kadar karıştırdı ki kimisi çok güzel telefon diyor kimi yok ekranın üstünde kasada sararma oldu diyor kimi şebeke sorunu var diyor ne yapacağımı bilemedim. Teşhir ürünlerinde inceledim çok beğendim. Lg teknik servis konusunda müşteri ile ilgilenme konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Teknik servislik bir işim olmadı henüz. Bahsedilen sorunları yaşayanlar oluyor, ancak bu kulüptekilerin hemen hemen hiçbiri bu sorunları yaşamıyor. keramet kulüpte midir bilinmez :P donanım olarak sıkıntısız cihaz alırsanız diğerleri yazılımsal olarak çözülebilecek sorunlardır.

PromeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknik servislik bir işim olmadı henüz. Bahsedilen sorunları yaşayanlar oluyor, ancak bu kulüptekilerin hemen hemen hiçbiri bu sorunları yaşamıyor. keramet kulüpte midir bilinmez :P donanım olarak sıkıntısız cihaz alırsanız diğerleri yazılımsal olarak çözülebilecek sorunlardır.

Öncelikler cevabınız için çok teşekkür ederim. Ama 1500 TL para veripte sorunlarla uğraşmak istemiyorum Galiba sonunda riski göze alıp G2 yi alıcam

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
orjinal kapaklı lg g2 quickwindow kılıf arıyorum kullanmayıp satmak isteyenler özelden ulaşsın... bende spingen slim var takasda yapabiliriz.

PromeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orjinal kapaklı lg g2 quickwindow kılıf arıyorum kullanmayıp satmak isteyenler özelden ulaşsın... bende spingen slim var takasda yapabiliriz.

G2 alırsam bende spingen slim almayı düşünüyorum kullanışlı değilmi acaba takas yapmak istiyosun ?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19

Elektronik ürünler tamamen şans işi. Gm alanların bazıları pixel sorunu var. Diğer marka ve modellerinde de bir takım sorunlar ile karşılaşmak mümkün.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sen kullanma :p neler yaptığın az çok tahmin edebiliyorum :D

:D sus anlayacaklar :P

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
Bugün gidip bi kap alıyım diyorum telefon beyaz renk siyah renk mat bi kılıf alsam hiç fena durmaz he ne dersiniz ? :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

@Bloother
Bugün gidip bi kap alıyım diyorum telefon beyaz renk siyah renk mat bi kılıf alsam hiç fena durmaz he ne dersiniz ? :)

Evet siyah yakışıyor. Ancak benim şu 0.4mm yarı şeffaf füme çok şekil duruyor. Bence yani. :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
LG Mobile Support Tool'u sakın güncellemeyin. :D

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
G2 alırsam bende spingen slim almayı düşünüyorum kullanışlı değilmi acaba takas yapmak istiyosun ?
biraz kalın o yüzden... kapaklı daha hoş duruyor. ayrıca 35 tl ye satıyorum... çizik dahi yok. kutusuyla birlikte.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Fiyatlara takılmayın derim çünkü o ülkelerde tek servis sağlayıcısı yok :) Yazıyı yazan oturup uğraşmamıştır tek tek bakmakla.

Finlandiya'daki fiyatsa bence cep telefonları için :D

resim atabilirmisin abi merak ettim :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

internet gecmisini.kaydetmiyor :P

PromeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elektronik ürünler tamamen şans işi. Gm alanların bazıları pixel sorunu var. Diğer marka ve modellerinde de bir takım sorunlar ile karşılaşmak mümkün.

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Artık şansımızı denicez bizde :)