Abdüsselam FCB
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
4g varmı yanihee sen ondan bahsediyosun tamam![]()

4g varmı yanihee sen ondan bahsediyosun tamam![]()
hee sen ondan bahsediyosun tamam![]()
4g gelince deneriz artık![]()
yeni telefon alıcağım hangisini önerirsiniz
Bnde lte only yaziyorhidden menude
wcdma only de. modem setting de rat selection da otomatic yazio oraya bak![]()
![]()
Bu ekran lte onlyde var wcdma da ratta lte yok burdaki ratta gsm/wcdma/lte auto yaziyor
![]()
wcdma da otomatik yazar sadec ama mobil ag ayarlarina gittiginde gsm wcdma lte yazar
Saolun yaptim sonunda![]()
LG G2 için okuduğum yorumlarda şebeke kamera knock on da geçikme vs. gibi sorunlar 4.4 kit kat güncellemesinden sonra düzelirmi ? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.
![]()
Gencler tema sizcede güzel deglmi ben begendim)
Ikon programi mi indirdin ismi ne ?
Açıkçası benim kamera dışında bi sıkıntım yok. Onun da iyileştiği söyleniyor 4.4te ama asıl önemli olan sizin beklentiniz nedir.
lte de ne ?![]()
Lte yi actim![]()
Benim pek fazla bi beklentim yok.Okuduğum yorumlar LG firmasını karalamak içinde olabilir ama benim kafamı karıştırmaya yetti.Ben bu ay sonu G2 almayı düşünüyorum ve açıkçası kimseninde istemiyeceği gibi şebeke sorunu wi-fi knck on gibi sorunlarla uğraşım yeni alınmış bi telefonu servise göndermek istemiyorum.Gerçi ben alana kadar kitkat güncellemesi gelir diye düşünüyorum.Bakalım ondan sonra telefonun son durumu nasıl olacak.İlgin İçin teşekkür ederim.
Yok orda yamiyor birde orda yazan volte radio nv nedr bi bilgn varmi
sipariş verdim gelecekHat bulabildi mi hocam![]()
he ben onu on dedim reset çekti telhicbir fikrim yok.ama anten ile ilgili bisi olmasi lazim
sipariş verdim gelecekseneye
- - - Mesaj Güncellendi - - -
he ben onu on dedim reset çekti telama neydi bilmiyorum
şuan normal :d
![]()
Lte yi actim![]()
lte de ne ?
Birde arkadaşlar ben birine mesaj gonderirken bazen mesajlar gitmemeye basliyor. Telefonu kapatip aciyorum duzeliyor sebekeden mi telden mi
bi gelse zaten bütün videolarda izliyom g2 nin herkes 4glte turkiyeye gelmedikce bi ise yaramazlte 4g oluyo
)