Bloother,bende bi LG G2 almaya karar verdim telefonun herşeyi güzel tamamda teknosada denediğimde sesi çok kısık geliyordu birde sana sorayım dedim telefonun sesi çokmu kısık yoksa teknosadakinin biyerini felanmı bozmuşlar acaba? sesdede bir sorun yoksa Lg G2 32 gb siyah alacağım İnşallah
normalde öyle bir problem olmaması lazım bende g2 kullandım gayet sesi duyulabilir derecedeydi.Bloother,bende bi LG G2 almaya karar verdim telefonun herşeyi güzel tamamda teknosada denediğimde sesi çok kısık geliyordu birde sana sorayım dedim telefonun sesi çokmu kısık yoksa teknosadakinin biyerini felanmı bozmuşlar acaba? sesdede bir sorun yoksa Lg G2 32 gb siyah alacağım İnşallah
3 aydır kullanan biri olarak sesi kısmak zorunda bile kaldığım oluyor ses kalitesi tartışılır ama volumü yeterli
3 aydır kullanan biri olarak sesi kısmak zorunda bile kaldığım oluyor ses kalitesi tartışılır ama volumü yeterli
g2 düşünmeseydim alabilirdimnormalde öyle bir problem olmaması lazım bende g2 kullandım gayet sesi duyulabilir derecedeydi.
2 aylık lg optimus g e975 var elimde düşünürsen çok güzel rakama verebilirim
nokta çiziksiz
kullananlar sesi iyi diyorsa teknosadaki telefonda bir sorun var demekki artık telefona ne yaptılarsa
Dostum öle bangır bangır ses bekleme ama şöle düşün sınıfta müzik açınca 20 25 kişilik sinıf muzik dinleyebiliyor tabi susunca öle.muzik.hastasi degilsen tatmin eder bu arada ben kulaklıgini begenmiyorum bide ama bu telefon bi harika dostum
peki herkezin görüşüne saygımız sonsuz :')g2 düşünmeseydim alabilirdim![]()
Olabilir. 2-3 rehber daha hazırlamam gerekecek sanırım. Çok soru geliyor.Gençler bizden bahsediyorlar galiba![]()
![]()
Kaynak : teknolojioku.com
Teknosa'da ortam sesinden dolayı düşük gelmiş olabilir. Ben de almadan önce mağazada denediğimde az geldi sesi. Ama evde açtığımda odadaki herkes sesinden kısmen rahatsız olup sesini kıs biraz diye tepki verdi. Sessiz ortamda kulağınızı rahatsız edebilecek düzeyde sesi var. Benim kulağım normale göre az duyduğu halde rahatsız ettiği oluyor. Üstelik 4.4.2 ile ses seviyesi biraz daha arttırılmış ve kalitesi de bozulmamış. Ancak her teknolojik üründe olduğu gibi arızalı ürünle de karşı karşıya kalmış olabilirsin.kullananlar sesi iyi diyorsa teknosadaki telefonda bir sorun var demekki artık telefona ne yaptılarsa
o zaman sorun yok en kısa zamanda bende aranıza katılacağımOlabilir. 2-3 rehber daha hazırlamam gerekecek sanırım. Çok soru geliyor.
Teknosa'da ortam sesinden dolayı düşük gelmiş olabilir. Ben de almadan önce mağazada denediğimde az geldi sesi. Ama evde açtığımda odadaki herkes sesinden kısmen rahatsız olup sesini kıs biraz diye tepki verdi. Sessiz ortamda kulağınızı rahatsız edebilecek düzeyde sesi var. Benim kulağım normale göre az duyduğu halde rahatsız ettiği oluyor. Üstelik 4.4.2 ile ses seviyesi biraz daha arttırılmış ve kalitesi de bozulmamış. Ancak her teknolojik üründe olduğu gibi arızalı ürünle de karşı karşıya kalmış olabilirsin.
Swiftkey klavye kullanan var mı sayın g2 kullanıcıları
Pro sunu indirmiştim bi araama g2 klavyesine geri döndüm. Hiç bir fark yaratmadı bende.
Swiftkey klavye kullanan var mı sayın g2 kullanıcıları
Nasl biseydir o.ögrenmek acisndan soruyorum yanls anlamayin
Ben türkçe karakterler için indirdim ama tahmin özelliğini açamadım programın. Onu soracaktım
o zaman sorun yok en kısa zamanda bende aranıza katılacağım![]()
Bu arada ses yüksekliği şarkıdan şarkıya da değişir. Bazı şarkıları zor duyarken bazılarında ses kısabiliyorsunuz. Şarkı terimlerinden çok anlamam ama bazı şarkıların bir değeri yüksek oluyor mesela. Demek istediğimi anladığını düşünüyorum.![]()
Bende suanda tahmin aktif durumda ama nasıl aktif ettigimi bilmiyorum![]()
![]()
Pro sürüm mü?
Evet. Belki de o yüzden tahminler açıktır.