LG G2 Kullanıcıları Kulübü

karipcin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese iyi geceler arkadaşlar yeni bir g2 kullanıcısıyım telefonu yeni aldım yazılım bilgisi d80210b-HKG-XX bu hangi ülke birde 10-c,e,f gibi sürümler var sanırım fakı nedir acaba

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bloother,bende bi LG G2 almaya karar verdim telefonun herşeyi güzel tamamda teknosada denediğimde sesi çok kısık geliyordu birde sana sorayım dedim telefonun sesi çokmu kısık yoksa teknosadakinin biyerini felanmı bozmuşlar acaba? sesdede bir sorun yoksa Lg G2 32 gb siyah alacağım İnşallah

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bloother,bende bi LG G2 almaya karar verdim telefonun herşeyi güzel tamamda teknosada denediğimde sesi çok kısık geliyordu birde sana sorayım dedim telefonun sesi çokmu kısık yoksa teknosadakinin biyerini felanmı bozmuşlar acaba? sesdede bir sorun yoksa Lg G2 32 gb siyah alacağım İnşallah

3 aydır kullanan biri olarak sesi kısmak zorunda bile kaldığım oluyor ses kalitesi tartışılır ama volumü yeterli

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
normalde öyle bir problem olmaması lazım bende g2 kullandım gayet sesi duyulabilir derecedeydi.
2 aylık lg optimus g e975 var elimde düşünürsen çok güzel rakama verebilirim :)
nokta çiziksiz

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gençler bizden bahsediyorlar galiba :D

e5149q.png

Kaynak : teknolojioku.com

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kullananlar sesi iyi diyorsa teknosadaki telefonda bir sorun var demekki artık telefona ne yaptılarsa

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kullananlar sesi iyi diyorsa teknosadaki telefonda bir sorun var demekki artık telefona ne yaptılarsa

Dostum öle bangır bangır ses bekleme ama şöle düşün sınıfta müzik açınca 20 25 kişilik sinıf muzik dinleyebiliyor tabi susunca öle.muzik.hastasi degilsen tatmin eder bu arada ben kulaklıgini begenmiyorum bide ama bu telefon bi harika dostum😀

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum öle bangır bangır ses bekleme ama şöle düşün sınıfta müzik açınca 20 25 kişilik sinıf muzik dinleyebiliyor tabi susunca öle.muzik.hastasi degilsen tatmin eder bu arada ben kulaklıgini begenmiyorum bide ama bu telefon bi harika dostum

Kulaklık benim hoşuma gitti ama kulağımdan fırlıyor. Flac şarkıları dinlemek için gittim sırf Vatandan Creative EP-630 aldım :D Tavsiye ederim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gençler bizden bahsediyorlar galiba :D

e5149q.png

Kaynak : teknolojioku.com
Olabilir. 2-3 rehber daha hazırlamam gerekecek sanırım. Çok soru geliyor. :D
Teknosa'da ortam sesinden dolayı düşük gelmiş olabilir. Ben de almadan önce mağazada denediğimde az geldi sesi. Ama evde açtığımda odadaki herkes sesinden kısmen rahatsız olup sesini kıs biraz diye tepki verdi. Sessiz ortamda kulağınızı rahatsız edebilecek düzeyde sesi var. Benim kulağım normale göre az duyduğu halde rahatsız ettiği oluyor. Üstelik 4.4.2 ile ses seviyesi biraz daha arttırılmış ve kalitesi de bozulmamış. Ancak her teknolojik üründe olduğu gibi arızalı ürünle de karşı karşıya kalmış olabilirsin.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Olabilir. 2-3 rehber daha hazırlamam gerekecek sanırım. Çok soru geliyor. :D

Teknosa'da ortam sesinden dolayı düşük gelmiş olabilir. Ben de almadan önce mağazada denediğimde az geldi sesi. Ama evde açtığımda odadaki herkes sesinden kısmen rahatsız olup sesini kıs biraz diye tepki verdi. Sessiz ortamda kulağınızı rahatsız edebilecek düzeyde sesi var. Benim kulağım normale göre az duyduğu halde rahatsız ettiği oluyor. Üstelik 4.4.2 ile ses seviyesi biraz daha arttırılmış ve kalitesi de bozulmamış. Ancak her teknolojik üründe olduğu gibi arızalı ürünle de karşı karşıya kalmış olabilirsin.
o zaman sorun yok en kısa zamanda bende aranıza katılacağım:)

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Swiftkey klavye kullanan var mı sayın g2 kullanıcıları

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu 4.4 haberini bende duydum. ne kadar doğrudur?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
o zaman sorun yok en kısa zamanda bende aranıza katılacağım:)

Bu arada ses yüksekliği şarkıdan şarkıya da değişir. Bazı şarkıları zor duyarken bazılarında ses kısabiliyorsunuz. Şarkı terimlerinden çok anlamam ama bazı şarkıların bir değeri yüksek oluyor mesela. Demek istediğimi anladığını düşünüyorum. :D

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada ses yüksekliği şarkıdan şarkıya da değişir. Bazı şarkıları zor duyarken bazılarında ses kısabiliyorsunuz. Şarkı terimlerinden çok anlamam ama bazı şarkıların bir değeri yüksek oluyor mesela. Demek istediğimi anladığını düşünüyorum. :D

Uzmanlar dışarıda telefonu duymak için bass sesleri yerine tiz sesleri tercih etmemizi öneriyo. Acaba böyle birşey mi :D Yani şarkıda tiz ses daha yüksek ise daha çok duyulur gibi birşey.