LG G2 Kullanıcıları Kulübü

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bende de Bildirim Led'i Yanıyor Hatta Whatsapp'da Grup Ledi Mor Kişisel Mesaj Modu Mavi Yaptım

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bende sadece aramalar mesajlar gibi bildirimlerde yaniyor bildirim ledine ekstra bisey ekleniyormu

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Telefonun Kendi Üzerinde Öyle Bi Ayar Bulamadım . Ama Whatsapp gibi Uygulamalardan Kişiselleştirebiliyorsun

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
wifi simggesinin yanında işaret nedir arkdaşlar :)

5

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
dostum hepsi seçili kaldıki onlarla bir alakası yok,onlardan gelen bildirim yaznıyor zaten whatsapp facebook bildirimleri yanmıyor.

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hepsi işaretli kardeşim :) yok yanmıyor ingiltire romunu kurucam düzelecekmi

dr_mtd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefonda 1 tane ölü piksel ve ekranda gölgelenme var açık renk ekrandan koyu renk ekrana geçtiği zaman önceki ekrandaki yazılar bariz şekilde belli oluyor servise yolladım değişim için ama servis kullanıma etki etmiyor diyerek onay vermedi cihaza böyle birşey başına gelen arkadaşlar varsa bu konuda değişim için neler yapmam gerekir fikir verirseniz çok sevinirim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar benim telefonda 1 tane ölü piksel ve ekranda gölgelenme var açık renk ekrandan koyu renk ekrana geçtiği zaman önceki ekrandaki yazılar bariz şekilde belli oluyor servise yolladım değişim için ama servis kullanıma etki etmiyor diyerek onay vermedi cihaza böyle birşey başına gelen arkadaşlar varsa bu konuda değişim için neler yapmam gerekir fikir verirseniz çok sevinirim

Tüketici haklarına başvurun derim. Ondan önce telefonu fabrika ayarlarına çevirin ya da ingiltere romu flaşlayın bir de.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şu xda sitesinden hiçbir şey anlamıyorum. =) bu yamayı kendileri mi geliştirmiş? resmi yama değil sanırım. Tabi resmi yama diye bir şey mi var da diyebilirsiniz. =))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu telefonu kullanınca şarjı çabuk iniyor kullanmayınca da hiç inmiyor. Wifi sürekli açıkken az kullanım için pil performansı:
ugugahe8.jpg

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bisey soracagim,

Arkadasim Galaxy s3'unde ekrani ikiye bolerek bazi islemlerini yapabiliyor. Bu ozellik Samsunga mi ozel bir durum yoksa Androidin ozelliklerinden biri mi? LG G2'de boyle bir ozellik varsa nasil yapildigini biri anlatirsa sevinirim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaslar bisey soracagim,

Arkadasim Galaxy s3'unde ekrani ikiye bolerek bazi islemlerini yapabiliyor. Bu ozellik Samsunga mi ozel bir durum yoksa Androidin ozelliklerinden biri mi? LG G2'de boyle bir ozellik varsa nasil yapildigini biri anlatirsa sevinirim.

Samsung'a özel multiwindow özelliği o. G2'de ise Qslide özelliği var bunun yerine. Bildirim çekmecesini aşağı çekip kısayollardan açabilirsiniz.

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oncelikle yardimin icin cok tesekkur ederim :)

Ben o ozelligi kurcalamistim aslinda ama hic bu sekilde kullanabilecegim aklima gelmemisti. akil tutulmasi yasamisim galiba :P

Bu arada iki ozelligi de (Samsung cift ekran & LG Qslide) cok ayrintili kullanmadim ama LGnin uygulamasi sanki daha kullanisli ve guzel gibi duruyor. Henuz denemeyen varsa bir baksin derim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir sorum daha olacak....

LG G2 de radyo var mi yok mu? Biraz arastirdim ama root yuklemek gerek deniyor. Bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim. Ilk akilli telefonum o yuzden biraz cahilce sorular soruyor olabilirim anlayisla karsilarsiniz umarim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
oncelikle yardimin icin cok tesekkur ederim :)

Ben o ozelligi kurcalamistim aslinda ama hic bu sekilde kullanabilecegim aklima gelmemisti. akil tutulmasi yasamisim galiba :P

Bu arada iki ozelligi de (Samsung cift ekran & LG Qslide) cok ayrintili kullanmadim ama LGnin uygulamasi sanki daha kullanisli ve guzel gibi duruyor. Henuz denemeyen varsa bir baksin derim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir sorum daha olacak....

LG G2 de radyo var mi yok mu? Biraz arastirdim ama root yuklemek gerek deniyor. Bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim. Ilk akilli telefonum o yuzden biraz cahilce sorular soruyor olabilirim anlayisla karsilarsiniz umarim.

Farketmez herşeyi sorabilirsiniz. Bence qslide daha kullanışlı. Sadece az uygulamayla çalışıyor. Açıkçası ne multiwindow ne de qslide kullanma ihtiyacı fazla hissetmedim. Ama kullanış açısından qslide, mw gibi sayfayı ikiye bölüp programları yarım yarım kullanmak yerine qslide ile her pencereyi tam ekran kullanıyorsunuz. Yakında custom romlarla tüm uygulamalar eklenebilir hale gelecektir.

Gelelim radyo konusuna, ya rootlayarak radyoyu aktif edersiniz ya da ingiltere resmi romunu kurup da aktif edersiniz.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
G2 için android 4.4 güncellemesi kore versiyonlara dağıtılmaya başlamış hadi gözünüz aydın, bikac hafta icinde sırasıyla bütün dünyaya güncelleme gelir. Bu haberide forumda ilk benden duymuş olun :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 için android 4.4 güncellemesi kore versiyonlara dağıtılmaya başlamış hadi gözünüz aydın, bikac hafta icinde sırasıyla bütün dünyaya güncelleme gelir. Bu haberide forumda ilk benden duymuş olun :P

Eyvallah. aralığın ilk haftası deniyordu en geç 2. Hafta başında alırız o zaman. =)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence tam yılbaşında versin tarihi kimse unutmaz en azından :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yok erken versin ki, çok beklersiniz diyenlere kapak olsun :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O değil de bu telefonu rootladık ama şimdi OTA'dan güncelleme alamayacak mıyız?