LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tdryMerhaba lg g2 model telefon aldım, whatsappı yükledim numramı kaydet dediğim zaman bağlantınızda sorun vardır diye hata veriyor. Wi-fi açıyorum kayıt yapıyo whatsap açılıyo. Mesajlarım gidiyo sorun yok. Ama wi-fi yi kapattığım zaman mesajlarım gitmiyor,başkalarından da gelmiyor. Telefonum mobil internete girmesinde bi sorun yok gayet hızlı tüm sitelere girebiliyorum. Sadece whatsapp kullanamıyorum. Wi-fi açarsam whatsapp kullanıyor. Sorun nedir neyden kaylanıyor olabilir. Whatsappı 5 kere silip yeniden yükledim. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

erusl18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim cihaz zaten kaliteli malzemeyle üretildi. Kasası oldukça esnek, arka kapağı çıkarıp neredeyse 2ye katlayabiliyorsunuz ve hiçbir şey olmuyor. Kasayı vidayla sabitlemedikleri için kasa bütünüyle de esnek kasa ve bu plastikler sürtününce doğal olarak gıcırdıyor. Telefonu normal olarak kullandığınızda gıcırdama falan yok. Bükmedikçe de gıcırtı çıkmıyor. Büktüğünüzde de Sony gibi ekran görüntüsü de dalgalanmıyor ayrıca.
Bu kalitesizlik falan değil. Siz bakmayın çamur atmaya çalışan fanboylara.. Bunun malzeme kalitesi Samsung'tan 10 kat daha iyi..

Bilip bilmeden konuşanlara itibar etmeyin. Dikkate bile almayın..

Iphone kullaniyordum ne s4 nede htc one beni etkiledi ama bu cihaz cok heycanlandirdi beni :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
tdryMerhaba lg g2 model telefon aldım, whatsappı yükledim numramı kaydet dediğim zaman bağlantınızda sorun vardır diye hata veriyor. Wi-fi açıyorum kayıt yapıyo whatsap açılıyo. Mesajlarım gidiyo sorun yok. Ama wi-fi yi kapattığım zaman mesajlarım gitmiyor,başkalarından da gelmiyor. Telefonum mobil internete girmesinde bi sorun yok gayet hızlı tüm sitelere girebiliyorum. Sadece whatsapp kullanamıyorum. Wi-fi açarsam whatsapp kullanıyor. Sorun nedir neyden kaylanıyor olabilir. Whatsappı 5 kere silip yeniden yükledim. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aynı şey benim başıma da geldi. Aşağıdaki adımları uygulayın.
u5y4e2uh.jpg
yju8uqed.jpg
hu9egu5e.jpg
2u3eraby.jpg

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Açık konuşursak böyle bir problemi ilk defa duyuyorum :)

İnternet paketiniz varmı ? Wi fi kapalı iken giremiyorsanız Mobil Veri'yi açmanız gerekiyor. Ekranı yukardan aşağıya doğuru parmağınız ile sürükleyin oralarda mobil veriyi görüceksiniz yukarı aşağı ok işaretleri var o mavi ise açık ise ve girmiyorsa, aldığınız internet paketi watsapp'ı desteklemiyor olabilir diye düşünüyorum veya telefonunuzun mobil veri ikonuna basılı tutarsanız mobil veri ayar yeri çıkar belki ordan kurcalarsanız düzeltebilirsiniz. Bende böyle bir problem yok şu anda denedim sorunsuz calısıyor.

Yukarda arkadaş cevaplamış, o ayar yerine 2 saat aramak yerine Ekranı yukardan aşağıya doğuru kaydırın Mobil Verinin sütüne basılı tutun direk ayar penceresi cıkıcaktır ordan kullandığınız firmanın (Türkcell avea vs) internet'i işaretleyin girecektir. Çünkü benim öyle halen girmiyorsa Fabrika ayarlarına geri dön veya turkcelli arayıp watsappı destekliyormu interneti diye sorabilirsin.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Açık konuşursak böyle bir problemi ilk defa duyuyorum :)

İnternet paketiniz varmı ? Wi fi kapalı iken giremiyorsanız Mobil Veri'yi açmanız gerekiyor. Ekranı yukardan aşağıya doğuru parmağınız ile sürükleyin oralarda mobil veriyi görüceksiniz yukarı aşağı ok işaretleri var o mavi ise açık ise ve girmiyorsa, aldığınız internet paketi watsapp'ı desteklemiyor olabilir diye düşünüyorum veya telefonunuzun mobil veri ikonuna basılı tutarsanız mobil veri ayar yeri çıkar belki ordan kurcalarsanız düzeltebilirsiniz. Bende böyle bir problem yok şu anda denedim sorunsuz calısıyor.

Ben yapması gerekenleri anlattım dostum. Evet böyle bir problem oluyor. Bu bir problem değil. Sadece hattı taktığınızda operatörünüz size, wap, mms ayarları gönderiyor. Telefon da internet ayarı için otomatik olarak wap ayarlarını seçiyor. Eğer internet paketiniz varsa, yukarıda anlattığım şekilde kendi internet paketinizi seçiyorsunuz sorun ortadan kalkıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaş da zaten mobil veriyi açtığını, internette gezindiğini ancak whatsapp kullanamadığını söylemiş.

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben yapması gerekenleri anlattım dostum. Evet böyle bir problem oluyor. Bu bir problem değil. Sadece hattı taktığınızda operatörünüz size, wap, mms ayarları gönderiyor. Telefon da internet ayarı için otomatik olarak wap ayarlarını seçiyor. Eğer internet paketiniz varsa, yukarıda anlattığım şekilde kendi internet paketinizi seçiyorsunuz sorun ortadan kalkıyor.

Arkadaş da zaten mobil veriyi açtığını, internette gezindiğini ancak whatsapp kullanamadığını söylemiş.

Yok ben senin anlatımına hakaret etmedim sakın yanlıs anlama hani olurda ayar yerinde kafası karışır bulamaz kısaltmasını söyledim.

Ben arkadaşın dediğini çok iyi anladım hani olurda yanlıs söylemiştir veya ben tam olarak düzgün anlamamışımdır oyüzden tekrardan sormuştum.

Bu fotoraflarını çalıyorum helal et :) LG ye konuyu açıyorum izin verirsen ? ilk bu foruma yararlı bir konu açmak istiyorum umarım izin verirsin ?

Eminim cok kişi bu hatayı alıyordur benimde yardımım dokunsun isterim izninle.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yok ben senin anlatımına hakaret etmedim sakın yanlıs anlama hani olurda ayar yerinde kafası karışır bulamaz kısaltmasını söyledim.

Ben arkadaşın dediğini çok iyi anladım hani olurda yanlıs söylemiştir veya ben tam olarak düzgün anlamamışımdır oyüzden tekrardan sormuştum.

Bu fotoraflarını çalıyorum helal et :) LG ye konuyu açıyorum izin verirsen ? ilk bu foruma yararlı bir konu açmak istiyorum umarım izin verirsin ?

Eminim cok kişi bu hatayı alıyordur benimde yardımım dokunsun isterim izninle.

Altına imzamı atman şartıyla. =))))

mhmtckmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihazı teknosa da incele fırsatım oldu beğenmedim. dizaynı kötü ve kalın. softkeysler ekrandan kırpıyor lg nin arayüzünü hiç ama hiç beğenmedim. Android kullanılacaksa google edition bir cihaz olmalı en iyisi saf android kafan göre kişisseleştirmen.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
cihazı teknosa da incele fırsatım oldu beğenmedim. dizaynı kötü ve kalın. softkeysler ekrandan kırpıyor lg nin arayüzünü hiç ama hiç beğenmedim. Android kullanılacaksa google edition bir cihaz olmalı en iyisi saf android kafan göre kişisseleştirmen.
Hem ekranda olup aynı zamanda ekrandan kırpmayan dokunmatik tuşlar hangi telefonda var? Örnek vereyim Z1'in ekranı yaklaşık 1cm daha kısa ve üstelik onun ekranında da aynı dokunmatik tuşlar var. G2'de ise adamlar bunu düşünüp ekranı uzatmışlar ve bu uzattıkları kısıma tuş koymuşlar. Ama insanoğluna ne kadar imkan verirsen o kadar nankörleşir. =)

mhmtckmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hem ekranda olup aynı zamanda ekrandan kırpmayan dokunmatik tuşlar hangi telefonda var? Örnek vereyim Z1'in ekranı yaklaşık 1cm daha kısa ve üstelik onun ekranında da aynı dokunmatik tuşlar var. G2'de ise adamlar bunu düşünüp ekranı uzatmışlar ve bu uzattıkları kısıma tuş koymuşlar. Ama insanoğluna ne kadar imkan verirsen o kadar nankörleşir. =)
hayırdır hocam prim mi alıyorsun lg den? (lg nexus kullanıcısıyım aynı olay kullandığım telefonda da var yazılımsal olarak düzeltiyorum neyse...) zevkler renkler tartışılmaz. dikkat edersen tamamen tasarımı görüntüsü ve bana göre iğrenç arayüzü ile igli yorum yaptım. Donanım tarafından bahsetmedim yani tamamen göreceli konular zevk meselesi kişiye göre değişen dorumlar. LG ye ortak değilsen rahat ol :) sorun yok kullanıyorsun diye bir cihaza tapmana gerek yok herşeyin iyi yada kötü yönleri vardır şahsen beğenmedim ben

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
hayırdır hocam prim mi alıyorsun lg den? (lg nexus kullanıcısıyım aynı olay kullandığım telefonda da var yazılımsal olarak düzeltiyorum neyse...) zevkler renkler tartışılmaz. dikkat edersen tamamen tasarımı görüntüsü ve bana göre iğrenç arayüzü ile igli yorum yaptım. Donanım tarafından bahsetmedim yani tamamen göreceli konular zevk meselesi kişiye göre değişen dorumlar. LG ye ortak değilsen rahat ol :) sorun yok kullanıyorsun diye bir cihaza tapmana gerek yok herşeyin iyi yada kötü yönleri vardır şahsen beğenmedim ben

Evet LG'den prim alıyorum. Her yorum başına 50TL veriyorlar. =))

Evet zevkler ve renkler tartışılmaz. Size kötü gelen başkasına güzel gelir, başkasına kötü gelen size güzel gelir. Siz telefonu beğenmiyorsunuz diye bu genel manada telefonun iyi ya da kötü olduğunu göstermez. Siz kişisel görüşünüzü üslupsuzca söylediniz. Ben de sebebini ve detaylarını açıkladım. Telefonu 3 haftadır kullanan biri olarak 3 dakikalık kullanan birine göre daha fazla söz sahibi olduğumu düşünüyorum..

Nexus'ta yazılımsal olarak düzeltebiliyorsanız bunu G2'de de yapabilirsiniz bir şekilde. Benim size göre yersiz tavrımın sebebi ise burada sizin gibi kişilerle 1 aydır tartışmamdan kaynaklanıyor. Yoksa LG'nin avukatlığını yaptığım falan yok. Yarın daha iyisini başka bir marka yapar onu kullanırım. Zevkleriniz size kalsın. Telefonu kullanmıyorsanız bu konuda işiniz yok demektir. İyi forumlar.. =)

mhmtckmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet LG'den prim alıyorum. Her yorum başına 50TL veriyorlar. =))

Evet zevkler ve renkler tartışılmaz. Size kötü gelen başkasına güzel gelir, başkasına kötü gelen size güzel gelir. Siz telefonu beğenmiyorsunuz diye bu genel manada telefonun iyi ya da kötü olduğunu göstermez. Siz kişisel görüşünüzü üslupsuzca söylediniz. Ben de sebebini ve detaylarını açıkladım. Telefonu 3 haftadır kullanan biri olarak 3 dakikalık kullanan birine göre daha fazla söz sahibi olduğumu düşünüyorum..

Nexus'ta yazılımsal olarak düzeltebiliyorsanız bunu G2'de de yapabilirsiniz bir şekilde. Benim size göre yersiz tavrımın sebebi ise burada sizin gibi kişilerle 1 aydır tartışmamdan kaynaklanıyor. Yoksa LG'nin avukatlığını yaptığım falan yok. Yarın daha iyisini başka bir marka yapar onu kullanırım. Zevkleriniz size kalsın. Telefonu kullanmıyorsanız bu konuda işiniz yok demektir. İyi forumlar.. =)[/QUOTE

Bundan sonra herhangi bir konuda fikir belirtirken sizden izin alacagim aklimda olsun. İsiniz yok ne demek ! Hadi ordannnnnn diyorum cevap vermeye degecek biri degilsiniz..........

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet işiniz yok. Adı üstünde "G2 Kullanıcıları Kulübü" kullanmıyorsanız işiniz yok.. =)
Cevap vermeme konusunda da Lütfedersiniz.. =)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet sanırım yeni bir şey keşfettim. Yani en azından benim için yeni bir keşif.
Şimdiye kadar önbelleği hep marketten yüklediğim uygulamalarla temizlerdim ve hiç memnun kalmazdım. Sürekli sorun çıkarıp, doğru düzgün temizlemiyorlardı bile. Meğer telefonun içinde zaten önbelleği tamamen sorunsuzca temizleyen bir yer varmış. Bunu Note 2'de bulamadım. Sanırım yeni keşfetmemin sebebi her cihazda olmaması.
Ayarlar>Genel> Depolama listesinden Önbellekteki Veri satırına basıyorsunuz ve Tamam diyerek tüm önbelleği sorunsuzca temizliyorsunuz. Bununla ilgili hiçbir yorum görmemiştim. Eminim benim gibi bilmeyen, marketteki önbellek temizleyicileri kullananlar da çoktur. =)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada iOS'tan G2'ye geçmeyi düşünenler için LG PC Suite çok güzel bir imkan tanıyor. iPhone yedeğinizi olduğu gibi G2'nize aktarabiliyorsunuz. Uygulamalarınız hariç tabi. =))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba ben LG G2 almayı düşünüyorum ama ınternetteki sitelerde herkes birsürü problem yazmış gerçekten bu kadar kötü mü şimdiki piyasa özelliklerinin en uygunu G2'de diye düşünüyorum bu yüzden alacaktım ama nette yazılan sorunlarda içimi ürpertmiyo değil...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Merhaba ben LG G2 almayı düşünüyorum ama ınternetteki sitelerde herkes birsürü problem yazmış gerçekten bu kadar kötü mü şimdiki piyasa özelliklerinin en uygunu G2'de diye düşünüyorum bu yüzden alacaktım ama nette yazılan sorunlarda içimi ürpertmiyo değil...

İçiniz rahat olsun. Abartıldığı gibi sorunları yok. Gayet kullanışlı, sorunları hiç rahatsız etmeyecek düzeyde. Sorunsuz telefon mu var ki? Piyasanın en sorunsuz cihazı G2'dir bence.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet sanırım yeni bir şey keşfettim. Yani en azından benim için yeni bir keşif.
Şimdiye kadar önbelleği hep marketten yüklediğim uygulamalarla temizlerdim ve hiç memnun kalmazdım. Sürekli sorun çıkarıp, doğru düzgün temizlemiyorlardı bile. Meğer telefonun içinde zaten önbelleği tamamen sorunsuzca temizleyen bir yer varmış. Bunu Note 2'de bulamadım. Sanırım yeni keşfetmemin sebebi her cihazda olmaması.
Ayarlar>Genel> Depolama listesinden Önbellekteki Veri satırına basıyorsunuz ve Tamam diyerek tüm önbelleği sorunsuzca temizliyorsunuz. Bununla ilgili hiçbir yorum görmemiştim. Eminim benim gibi bilmeyen, marketteki önbellek temizleyicileri kullananlar da çoktur. =)

Evet keşfettiğim şey Samsung cihazlarda yokmuş. G2'ye özel bir özellik bu. Sony, HTC'de var mı bilmiyorum ama S3'e de, S4'e de, note 3'e de baktım hiçbirinde yok.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Garantisine bir şey diyemem. Garantiyi kendileri veriyor diyorlar. Ne derece sağlam bilemem. Gold bilgisayar gibi satıp sonra almasaydın bananeye getirmezler umarım.

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam Ağzına sağlık.Hayır şu telefonda eleştiricek bir yer aramaya çalışanları anlamıyorum. Siz ancak şunu eleştirebilirsiniz bu telefonda neden micro sd yok onun harici nankörlük ve fasa fiso.

Bu telefonu İstanbul Bilişim A.ş den almak istiyorum Linkihttp://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-d802-optimus-g2-16gb-siyah-cep-telefonu-fiyati,72427.html Sizce garanti türü nedir. Sıkıntı çıkar mı ?

Ben de oradan aldım. Daha önce fe oradan birkaç alışverişim olmuştu. Garanti konusuna gelince, şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmadı ama lg firmasını hediye kılıf konusunda yaşadığım adres karışıklığı için aradım. Gayet de güzel ilgilendiler. Lg'nin türkiyede oturmuş bir servisi var. O konuda sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
az önce geldi cihaz,gerçekten güzel ve hızlı bir telefon yapmış LG. ben ihtilaçlı firma garantili aldım radyo var uygulamalarda birde bir şey sormak istiyorum,daha önceki telefonum S3 İdi onda'da bildirim ledi vardı fakat marketten whatsapp facebook uygulamalrını yüklediğimde ekran kapalıyken bildirim ışığı yanardı LG G2'de maalsef yanmıyor mesela facebook'tan bildirim geldi bildirim ışığı yanmıyor..Ayarldan bildirim ledine girdiğimde sadece telefonla gelen yüklü bildirimler işaretli ekstradan herhangi bir uygulama eklenmiyormu mesela whatsapp veya facebook gibi?varmı bilgisi olan.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
az önce geldi cihaz,gerçekten güzel ve hızlı bir telefon yapmış LG. ben ihtilaçlı firma garantili aldım radyo var uygulamalarda birde bir şey sormak istiyorum,daha önceki telefonum S3 İdi onda'da bildirim ledi vardı fakat marketten whatsapp facebook uygulamalrını yüklediğimde ekran kapalıyken bildirim ışığı yanardı LG G2'de maalsef yanmıyor mesela facebook'tan bildirim geldi bildirim ışığı yanmıyor..Ayarldan bildirim ledine girdiğimde sadece telefonla gelen yüklü bildirimler işaretli ekstradan herhangi bir uygulama eklenmiyormu mesela whatsapp veya facebook gibi?varmı bilgisi olan.

Bende yanıyor. Facebookta mavi, whatsappta yeşil. =)