İfade eklemek her telefonda aynıdır. İfadeleri klavyeden yazarak yollayın. Karşı taraftaki telefonda eğer varsa o ifadeye karşılık bir simge şeklinde görünecektir.
Iphone'da olmuyordu
İfade eklemek her telefonda aynıdır. İfadeleri klavyeden yazarak yollayın. Karşı taraftaki telefonda eğer varsa o ifadeye karşılık bir simge şeklinde görünecektir.
Öncelikle Herkeze Selamlar Ben Lg G2 almak istiyorum fakat 2 sorum olacak
1.Lg G2 ısınıyor mu ?
2.Yılbaşında uygun bir indirmle alınabilirmi yada şimdi alırsam fazla ödemiş olur muyum ?
Şimdiden Teşekkürler...
Teşekürederim Acaba renk seçiminde de yardımcı olabilir misiniz ?
arkadaşlar 16 gb ankarada uygun bi fiyata alabileceğimiz güvenilir garanti konusunda sorun yaşatmayacak bi yer var mı?
arkadaşlar 16 gb ankarada uygun bi fiyata alabileceğimiz güvenilir garanti konusunda sorun yaşatmayacak bi yer var mı?
Ben 1500 e aldim ama hafta sonu baya indirimler oldu erken davrandim
Cihaz guzel oyunlarda ve multimedya olarak,ekran cok guzel
Ama ahize'yi begenmedim cok boguk ses,kamerada pek tatmin edici degil hic 13 mp.diyemicem
Birde birsey sorcam arkada tuslar ile lg logosunun arasinda kalan bolumde bosluk var gibi gacir gucur ediyor sizdede boylemi hic hos degil..
Evet %90'ında gıcırdama var. Bunun sebebi arka kapağın sabit olmaması. Yani aslında arka kapak açılabiliyor. Sim kart yuvasını çıkarıp tırnağınızla zorlarsanız arka kapağı açabilirsiniz ancak kesinlikle denemeyiniz. Gıcırdamanın sebebi budur. Kapak, yapıştırıcıyla ya da vidayla sabitlenmemiştir. O yüzden telefonu büktüğünüzde plastik sürtünmesinden kaynaklı gıcırtı duyarsınız. Bu sorun değil gayet normaldir.
Ahize ise bende boğuk değil ayrıca sesi çok yüksek. Bence gayet iyi.
Kamerasına pek bir şey diyemicem. Açıkçası ben memnunum. Ancak video çekimlerinde bir arkadaşın dediği gibi sürekli odaklanma mevcut. Bu odaklanma bazen duruyor bazen sürekli oluyor.
Ben 32GB'lığını kasko yaptırarak 2080liraya aldım.
çok beklersin açıkçası ..
Bu çok bilmişliğinizin sınırı yok maalsef
http://shiftdelete.net/lg-akilli-telefon-pazarindan-cekilmiyor-48569.html
4.3 gücellemesini bir alın bakalım,herşeyi yeni son sistem dediğiniz telefonun işletim sistemi eski,hangi akla hizmet,aklım almıyor,ama gerçekten güzel cihaz arka kapağının gıcırtısıda ayrı bir hava katıyor ..
4.3 gücellemesini bir alın bakalım,herşeyi yeni son sistem dediğiniz telefonun işletim sistemi eski,hangi akla hizmet,aklım almıyor,ama gerçekten güzel cihaz arka kapağının gıcırtısıda ayrı bir hava katıyor ..
Bu cihaz daha kaliteli malzemeden uretilseydi bu fiyata kimse alamazdi
G2 kullanmayanları konu dışına alalım lütfen. Herkes kendi kulübüne. =))
Aman çok da meraklı değiluk zaten sony forever =))