LG G2 Kullanıcıları Kulübü

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG Türkiye Departmanındada Güncelleme Geleceğini Söyledim . Haberler Asılsız. Ani Karar Çıkmadıgı Sürece Alacaktır .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende bu telefonu almak istiyorum 1 ay gibi bi süre sonra alacağım inşallah. yalnız şöyle bi durum var 16 gb teknosa-turkcell gibi yerler 1600 tl ben ankarada yaşıyorum jandarma ticaret diye bi yer varmış 1300 civarıymış orada. acaba ordan alsam sonradan garanti gibi konularda sorun yaşar mıyım?

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Öncelikle Herkeze Selamlar Ben Lg G2 almak istiyorum fakat 2 sorum olacak
1.Lg G2 ısınıyor mu ?
2.Yılbaşında uygun bir indirmle alınabilirmi yada şimdi alırsam fazla ödemiş olur muyum ?
Şimdiden Teşekkürler...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Öncelikle Herkeze Selamlar Ben Lg G2 almak istiyorum fakat 2 sorum olacak
1.Lg G2 ısınıyor mu ?
2.Yılbaşında uygun bir indirmle alınabilirmi yada şimdi alırsam fazla ödemiş olur muyum ?
Şimdiden Teşekkürler...

Hayır rahatsız edecek şekilde ısınmıyor. Ilık denecek seviyede.
Fiyatı bana göre az bile size göre bilemem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sanırım yanlış anlaşıldım fiyat konusunda.Söylemek istedğim şuydu: Yılbaşında malum indirim patlaması yaşandığı için mesela 1499 TL olan g2 yi 1 ay sonra 1299 TL düştüğünü görmek sizcede biraz üzücü olmaz mı? Cevabınız İçinde Teşekkürederim.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Teşekürederim Acaba renk seçiminde de yardımcı olabilir misiniz ?

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Güle güle kullanın Çok iyi bir cihaz en kısa zamande bir tanede ben edineceğim.Tekrar teşekürler.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kesinlikle beyaz renk tavsiye ederim. Kılıflı kullanacaksanız siyah alabilirsiniz. Siyah renkte ön cam ile ekran bütünlüğünün daha hoş gözüktüğünü söylüyorlar. Ama kılıfsız kullancaksanız beyaz renk alın. Ben silikon kılıfla kullanmama rağmen beyaz aldım. çok hoş görünüyor bana göre.

Fiyat konusuna gelince de hangi telefon olursa olsun beklerseniz fiyatı düşer. O zaman da yeni model çıkar, dersiniz ki bunun fiyatının düşmesini bekliyim madem o kadar bekledim. Bu böyle gider ve telefon falan alamazsınız. Ama madem bu zamana kadar beklediniz. 4.4 kitkat yayınlanmasını bekleyin en azından. Olmadı nexus 5 alırsınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 16 gb ankarada uygun bi fiyata alabileceğimiz güvenilir garanti konusunda sorun yaşatmayacak bi yer var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bataryası herşey dahil 1 gün sürüyor senii yarı yolda bırakmayacak kadar akıllı bir telefon :thumbup:

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 16 gb ankarada uygun bi fiyata alabileceğimiz güvenilir garanti konusunda sorun yaşatmayacak bi yer var mı?

Hocam ben turkcell tim merkezinden aldım ama şahsen hata yaptım çünkü cihaz bana 2 yıl tahahütlü 1.850 liraya geldi çok pahalı oldu sana tavsiyem medi markt,vatan computer,gold,bimeks gibi büyük mağazalardan alman fiyatlarıda uygun hem

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Ankarada vatan bilgisayar'da 16gb olduğunu duydum. Cumartesi günü indirimler var. Cumartesi günü bakıp alın varsa.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vatanın internet sitesinde görünmüyor ama jticarette buldum 1300 civarıydı oradan almayı düşünüyorum teşekkürler herkese ayrıca gittigidiyordan alan arkadaş üründe herhangi bi arıza falan varmıydı bi kaç kişi internetten alınan cihazlarda arızalı ürün gönderiyorlar demişti

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hayır hiç bir arıza yok dostum kaldıki Türkiye garantili açılmamış kutuda geliyor cihaz.

erusl18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 1500 e aldim ama hafta sonu baya indirimler oldu erken davrandim :(
Cihaz guzel oyunlarda ve multimedya olarak,ekran cok guzel
Ama ahize'yi begenmedim cok boguk ses,kamerada pek tatmin edici degil hic 13 mp.diyemicem
Birde birsey sorcam arkada tuslar ile lg logosunun arasinda kalan bolumde bosluk var gibi gacir gucur ediyor sizdede boylemi hic hos degil..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben 1500 e aldim ama hafta sonu baya indirimler oldu erken davrandim :(
Cihaz guzel oyunlarda ve multimedya olarak,ekran cok guzel
Ama ahize'yi begenmedim cok boguk ses,kamerada pek tatmin edici degil hic 13 mp.diyemicem
Birde birsey sorcam arkada tuslar ile lg logosunun arasinda kalan bolumde bosluk var gibi gacir gucur ediyor sizdede boylemi hic hos degil..

Evet %90'ında gıcırdama var. Bunun sebebi arka kapağın sabit olmaması. Yani aslında arka kapak açılabiliyor. Sim kart yuvasını çıkarıp tırnağınızla zorlarsanız arka kapağı açabilirsiniz ancak kesinlikle denemeyiniz. Gıcırdamanın sebebi budur. Kapak, yapıştırıcıyla ya da vidayla sabitlenmemiştir. O yüzden telefonu büktüğünüzde plastik sürtünmesinden kaynaklı gıcırtı duyarsınız. Bu sorun değil gayet normaldir.
Ahize ise bende boğuk değil ayrıca sesi çok yüksek. Bence gayet iyi.
Kamerasına pek bir şey diyemicem. Açıkçası ben memnunum. Ancak video çekimlerinde bir arkadaşın dediği gibi sürekli odaklanma mevcut. Bu odaklanma bazen duruyor bazen sürekli oluyor.
Ben 32GB'lığını kasko yaptırarak 2080liraya aldım.

erusl18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet %90'ında gıcırdama var. Bunun sebebi arka kapağın sabit olmaması. Yani aslında arka kapak açılabiliyor. Sim kart yuvasını çıkarıp tırnağınızla zorlarsanız arka kapağı açabilirsiniz ancak kesinlikle denemeyiniz. Gıcırdamanın sebebi budur. Kapak, yapıştırıcıyla ya da vidayla sabitlenmemiştir. O yüzden telefonu büktüğünüzde plastik sürtünmesinden kaynaklı gıcırtı duyarsınız. Bu sorun değil gayet normaldir.
Ahize ise bende boğuk değil ayrıca sesi çok yüksek. Bence gayet iyi.
Kamerasına pek bir şey diyemicem. Açıkçası ben memnunum. Ancak video çekimlerinde bir arkadaşın dediği gibi sürekli odaklanma mevcut. Bu odaklanma bazen duruyor bazen sürekli oluyor.
Ben 32GB'lığını kasko yaptırarak 2080liraya aldım.

Bilgi icin tesekkur ederim.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
:) 4.3 gücellemesini bir alın bakalım,herşeyi yeni son sistem dediğiniz telefonun işletim sistemi eski,hangi akla hizmet,aklım almıyor,ama gerçekten güzel cihaz arka kapağının gıcırtısıda ayrı bir hava katıyor :)..

4.3 gelmeyecek G2'ler 4.4 alacaklar. 4.3 üzerinde çalışmıyorlar. Nexuslardan sonra ilk 4.4 alan cihaz G2 olacak..

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yav yiğidi öldür hakkını yeme. Tamam 4x4 lük cihaz değil ama fiyakalı alet hakkaten. Ekranı yeter 5.2 inç :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 kullanmayanları konu dışına alalım lütfen. Herkes kendi kulübüne. =))

erusl18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) 4.3 gücellemesini bir alın bakalım,herşeyi yeni son sistem dediğiniz telefonun işletim sistemi eski,hangi akla hizmet,aklım almıyor,ama gerçekten güzel cihaz arka kapağının gıcırtısıda ayrı bir hava katıyor :)..

Bu cihaz daha kaliteli malzemeden uretilseydi bu fiyata kimse alamazdi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu cihaz daha kaliteli malzemeden uretilseydi bu fiyata kimse alamazdi

Kardeşim cihaz zaten kaliteli malzemeyle üretildi. Kasası oldukça esnek, arka kapağı çıkarıp neredeyse 2ye katlayabiliyorsunuz ve hiçbir şey olmuyor. Kasayı vidayla sabitlemedikleri için kasa bütünüyle de esnek kasa ve bu plastikler sürtününce doğal olarak gıcırdıyor. Telefonu normal olarak kullandığınızda gıcırdama falan yok. Bükmedikçe de gıcırtı çıkmıyor. Büktüğünüzde de Sony gibi ekran görüntüsü de dalgalanmıyor ayrıca.
Bu kalitesizlik falan değil. Siz bakmayın çamur atmaya çalışan fanboylara.. Bunun malzeme kalitesi Samsung'tan 10 kat daha iyi..

Bilip bilmeden konuşanlara itibar etmeyin. Dikkate bile almayın..