/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
Ayarlarda tüm uygulamalar altında hava durumu olması lazım. Devre dışı bırakmayı deneyin. Olmuyor ise titanium backup ile kaldırın(root gerektirir).
orjinal LG , fiyatı 32 GB 1100 TL kayıt pasaport vs dahilHayırlı olsun orjinal sanırım çin malı değil birde fiyat ne kadar sorması ayıp
Ayarlarda tüm uygulamalar altında hava durumu olması lazım. Devre dışı bırakmayı deneyin. Olmuyor ise titanium backup ile kaldırın(root gerektirir).
Var Ama " Devre Dışı Bırak " Pasif . Ayrıca Root Yapmadan Bir Çözümü Yokmu ?
orjinal LG , fiyatı 32 GB 1100 TL kayıt pasaport vs dahil
Biri Bu "Hava Durumu" Uygulamasını Nasıl Kapatacağımı Söyleyebilirmi Widget Kapalı Başka Bir Widget 'te Yüklü Değil
Ama Yinede Sarjımı Hızlı Tüketiyor Fabrika Ayarlarınada Döndüm Değişen Bişey Olmadı
orjinal LG , fiyatı 32 GB 1100 TL kayıt pasaport vs dahil
Orjinal lg değil mi bende pil harcama da gözükmüyor bile
evet + yedek pilde veriyorlarKore üretimlerinde batarya çıkarılabiliyor, 3 mikrofon var, tv anteni var, sd kart takılabilir. Tek dezavantajı bataryası düşük ve li-ion. 2140mah olması lazım. Bize gelenlerde kapağın altı full batarya olduğu için ve farklı batarya teknolojisi olduğu için yekpare kasa yapılmış. Yani sırf bataryadan dolayı bu farklılıklar mevcut.
http://www.phonearena.com/news/LG-shifting-its-focus-away-from-smartphones_id49529
arkadaşlar hepinize şimdiden geçmiş olsun,LG güncelleme vermeyeceğini başka bir dille ifade etti..
Sen bu yazıdan ana fikir olarak bunu mu çıkardın benim anladığım telefon sektörü stabil değil hergün yeni bir tel çıkıyor bizde bunun yerine daha stabil örneğin tv buzdolabı vb.. gibi konulara aktaracağız . Ayrıca tel bölümünde yüzde 10 luk bir çıkarım yapacağız diyor. Ama yazının hiç bir yerinde güncelleme vermeyeceğiz demiyor.
http://www.phonearena.com/news/LG-shifting-its-focus-away-from-smartphones_id49529
arkadaşlar hepinize şimdiden geçmiş olsun,LG güncelleme vermeyeceğini başka bir dille ifade etti..
Nexus serilerine devam bir şirket telefon sektöründen çekilirmi hiç,gayet başarılı cihazlar yapıyor LG'den bu konu hakkında bir yalanma bekliyorum açıkcası.
Bence tek sıkıntı 16GB hafıza oda zaten 9GB veriyor
Hakkat başka bir dille ifade etmiş kardeş ama bizim o dili anlama olanağımız yok açıkcası tam olarak ne yazıyo merak ettim veya ne kadar doğru haber kaynağı veya yazı ilerleyen zamanda belli olur gelip gelmiyceği güncellemenin
Olur mu öyle şey. arkadaş, LG yazılım geliştiricisi. O gelmeyecek dediyse gelmez, o dağıtıyor güncellemeleri =)))
)))) ya ben insanları anlamıyorum gerçekten öyle çok bilgi fikir sahibi değilim gerek telefon gerek bilgisayar hakkında teknoloji konusunda daha doğrusu elimden geldiğince takip ederim ama insanlarda müthiş bir aşşalama benimki seninkini döver olayı başladı arkadaşın yaptığı gibi mesela bir yazı görüyo ve hemen geçmiş olsun güncelleme gelmiycek diyebiliyo günümüz teknolojisi akıl almaz şekilde büyüyo hergün bir ürün çıkıyo artık takip etmek mümkün deil standda bir ürünü incelerken fırından ekmek çıkar gibi biri yanaşıyo yanına onu at bu şimdi geldi diyo artık milletin kendini biraz dizginlemesi şart ha güncelleme alır almaz çok merak etmiyorum alsada olur almasada dediğim gibi çokda sorun deil benim için ama önyargı ve benim kullandığım her zaman iyi seninki kötü algısından bu milletin çıkması lazım
Evet haklısın telefon süper hakketten.Bende çok beğeniyorum.Ama malesef telefonda ısınma ve şarj sorunu var.Benide Htc One'den birazda olsa soğutan en büyük özellik bu.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İlk senden duyuyorum cihazın şarjının kağıttaki gibi iyi olmadığını.Neyse test deneyimlerini testlerinden sonra bizimlede paylaşırsan sevinirim.
Merhaba arkadaslar bende araniza katildim bir sorum olcak mesaj atarken ifade ekledigimde mms mesajina donusuyor otomatik bunu nasil engellerim.iyi gunler