LG G2 Kullanıcıları Kulübü

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ayarlarda tüm uygulamalar altında hava durumu olması lazım. Devre dışı bırakmayı deneyin. Olmuyor ise titanium backup ile kaldırın(root gerektirir).

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ayarlarda tüm uygulamalar altında hava durumu olması lazım. Devre dışı bırakmayı deneyin. Olmuyor ise titanium backup ile kaldırın(root gerektirir).

Var Ama " Devre Dışı Bırak " Pasif . Ayrıca Root Yapmadan Bir Çözümü Yokmu ?

teokrasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biri Bu "Hava Durumu" Uygulamasını Nasıl Kapatacağımı Söyleyebilirmi Widget Kapalı Başka Bir Widget 'te Yüklü Değil

Ama Yinede Sarjımı Hızlı Tüketiyor Fabrika Ayarlarınada Döndüm Değişen Bişey Olmadı

urs4r.png

Orjinal lg değil mi bende pil harcama da gözükmüyor bile
ypy2umeb.jpg

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orjinal LG , fiyatı 32 GB 1100 TL kayıt pasaport vs dahil

İyimiş hocam güle güle kullan bizden avantajlısın hem sd kart kullanabilirsin hemde değiştirilebilir pilin olacak gerçi bu telefonda şarjda sıkıntı yok avrupa lg g2 arttırılamayan hafıza ve değiştirilemeyen pil ile satılıyo ama korede üretilen yerde daha iyi bir imkan ile satılıyo

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Orjinal lg değil mi bende pil harcama da gözükmüyor bile
ypy2umeb.jpg

Geçenlerde dediğim şey buydu işte banada oldu google play hizmetleri diye bir şey hiç yokken ortaya çıktı ve şarjı adeta su gibi içti baktım kapatamıyorum telefonu fabrika ayarlarına dönderdim sonra kayboldu google ile ilgili şuan hiç bir şeyi güncellemiyorum tekrar çıkar korkusu ile garip bi durumya kapanmıyo nasıl bi şey ise

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kore üretimlerinde batarya çıkarılabiliyor, 3 mikrofon var, tv anteni var, sd kart takılabilir. Tek dezavantajı bataryası düşük ve li-ion. 2140mah olması lazım. Bize gelenlerde kapağın altı full batarya olduğu için ve farklı batarya teknolojisi olduğu için yekpare kasa yapılmış. Yani sırf bataryadan dolayı bu farklılıklar mevcut.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kore üretimlerinde batarya çıkarılabiliyor, 3 mikrofon var, tv anteni var, sd kart takılabilir. Tek dezavantajı bataryası düşük ve li-ion. 2140mah olması lazım. Bize gelenlerde kapağın altı full batarya olduğu için ve farklı batarya teknolojisi olduğu için yekpare kasa yapılmış. Yani sırf bataryadan dolayı bu farklılıklar mevcut.
evet + yedek pilde veriyorlar

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Vermesine gerek yok ben telefondan fazlasıyla memnunum. Millet gibi ufak tefek ayrıntılara takılan bir insan değilim. Ama verdiği zaman bu forumda bu mesajlarını da yüzüne sık sık vuracağım. =)

teokrasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.phonearena.com/news/LG-shifting-its-focus-away-from-smartphones_id49529

arkadaşlar hepinize şimdiden geçmiş olsun,LG güncelleme vermeyeceğini başka bir dille ifade etti..

Sen bu yazıdan ana fikir olarak bunu mu çıkardın benim anladığım telefon sektörü stabil değil hergün yeni bir tel çıkıyor bizde bunun yerine daha stabil örneğin tv buzdolabı vb.. gibi konulara aktaracağız . Ayrıca tel bölümünde yüzde 10 luk bir çıkarım yapacağız diyor. Ama yazının hiç bir yerinde güncelleme vermeyeceğiz demiyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sen bu yazıdan ana fikir olarak bunu mu çıkardın benim anladığım telefon sektörü stabil değil hergün yeni bir tel çıkıyor bizde bunun yerine daha stabil örneğin tv buzdolabı vb.. gibi konulara aktaracağız . Ayrıca tel bölümünde yüzde 10 luk bir çıkarım yapacağız diyor. Ama yazının hiç bir yerinde güncelleme vermeyeceğiz demiyor.

Olur mu hiç G2 çöp (!) kesinlikle güncelleme vermezler (!) en iddaalı amiral gemisini 2 ayda unuttular (!) =)))

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Lg yetkililerinin g2ye güncelleme sözü var güncelleme gelicek ama ne zaman belli değil tahminimce ocakta yada en geç şubatta gelir güncelleme.

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Nexus serilerine devam bir şirket telefon sektöründen çekilirmi hiç,gayet başarılı cihazlar yapıyor LG'den bu konu hakkında bir yalanma bekliyorum açıkcası.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 için 4.4 güncellemesinin, nexus 4 cihazlarından sonra verileceği tarzında açıklamalar var. Nexus 4'ler kitkat sürümü aldılar. O yüzden G2'lere de gelmesi yakındır. Zaten tarih olarak kasım/aralık diyor. Aralığın 2. Haftasına kadar bekleyelim bakalım.

Akoleroski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence tek sıkıntı 16GB hafıza oda zaten 9GB veriyor :(

EDİT: BU MESAJI NEDEN 2 TANE ATTI ACABA SDN FORUM ?

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
şimdi açıkça anlaşılıyor şuan piyasada 1300tl ye g2 alınabiliyor başarı kvk genpa telpa vs. garantili olarak. biz nexus 4 te 1 sene sonra 1200lere alabilmiştik. sizce de bir gariplik yokmu? eğri oturalım madem. fiyatın bu kadar rekabetçi olmasındaki sebep sanırım bu zaten.

g2 kesinlikle 4.4 alacaktır ancak sonrasını almaz. g2 söz verdi konusuna da katılmıyorum samsung söz verdi de ne oldu güncelleme için verdiği 4.3 güncellemelerinin hali ortada s3 de s4 de dağıtımını durdurdu böyle ortada kalmak daha kötü.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hakkat başka bir dille ifade etmiş kardeş ama bizim o dili anlama olanağımız yok :D açıkcası tam olarak ne yazıyo merak ettim veya ne kadar doğru haber kaynağı veya yazı ilerleyen zamanda belli olur gelip gelmiyceği güncellemenin

Olur mu öyle şey. arkadaş, LG yazılım geliştiricisi. O gelmeyecek dediyse gelmez, o dağıtıyor güncellemeleri =)))

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olur mu öyle şey. arkadaş, LG yazılım geliştiricisi. O gelmeyecek dediyse gelmez, o dağıtıyor güncellemeleri =)))

:))))) ya ben insanları anlamıyorum gerçekten öyle çok bilgi fikir sahibi değilim gerek telefon gerek bilgisayar hakkında teknoloji konusunda daha doğrusu elimden geldiğince takip ederim ama insanlarda müthiş bir aşşalama benimki seninkini döver olayı başladı arkadaşın yaptığı gibi mesela bir yazı görüyo ve hemen geçmiş olsun güncelleme gelmiycek diyebiliyo günümüz teknolojisi akıl almaz şekilde büyüyo hergün bir ürün çıkıyo artık takip etmek mümkün deil standda bir ürünü incelerken fırından ekmek çıkar gibi biri yanaşıyo yanına onu at bu şimdi geldi diyo :) artık milletin kendini biraz dizginlemesi şart ha güncelleme alır almaz çok merak etmiyorum alsada olur almasada dediğim gibi çokda sorun deil benim için ama önyargı ve benim kullandığım her zaman iyi seninki kötü algısından bu milletin çıkması lazım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
:))))) ya ben insanları anlamıyorum gerçekten öyle çok bilgi fikir sahibi değilim gerek telefon gerek bilgisayar hakkında teknoloji konusunda daha doğrusu elimden geldiğince takip ederim ama insanlarda müthiş bir aşşalama benimki seninkini döver olayı başladı arkadaşın yaptığı gibi mesela bir yazı görüyo ve hemen geçmiş olsun güncelleme gelmiycek diyebiliyo günümüz teknolojisi akıl almaz şekilde büyüyo hergün bir ürün çıkıyo artık takip etmek mümkün deil standda bir ürünü incelerken fırından ekmek çıkar gibi biri yanaşıyo yanına onu at bu şimdi geldi diyo :) artık milletin kendini biraz dizginlemesi şart ha güncelleme alır almaz çok merak etmiyorum alsada olur almasada dediğim gibi çokda sorun deil benim için ama önyargı ve benim kullandığım her zaman iyi seninki kötü algısından bu milletin çıkması lazım

Kesinlikle öyle. Bir de babasının fabrikasında üretiliyormuş gibi savunanlar var kullandıkları cihazı. Savunma başına prim aldıklarını düşünüyorum bazılarının. Artık insanlar teknolojinin kölesi olmuşlar. Halbuki kardeşim bu telefon bugün iyi yarın kötü. Bununla mezara mı gircen? Kötüyse değiştir. İyi de olsa bir kaç aya daha iyisi çıkmayacak mı? G2 bunlara ne yaptı da bu kadar kuyruk acısı var gibi orda burda megafonla kötülüyorlar bu cihazı aklım almıyor. Lan kötüyse de kötü sanane. G2 satılınca sen ekmeğinden mi oluyosun anlamıyorum ki? Tutturmuşlar kasası dandik eline plastik geliyor. Lafa bak arkadaş ya. Yok plastik ama tutunca platin gelsin eline mi istiyorsun. Telefonların temel malzemesi kardeşim bu. Yıllardır plastik telefon kullandınız, düştü, kırıldı, çizildi. Elinize plastik değil de başka bişi mi geliyordu onları tutunca. Mantıklı eleştirseler eyvallah. Bu ne saçma sapan yorumlardır kardeşim. 2 düşümlük canı varmış, e senin de bi sıkımlık canın var. Kalitesiz misin sen? Hayret bir şey. =))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dün çıkan haberlere lg den yalanlama geldi. "çıkan haberler asılsızdır son çıkardığımız ürünler telefon pazarına ne kadar önem verdiğimizin göstergesidir" tarzında bir açıklama.

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet haklısın telefon süper hakketten.Bende çok beğeniyorum.Ama malesef telefonda ısınma ve şarj sorunu var.Benide Htc One'den birazda olsa soğutan en büyük özellik bu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İlk senden duyuyorum cihazın şarjının kağıttaki gibi iyi olmadığını.Neyse test deneyimlerini testlerinden sonra bizimlede paylaşırsan sevinirim.

Bende şu anda LG G2 var tam 12 saat önce geldi yani dün akşam 7de geldi ve %85 şarj'ı vardı taktım %100 oldu çıkarttım şu anda saat sabah 07:07
Tam %40'ta yaklaşık 20 dakikadır telefonu hiç kurcalamadım fakat bu 12saatlik süre zarfında CSR Racing ve Fruit ninja oynadım yaklaşık fruit ninjayı 1.5 saat CSR Racing'i 1saat oynadım ve full müzik indirdim uygulama indirdim Duvar kağıdı aradım telefonu kişiselleştirdim ayar yaptı ve %40ta şu anda ve telefonun şarj sorunu hiç yok aksine bence en uzun dayanan şarj olmuş. Okadar çok net bir ekranı var ki telefonun sanki sanarsın 4000x4000 hd gibi telefonda piksel göremiyorsun sanki 3d gibi dokunup tutucaksın gibi ve parlaklık %100 olmasına rağmen telefonun şarj'ı gayet süper gidiyor. Eğer bir yolculuğa çıksam cok rahat 12 saat gidiyor hatta 24 saat bile gidebilir sadece müzik dinlesem. Ve eklemeyi unuttum bende yaklaşık 150 TL lik bir kulaklık var, telefonun verdiği QuadBeat 2 benim kulaklığım ile alakasız yani Ses sonda dinleyemiyorum okadar cok net güzel ve cok acayip ses veriyor size samimi ve ciddi söylüyorum daha son seste hiç bir müzik dinleyemedim cok bağırıyor canavar canavarrr :D
150TL Lik kulaklık PC için aldım telefona uymuyor fakat pcmin ses kartıda cok iyi buna rağmen LG nin kulaklığı benim kulaklığımı ezdi :D

erusl18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar bende araniza katildim bir sorum olcak mesaj atarken ifade ekledigimde mms mesajina donusuyor otomatik bunu nasil engellerim.iyi gunler

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Merhaba arkadaslar bende araniza katildim bir sorum olcak mesaj atarken ifade ekledigimde mms mesajina donusuyor otomatik bunu nasil engellerim.iyi gunler

İfade eklemek her telefonda aynıdır. İfadeleri klavyeden yazarak yollayın. Karşı taraftaki telefonda eğer varsa o ifadeye karşılık bir simge şeklinde görünecektir.