LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ben rehber ayarlarından halletmeye çalışıyordum ama arama ayarlarında gizlilik ile bir yer varmış ordan hallettim. bloother yardımın çok olmadı ama bana ilham verdin:) teşekkür ederim.

Eğer halledemeseydiniz o zaman detaylı bakacaktım, kendiniz bulmanız güzel hem de sizin yararınıza =)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ben rehber ayarlarından halletmeye çalışıyordum ama arama ayarlarında gizlilik ile bir yer varmış ordan hallettim. bloother yardımın çok olmadı ama bana ilham verdin:) teşekkür ederim.

Aslına bakarsan bu özelliği de çok iyi düşünmüşler. Yerine göre çok lazım olacak bi özellik. =))

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
günaydın arkadaşlar nasılsınız ? forumda ilk G2 kullanıcı olarak konuyu açmıştım ve şuan TR'deyim okuyorum çözümlerinizin bazılarını uyguluyorum bazılarını ben bile yeni öğreniyorum ama sizler telefon hakkında bir cümle kurmanızı istesem ne derdiniz ?

Güç 2ende

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kesinlikle harika bir cihaz. Uygulamadan uygulamaya hızlıca, özgürce, kasma korkusu olmadan geçiyorsunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende 2 haftadır g2 kullanıcısıyım ve çok memnunum telefondan fakat dün işyerinde film izlerken daha doğrusu filme başlarken bişey farkettim çok sıkıldı sizlerde de var mı merak ettim alt kısımda bulunan sanal tuşları arka fon siyah tuşlar beyaz olarak kullanıyorum, videoyu açtığımda tüm çerçeveler kaybolduktan sonra sanal tuşlar hala ordaymış gibi silik bir şekilde video üzerinde kaldı bir müddet özellikle siyah sahnelerde çok bazirdi ekran görüntüsü yakalayamadım ama elbet bir daha olur o zaman yakalarım..çok canım sıkıldı sizde de böyle birşeyle karşılaşan oldu mu yoksa bendeki cihaz mı sorunlu :crying:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar bende 2 haftadır g2 kullanıcısıyım ve çok memnunum telefondan fakat dün işyerinde film izlerken daha doğrusu filme başlarken bişey farkettim çok sıkıldı sizlerde de var mı merak ettim alt kısımda bulunan sanal tuşları arka fon siyah tuşlar beyaz olarak kullanıyorum, videoyu açtığımda tüm çerçeveler kaybolduktan sonra sanal tuşlar hala ordaymış gibi silik bir şekilde video üzerinde kaldı bir müddet özellikle siyah sahnelerde çok bazirdi ekran görüntüsü yakalayamadım ama elbet bir daha olur o zaman yakalarım..çok canım sıkıldı sizde de böyle birşeyle karşılaşan oldu mu yoksa bendeki cihaz mı sorunlu :crying:

Denedim sorun yok bende.
Bazı uygulamalarda sanal tuşları gizlemiyor sadece nokta olarak gösteriyor. Bunu mu kastettiniz acaba

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar avea çöktü mü noldu hiçbir avea çalışmıyor. Samsung cihazlarda ağda kayıtlı değil uyarısı geliyor. Imei'ler sağlam ama hatlar çalışmıyor..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar avea çöktü mü noldu hiçbir avea çalışmıyor. Samsung cihazlarda ağda kayıtlı değil uyarısı geliyor. Imei'ler sağlam ama hatlar çalışmıyor..

Avea'dan kaynaklı geçici bir sorunmuş düzeldi.

sinancapraz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba;
Hattım avea.3g internet hızı önceki telefonuma göre çok yavaş.Hız ölçümü yaptırıyorum *genelde 2 mb üstü çıkıyor ama hiç 2 mb'lik gibi değil. Bazende 0.09 mb gibi komik rakamlar çıkıyor.Önceki telefonumda böyle bir şey yoktu.Online oyun oynarken sürekli bağlantı yavaş uyarısı veriyor. Bi kaç arkadaş daha bu sorunu yaşamış sanırım önceki sayfalarda gördüğüm kadarıyla.Önceki telefonumda 3g gayet hızlıydı bir sıkıntı yaşamıyordum.
Neden kaynaklı.Kartı kendim kestim onla alakalı bişey olabilirmi acaba.Yardım lütfen.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar merhaba;
Hattım avea.3g internet hızı önceki telefonuma göre çok yavaş.Hız ölçümü yaptırıyorum *genelde 2 mb üstü çıkıyor ama hiç 2 mb'lik gibi değil. Bazende 0.09 mb gibi komik rakamlar çıkıyor.Önceki telefonumda böyle bir şey yoktu.Online oyun oynarken sürekli bağlantı yavaş uyarısı veriyor. Bi kaç arkadaş daha bu sorunu yaşamış sanırım önceki sayfalarda gördüğüm kadarıyla.Önceki telefonumda 3g gayet hızlıydı bir sıkıntı yaşamıyordum.
Neden kaynaklı.Kartı kendim kestim onla alakalı bişey olabilirmi acaba.Yardım lütfen.

Ben 3G sıkıntısı yaşamadım. Daha doğrusu öncekilerle aynı. Avea'nın internet çekim gücünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Rahatsız edici bir yavaşlık yok. Hattınızı kendiniz kestiyseniz belki bundan olabilir. Operatörünüze baş vurup orjinal micro sim kart çıkarttırın. En azından bir sorun varsa bu şekilde daha net belli olur.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba;

Hocam o bendede mevcut turkcell 3g çekmiyo çok düşük bir bağlantı sağlıyo malesef 3g çok açmıyorum bazen şebeke komple gidiyo çünkü edge açıyorum sürekli iphone 4s de gayet hızlıydı ama alıştım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Avea'dan kaynaklı geçici bir sorunmuş düzeldi.

Ya bloother telefonda şimdide google hizmetleri diye bi şey çıktı şarja bakıyorum android sistemle eşit şarj götürüyo ekranı dahi götürüyo bu nedir fikrin varmı acaba önceden yoktu

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba;

Bende LG G2 aldım ve 2 gündür kullanıyorum. Daha önce üst düzey akıllı telefon kullanmadığım için bir kıyaslama yapacak durumda değilim maalesef. Ama 2 gündür gördüğüm kadarıyla şunu söyleyebilirim, şarj performansı muazzam durumda. 3000 mA'lik pil sadece adında değil gerçekten performans anlamında da kendini belli ediyor. Çok aktif kullanımda 1 günü rahatlıkla çıkarabilen bir cihaz. 2 günlük kullanımım sonucunda telefondan gayet memnunum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam o bendede mevcut turkcell 3g çekmiyo çok düşük bir bağlantı sağlıyo malesef 3g çok açmıyorum bazen şebeke komple gidiyo çünkü edge açıyorum sürekli iphone 4s de gayet hızlıydı ama alıştım :D

Ya bloother telefonda şimdide google hizmetleri diye bi şey çıktı şarja bakıyorum android sistemle eşit şarj götürüyo ekranı dahi götürüyo bu nedir fikrin varmı acaba önceden yoktu

Çok ilginç bende o bahsettiğin 2 sorun da yok. 3G de çok iyi çalışıyor. google hizmetleri de görünmüyor.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok ilginç bende o bahsettiğin 2 sorun da yok. 3G de çok iyi çalışıyor. google hizmetleri de görünmüyor.

Hakkat ya tüm sorunlar benimi buluyo anlamadımki telefonu fabrika ayarlarına dönderdim kayboldu o sanırım googlen gmail,google gibi aramalar falan arka planda çalışıp şarjı yiyodu bakalım güncelleştirmeleri elle yaptım yine ilerde olacakmı şarjı resmen sömürüyo

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hakkat ya tüm sorunlar benimi buluyo anlamadımki telefonu fabrika ayarlarına dönderdim kayboldu o sanırım googlen gmail,google gibi aramalar falan arka planda çalışıp şarjı yiyodu bakalım güncelleştirmeleri elle yaptım yine ilerde olacakmı şarjı resmen sömürüyo
Benim şarj iyi dayanıyor. sabah kalktıktan gece yatıncaya kadar çok rahat yetiyor. Tabi oturup most wanted, asphalt 8 falan oynamazsanız =))

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sarji somuruyor soylemi gercekten cok ilginc. Ben bugun ciddi ciddi test ettim. 10:00'dan itibaren telefonu cok aktif sekilde kullaniyorum, neredeyse elimden dusurmedim. Suan saat 21:30 (yaklasik 12 saatlik kullanim) sarj durumu %30 gorunuyor. Telefonda bir sikinti var demek ki sizin adiniza uzuldum acikcasi

ijR.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu bugün teknosa mağazasına gidip sipariş verdim.G2 32gb siyah olan modeli alan arkadaşlar kutusu jelatin kaplı mıydı? Yoksa sade kutu olarak mı aldınız.Bugün baktım 16gb lık modellere kutuları jelatin kaplı değildi sadece kutunun açılan yerinde LG nin bandrolü yapışık sade bir kutu normalde jelatinle kaplı olması gerekmiyor mu? Ürünü ona göre teslim alacağım.Alan arkadaşlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Bloother özellikle senden bir açıklama bekliyorum dostum..

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu bugün teknosa mağazasına gidip sipariş verdim.G2 32gb siyah olan modeli alan arkadaşlar kutusu jelatin kaplı mıydı? Yoksa sade kutu olarak mı aldınız.Bugün baktım 16gb lık modellere kutuları jelatin kaplı değildi sadece kutunun açılan yerinde LG nin bandrolü yapışık sade bir kutu normalde jelatinle kaplı olması gerekmiyor mu? Ürünü ona göre teslim alacağım.Alan arkadaşlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Bloother özellikle senden bir açıklama bekliyorum dostum..

Yok kardeşim ürün kutusunda herhangi bir jelatin bulunmuyor sadece başarı etiketi var kutu ağzında onun dışında bir şey yok turkcell timden aldım ben o şekildeydi yani hiç birinde jelatin yok aklın takılmasın

Sarji somuruyor soylemi gercekten cok ilginc. Ben bugun ciddi ciddi test ettim. 10:00'dan itibaren telefonu cok aktif sekilde kullaniyorum, neredeyse elimden dusurmedim. Suan saat 21:30 (yaklasik 12 saatlik kullanim) sarj durumu %30 gorunuyor. Telefonda bir sikinti var demek ki sizin adiniza uzuldum acikcasi

Normalde sorun yok bu telefon diğer akıllı telefonlara nazaran çok çok iyi dayanıyo şarjı ben 2 günü rahat çıkarıyorum çok ağır oyunlar oynamadıkça ama sen senkronizeyi aktif yap sürekli gmail açık diğer google ıvır zıvırları açık tut arka planda bırak 1 günü yarım gün anca idare eder oda oyun falan oynamadan tavsiyem play store ayarlarından güncellemeleri elle ayarla yoksa emin ol googla ait veriler ekran ve android sistemden daha çok şarj götürüyo

ijR.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok kardeşim ürün kutusunda herhangi bir jelatin bulunmuyor sadece başarı etiketi var kutu ağzında onun dışında bir şey yok turkcell timden aldım ben o şekildeydi yani hiç birinde jelatin yok aklın takılmasın

Bilgilendirme için teşekkür ederim dostum.:wink:

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün bir galaxy s4 gördüm. Ekrana dokunmadan parmak 2-3cm havadayken ekranin uzerlnde gezdirince tıpkı samsung note'lardaki kalem olayında olduğu gibi ekranda bir nokta oluşuyor. Bu özellik hangi sensorle alakalı? Bizim telefonlarda da program aracılığıyla böyle birşey yapılabilir mi acep?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar dün bir galaxy s4 gördüm. Ekrana dokunmadan parmak 2-3cm havadayken ekranin uzerlnde gezdirince tıpkı samsung note'lardaki kalem olayında olduğu gibi ekranda bir nokta oluşuyor. Bu özellik hangi sensorle alakalı? Bizim telefonlarda da program aracılığıyla böyle birşey yapılabilir mi acep?

Donanımsal bir özellik, Yazılımsal değil. Floating Touch deniliyor. Ilk olarak Sony yaptı ama Samsung onu telefonlarında kullanmaya başladı. Çaldı mı yoksa para vererek izin mi aldı bilemiyorum Sony ye ama çok gereksiz bir özellik kanımca.

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Donanımsal bir özellik, Yazılımsal değil. Floating Touch deniliyor. Ilk olarak Sony yaptı ama Samsung onu telefonlarında kullanmaya başladı. Çaldı mı yoksa para vererek izin mi aldı bilemiyorum Sony ye ama çok gereksiz bir özellik kanımca.

Aslını istersen bence internet kullanımında etkin bir şekilde kullanılabilir. Mesela bir linkin üzerine gelindiğinde fare oku misali o link seçilebilir ve dokunuldugunda da linke gidilebilir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Arkadaşın dediği gibi jelatin yok dostum. Sadece tek taraflı etiket var.
Aslını istersen bence internet kullanımında etkin bir şekilde kullanılabilir. Mesela bir linkin üzerine gelindiğinde fare oku misali o link seçilebilir ve dokunuldugunda da linke gidilebilir.

Bunu o özellik olmadan da yapıyorsunuz zaten.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG G2 2. adet siparişini verdim arkadaşlar , koreden açılabilir arka kapak ve değiştirilebilir pil vs sd kart girişli

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
32gb kullanıyorum[şirketın hedıyesı:)

eşimim kullandıgı ıp5ide satıp G2 alacagız...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba,teknosadan aldığınız cihaz hangi garanti kapsamındadır.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Biri Bu "Hava Durumu" Uygulamasını Nasıl Kapatacağımı Söyleyebilirmi Widget Kapalı Başka Bir Widget 'te Yüklü Değil

Ama Yinede Sarjımı Hızlı Tüketiyor Fabrika Ayarlarınada Döndüm Değişen Bişey Olmadı

urs4r.png