Bende yanıyor. Facebookta mavi, whatsappta yeşil. =)
bildirim ledine bakarmısın dostum bir ayar yapılımı?bende yanmıyor
Bende yanıyor. Facebookta mavi, whatsappta yeşil. =)
Telefonun Kendi Üzerinde Öyle Bi Ayar Bulamadım . Ama Whatsapp gibi Uygulamalardan Kişiselleştirebiliyorsun
NFC simgesi. Kapatırsan gider. =)wifi simggesinin yanında işaret nedir arkdaşlar
hepsi işaretli kardeşim yok yanmıyor ingiltire romunu kurucam düzelecekmi
Nasıl bi sorun olabilir ki acaba?
Arkadaşlar benim telefonda 1 tane ölü piksel ve ekranda gölgelenme var açık renk ekrandan koyu renk ekrana geçtiği zaman önceki ekrandaki yazılar bariz şekilde belli oluyor servise yolladım değişim için ama servis kullanıma etki etmiyor diyerek onay vermedi cihaza böyle birşey başına gelen arkadaşlar varsa bu konuda değişim için neler yapmam gerekir fikir verirseniz çok sevinirim
Arkadaslar bisey soracagim,
Arkadasim Galaxy s3'unde ekrani ikiye bolerek bazi islemlerini yapabiliyor. Bu ozellik Samsunga mi ozel bir durum yoksa Androidin ozelliklerinden biri mi? LG G2'de boyle bir ozellik varsa nasil yapildigini biri anlatirsa sevinirim.
oncelikle yardimin icin cok tesekkur ederim
Ben o ozelligi kurcalamistim aslinda ama hic bu sekilde kullanabilecegim aklima gelmemisti. akil tutulmasi yasamisim galiba
Bu arada iki ozelligi de (Samsung cift ekran & LG Qslide) cok ayrintili kullanmadim ama LGnin uygulamasi sanki daha kullanisli ve guzel gibi duruyor. Henuz denemeyen varsa bir baksin derim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bir sorum daha olacak....
LG G2 de radyo var mi yok mu? Biraz arastirdim ama root yuklemek gerek deniyor. Bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim. Ilk akilli telefonum o yuzden biraz cahilce sorular soruyor olabilirim anlayisla karsilarsiniz umarim.
G2 için android 4.4 güncellemesi kore versiyonlara dağıtılmaya başlamış hadi gözünüz aydın, bikac hafta icinde sırasıyla bütün dünyaya güncelleme gelir. Bu haberide forumda ilk benden duymuş olun
Biraz araştırdım 2014ün ilk çeyreğinin sonları diyor muhtemelen şubat ile mart arasında gelir.Yok erken versin ki, çok beklersiniz diyenlere kapak olsun
Biraz araştırdım 2014ün ilk çeyreğinin sonları diyor muhtemelen şubat ile mart arasında gelir.
Google a lg g2 güncelleme yaz arama araçlarından son 1 gün seç baya haber var oku bak gerçi hepsi de aynı şeyi yazmışŞimdi hanginize inanayım ya da hanginize inanmak isteyeyim.