LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bir de tr 20B romundayım üstüne almanya 20D flashlasam sıkıntı olmaz değil mi?

flashlanmıyor. dünden beri uğraşıyorum. %2 de kalıyor. almanya 10e indirdim romda mı sıkıntı diye bu seferde %49da kaldı :S

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
flashlanmıyor. dünden beri uğraşıyorum. %2 de kalıyor. almanya 10e indirdim romda mı sıkıntı diye bu seferde %49da kaldı :S

Benimki 310k ama öyle diyorsan denemiyim ben de,daha önce flashlamıştım tr romu üstüne ama bir sorayım dedim,ilginç gerçekten.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benimki 310k ama öyle diyorsan denemiyim ben de,daha önce flashlamıştım tr romu üstüne ama bir sorayım dedim,ilginç gerçekten.

311k benimki de. deliye döndüm ya. birkez daha denicem olmazsa root atıp öyle denicem. oda olmazsa illa ki bir çözümü vardır. farklı rom yükleyenler pc suite üzerinden yükleme hatalarını gider yapmasınlar. stock tr romuna dönüyor cünkü.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
311k benimki de. deliye döndüm ya. birkez daha denicem olmazsa root atıp öyle denicem. oda olmazsa illa ki bir çözümü vardır. farklı rom yükleyenler pc suite üzerinden yükleme hatalarını gider yapmasınlar. stock tr romuna dönüyor cünkü.

Şimdi ben denerken %2 de kalırsa ne yapmam lazım,rom tam yüklenmezse eski halinde açılır mı telefon.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bende de please update r&d test tool diyo kırmızı bar dolunca,hata mı veriyo yoksa yeni versiyonu falan mı çıktı:D

olabilir :D suan rootladım telefonu. böyle deneyecem yoksa olmazsa tr stock roma dönüp hiçbirşey yapmayacagım bir daha :@

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı,offline fix ile rom atmaya çalışırken please update r&d test tool diyor her zamanki gibi yaptım işlemleri önceden böyle demiyordu.

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni Güncelleme ile gelecek değişikliler:
Knock - Code,
Çağrı geldiğinde siyah ekranda bekleyip gecikme giderilmiş,
Kulaklık Cızırtısı Giderilmiş,
Isınma Sorunu Düzeltilmiş,
[Net değil ama]Sanal Tuşları İstediğiniz Uygulamada Gizleyebiliyorsunuz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G2 için; Biraz önce Almanya,İtalya,Baltık Ülkeleri,Hollanda ve İngiltere Güncelleme aldı. ( 20 D )

20d 20 c felan nereden yukluyoruz

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar yardım bekliyorum, hazır tatilken halledeyim şu işi:)
Neredesin@oxyGEN:))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Antalya'ya yolun düşerse getir yapalım benim pc'den :P

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu kadar çok ROM değiştirmek, telefonun sistemine zarar vermez mi? Sonuçta ikide bir sistemin işleyişi değişmiyor mu ROM atınca? Bence sisteme zarar verir. Tabi bu ROM olayı hakkında fazla bilgim yok ama şahsi düşüncem böyle.

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Benim telefon ilk modelden 309 k fixli tool ile hiçbir sorun yaşamadan rom değiştiriyorum roota falan ihtiyac duymadan şuanda almanya 20d yüklü :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Benim telefon ilk modelden 309 k fixli tool ile hiçbir sorun yaşamadan rom değiştiriyorum roota falan ihtiyac duymadan şuanda almanya 20d yüklü :D

Ben de şu ana kadar problem yaşamamıştım her zamanki gibi çalıştırdım ama dediğim gibi update test tool diyor.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Valla benim Telefonum 309 K Rom Root Herşeyi Sorunsuz yüklüyor :) Hiç Sorun Çıkarmadı

G2 Pro Rom Yükledim Sarj içiyor Diyo Değiştirdim . İngiltire 20d Yükledim Dokunmatikde bir Gecikme Vardı(Çok Değil Ama Paranoya Yapmışta Olabilirim) Almanya 20D Yükledim şu an Onu deniyorum

Seriler Arasında Farklılıklar bu kadar barizmi ?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
309 ve 310K sorunsuz root.rom işlerinde diğerleri lg yüzünden biraz problem cikariyo ama onun da çözümü var

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Pil karşılaştırmam kullanım senoryaları aşağı yukarı aynı gün içinde 3g sürekli açık facebook whatsapp ve normal internet kullanımı aktif ortalama 25 dakika kadar aspalth 8 bu şartlar altında 20B ile ortalama 3saat 30 dakika ekran süresi alırken 20d de bugün 4 saat 17 dakika ekran süresi aldım.Yani anlıyacağınız 20d nin şarj performansı 4.2.2 ye yakın duruma gelmiş.Bluetooth bugunun düzeltilmesinin etkiside mutlaka vardır.

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
20d guncellemede cidden isinma sorunu giderilmis mi ?
Şöyle söylesem daha iyi evet 20b ye göre az ısınıyor fakat 10c sürümü kadar düşmemiş ısınma gene.Bunun sebebinin birazda arayüzün ve uygulamaların daha hızlı çalışması için işlemcinin daha aktif halde kullanılması 4.2.2 ye göre biraz daha fazla ısınmasına sebeb oluyor diye düşünüyorum

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Eh bende 20a var 10a vardi oncekide ikiside ayni sekilde isiniyordu benim tel paralel ithalat umarim tez zamanda gelir guncelleme.

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben kendim flashlayarak geçtim işte 20d ye LG Türkiyeye kalsak güncellemeyi 2 ay sonra anca verirler.İnsanlara sorunlu romu kullandırıyorlar.

1001Contact

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar paralel ithalat güncelleştime gelmiş az önce yükledim 49 küsür mb knock code gelmiş ancak telefon gelice arayan klşl ekrana düşme gecikmesi düzelmemiş

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Merhabalar . İleride almayı düşündüğüm bir telefon G2.
İşin estetik kısmında takıldım.
Sizce siyahı mı yoksa beyazı mı tercih etmeliyim ?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
arkadaşlar paralel ithalat güncelleştime gelmiş az önce yükledim 49 küsür mb knock code gelmiş ancak telefon gelice arayan klşl ekrana düşme gecikmesi düzelmemiş

Gelen aramalarda hic bi sikinti yasamadim. Paralel ithalat benimkide guncellemede almadim daha singapur romu var bende

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157

Estetik dersen beyazi tercih etmistim bende bulamadim yoktu hepsi 16gb idi siyah 32gb aldim.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Ya alacağın telefon dört dörtlük olmayacak herhalde, ne kadar para verirsen de ver ama sonuçta illa hata olacak. Onlar da bizim gibi insan sonuçta, her şeyi yapamazlar ki. En küçük hatalara takılmamak lazım.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131

Ben Ön Sipariş le Almıştım O Yüzden Renk Tercih Edemedim Siyah Aldım

Kırmızı Al Derim Sana