LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yok mu kuran cynogeni?

Ben warim ve hala cm11 kullanıyorum ama [MENTION=51098]RedDevil[/MENTION] illegal der diye sadece eskilerini soylicem :D Quick memo tarzı ekran alıntısı aracı yok. Mobil ağ kısmına ulaşmak biraz zor. Karışık. Yani . fazla bi eksisi yok . artılarınıda [MENTION=51098]RedDevil[/MENTION] izin verirse söylerim :D ahahaha

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar suan telefona kavustum yarım saattir inceliyorum kutusundan cıkardık jelatinleri fln söktüm şarj durumu 90 larda falan bunu şimdi hemen şarjamı takmalıyım yoksa mevcut şarjı bitincemi şarj edeyim ? birde sıfır tel oldugundan kac saat durmalı şarjda?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaslar suan telefona kavustum yarım saattir inceliyorum kutusundan cıkardık jelatinleri fln söktüm şarj durumu 90 larda falan bunu şimdi hemen şarjamı takmalıyım yoksa mevcut şarjı bitincemi şarj edeyim ? birde sıfır tel oldugundan kac saat durmalı şarjda?

Yüzde 15 kalana kadar kullan sonra şarja tak,şarj dolu ifadesi gelince pil simgesi içindeki elektrik simgesi gidene kadar bekle(30 dk kadar).Zaten g2 nin pili li-po oldupundan istediğin zaman şarja takıp çıkarabilirsin.

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selamlar. Arkadaşlar telefonu aldığımdan beri bataryasıyla ilgili bir sorunum olmadı açıkçası fakat pil kullanımında Android sistemi diye bir işlem var ve bu %40 civarında ve batarya bugün normalden fazla bir hızda azalıyor. Örneğin gece 6.20'de şarjdan çıkardım 12.00'de uyandım ve %2 kadar bir azalma vardı, 30 dakikadır da %25 parlakıkta sadece wi-fi ile vatsaptan konuşma yapıyorum ve şu an %92 civarında. Bu normal mi? Arkaplanda pili tüketen ve kapatmam gereken uygulamalar nelerdir?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Selamlar. Arkadaşlar telefonu aldığımdan beri bataryasıyla ilgili bir sorunum olmadı açıkçası fakat pil kullanımında Android sistemi diye bir işlem var ve bu %40 civarında ve batarya bugün normalden fazla bir hızda azalıyor. Örneğin gece 6.20'de şarjdan çıkardım 12.00'de uyandım ve %2 kadar bir azalma vardı, 30 dakikadır da %25 parlakıkta sadece wi-fi ile vatsaptan konuşma yapıyorum ve şu an %92 civarında. Bu normal mi? Arkaplanda pili tüketen ve kapatmam gereken uygulamalar nelerdir?

Selam,telefon boşta bir süre kalırsa android sistem şarj yiyo görünür,telefonu kullanırsanız bu ekran olarak değşişir muhtemelen bir uygulama şarjı etkikiyordur son zamanda yüklediğiniz bir uygulama varsa silmeyi deneyebilirsiz,olmadı yedek alıp telefona soft reset atın.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İnternet bölgesel degisiyor bazen vodafone iyi oldugu yerde avea kötü bazen avea iyi vodafone kötü tamamen bulunduğun bolgedeki sana saglanan baz istasyonunun kalitesi bende avea kullaniyorum hizindan memnunum ttnetin evimdeki hızından koyde ikamet etmeme ragmen daha hızlı.: )

Antalyanın çoğu yerinde avea, vodafone'dan daha hızlı.

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Antalyanın çoğu yerinde avea, vodafone'dan daha hızlı.
Evet katılıyorum.Antalyada özellikle merkez bölgelerde çok iyi çekiyor.vodafone binalarda alt katlara falan inince çekim gücü düşüyor.Fakat farkettinmi bilmiyorum ama 4.4.2 güncellemesinden sonra internet 3g de biraz ağırlaştı sitelere giriş açısından mesala googleye giriyorsun başka siteye yönleniyorsun.4.2.2 de daha hızlı oluyordu.Ama bişe farkettim aveadan internet ayarlarını isteyince Erişim noktası adlarına wap diye bir erişim noktası geliyor.Onu seçince sitelere daha hızlı giriyor ama bu seferde facebook, whatsapp falan internete bağlanmıyor 3g den biraz wap ayarlarını kurcaladım ama olmadı :) AVEA INTERNET den bağlanıncada biraz yavaş bağlanıyor.Dediğim gibi bir dene aradaki farkı görüceksin ama whatsapp ve facebook vs uygulamalar nete bağlanmıyor.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Bende antalyadayim baya antalyali varmış: )

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
En hızlı kesinlikle turkcell ama fiyat pahali olunca fiyatina göre yavaş bana 1000 dk. 1000 sms 4 gb interneti aveadan baska 27 liraya veren olmayacağı icin en iyisi en hizlisi avea (hayat değişir avea yla )😀

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Yeni Güncelleme ile gelecek değişikliler:
Knock - Code,
Çağrı geldiğinde siyah ekranda bekleyip gecikme giderilmiş,
Kulaklık Cızırtısı Giderilmiş,
Isınma Sorunu Düzeltilmiş,
[Net değil ama]Sanal Tuşları İstediğiniz Uygulamada Gizleyebiliyorsunuz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G2 için; Biraz önce Almanya,İtalya,Baltık Ülkeleri,Hollanda ve İngiltere Güncelleme aldı. ( 20 D )

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Aramıza yeni katılan ve telefonun genel özelliklerini öğrenmek isteyen kullanıcılarımıza LG'den güzel bir G2 tanıtım uygulaması önerelim istedik.
Uygulama size deneterek neyin nasıl çalıştığını öğretiyor.

LG G2 Emilatör.

Buradan indirebilirsiniz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lg.g2master
Şu kamerayada bi çare bulsalar güzel olucak kumlama yapıyor akşam resimlerinde yakınlaştırma yaptığımda görülüyor.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aramıza yeni katılan ve telefonun genel özelliklerini öğrenmek isteyen kullanıcılarımıza LG'den güzel bir G2 tanıtım uygulaması önerelim istedik.
Uygulama size deneterek neyin nasıl çalıştığını öğretiyor.

LG G2 Emilatör.

Buradan indirebilirsiniz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lg.g2master
Şu kamerayada bi çare bulsalar güzel olucak kumlama yapıyor akşam resimlerinde yakınlaştırma yaptığımda görülüyor.

Hahahahahahaha programa girip yorumlara baktım. Gören kendi telefonuna uygulamak için indirmiş programı. S4 te çalışmıyor falan yazmışlar :D:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar kafama takılan bişe var 2 aydır g2 kullanıyom telefonun altında iki hoperlör var biri çalışmıyor normalmi bilgi verebilirmisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(arkadailar lg g2 yeni aldık da altta iki tane hoperlör var ama birisi çalışmıyor acaba o telefonun krndi özelliğimi yoksa bi taraftan açmamız gerekiyormu zahmet olmasa bi yardımcı olurmusunuz

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:(arkadailar lg g2 yeni aldık da altta iki tane hoperlör var ama birisi çalışmıyor acaba o telefonun krndi özelliğimi yoksa bi taraftan açmamız gerekiyormu zahmet olmasa bi yardımcı olurmusunuz

12361213. kişisin tebrikler :P soldaki mikrofon sağdaki hoparlör :) sıkıntı yok telaş yapma :)

yükseltme hatalarını gider yaptım ya. allahta beni ne yapsın :@ almanya 20d kuramıyorum ya varmı böyle birşey. 10e yi indirdim %49 da takılıyor :D tr romu lanet gitsin ya :@

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
12361213. kişisin tebrikler :P soldaki mikrofon sağdaki hoparlör :) sıkıntı yok telaş yapma :)

yükseltme hatalarını gider yaptım ya. allahta beni ne yapsın :@ almanya 20d kuramıyorum ya varmı böyle birşey. 10e yi indirdim %49 da takılıyor :D tr romu lanet gitsin ya :@

Tek yol gpro2 :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
y9ygu7ar.jpg

Arkadaşlar rom atmak için
Auto offline produce.vbs yi açarken bu hatayı alıyorum nedir bu,yardımcı olabilecek var mı.
Çözdüm arkadaşlar yanlışlıkla rar dosyasını açmışım dalgınlıkla:D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bir de tr 20B romundayım üstüne almanya 20D flashlasam sıkıntı olmaz değil mi?