OxyGEN
Profesör
- Katılım
- 22 Aralık 2013
- Mesajlar
- 1,722
- Reaksiyon puanı
- 20
- Puanları
- 218
Yok mu kuran cynogeni?
Ben warim ve hala cm11 kullanıyorum ama [MENTION=51098]RedDevil[/MENTION] illegal der diye sadece eskilerini soylicem


Yok mu kuran cynogeni?
Arkadaslar suan telefona kavustum yarım saattir inceliyorum kutusundan cıkardık jelatinleri fln söktüm şarj durumu 90 larda falan bunu şimdi hemen şarjamı takmalıyım yoksa mevcut şarjı bitincemi şarj edeyim ? birde sıfır tel oldugundan kac saat durmalı şarjda?
Selamlar. Arkadaşlar telefonu aldığımdan beri bataryasıyla ilgili bir sorunum olmadı açıkçası fakat pil kullanımında Android sistemi diye bir işlem var ve bu %40 civarında ve batarya bugün normalden fazla bir hızda azalıyor. Örneğin gece 6.20'de şarjdan çıkardım 12.00'de uyandım ve %2 kadar bir azalma vardı, 30 dakikadır da %25 parlakıkta sadece wi-fi ile vatsaptan konuşma yapıyorum ve şu an %92 civarında. Bu normal mi? Arkaplanda pili tüketen ve kapatmam gereken uygulamalar nelerdir?
İnternet bölgesel degisiyor bazen vodafone iyi oldugu yerde avea kötü bazen avea iyi vodafone kötü tamamen bulunduğun bolgedeki sana saglanan baz istasyonunun kalitesi bende avea kullaniyorum hizindan memnunum ttnetin evimdeki hızından koyde ikamet etmeme ragmen daha hızlı.: )
Cümleten hayırlı kandiller..
Hayırlı kandiller
Evet katılıyorum.Antalyada özellikle merkez bölgelerde çok iyi çekiyor.vodafone binalarda alt katlara falan inince çekim gücü düşüyor.Fakat farkettinmi bilmiyorum ama 4.4.2 güncellemesinden sonra internet 3g de biraz ağırlaştı sitelere giriş açısından mesala googleye giriyorsun başka siteye yönleniyorsun.4.2.2 de daha hızlı oluyordu.Ama bişe farkettim aveadan internet ayarlarını isteyince Erişim noktası adlarına wap diye bir erişim noktası geliyor.Onu seçince sitelere daha hızlı giriyor ama bu seferde facebook, whatsapp falan internete bağlanmıyor 3g den biraz wap ayarlarını kurcaladım ama olmadıAntalyanın çoğu yerinde avea, vodafone'dan daha hızlı.
Şimdi de şebekeler tartışılıyor AVEA,VODAFONE Kullanıcıları Kulübü açalım o zamanVodafone hızını kanıtladı, mobil internet hızında bir numara.
Şimdi de şebekeler tartışılıyor AVEA,VODAFONE Kullanıcıları Kulübü açalım o zaman![]()
Şimdi de şebekeler tartışılıyor AVEA,VODAFONE Kullanıcıları Kulübü açalım o zaman![]()
Arkadaslar merhaba asagida ss sini aldigim bolumun arkaplan resmini nasil degistirebilirim? http://hizliresim.com/oQ72qR
Aramıza yeni katılan ve telefonun genel özelliklerini öğrenmek isteyen kullanıcılarımıza LG'den güzel bir G2 tanıtım uygulaması önerelim istedik.
Uygulama size deneterek neyin nasıl çalıştığını öğretiyor.
LG G2 Emilatör.
Buradan indirebilirsiniz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lg.g2master
Şu kamerayada bi çare bulsalar güzel olucak kumlama yapıyor akşam resimlerinde yakınlaştırma yaptığımda görülüyor.
arkadaşlar kafama takılan bişe var 2 aydır g2 kullanıyom telefonun altında iki hoperlör var biri çalışmıyor normalmi bilgi verebilirmisiniz
arkadailar lg g2 yeni aldık da altta iki tane hoperlör var ama birisi çalışmıyor acaba o telefonun krndi özelliğimi yoksa bi taraftan açmamız gerekiyormu zahmet olmasa bi yardımcı olurmusunuz
12361213. kişisin tebriklersoldaki mikrofon sağdaki hoparlör
sıkıntı yok telaş yapma
- - - Mesaj Güncellendi - - -
yükseltme hatalarını gider yaptım ya. allahta beni ne yapsınalmanya 20d kuramıyorum ya varmı böyle birşey. 10e yi indirdim %49 da takılıyor
tr romu lanet gitsin ya
![]()