LG G2 Kullanıcıları Kulübü

1001Contact

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya alacağın telefon dört dörtlük olmayacak herhalde, ne kadar para verirsen de ver ama sonuçta illa hata olacak. Onlar da bizim gibi insan sonuçta, her şeyi yapamazlar ki. En küçük hatalara takılmamak lazım.

Böyle bir cevabı LG yetkilisinin verdiğini düşünüyorumda.........

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kırmızı veya gold alin yeni alacaklar. Beyaz almayın bende beyaz var :) farklı olun biraz :P

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bende yeni aldım beyaz ama kırmızıda çok güzel :)

Dogu2003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaslar.S3 telefonumla mobil veri internet kullanamiyorum.normal wi-fi internette sorun yok.fakat mobil veri calismiyor.tum ayarlari yapildi.telefon pasaport kayitli.bilgisi olanlar lutfen acillll

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
flashlanmıyor. dünden beri uğraşıyorum. %2 de kalıyor. almanya 10e indirdim romda mı sıkıntı diye bu seferde %49da kaldı :S

Hocam 311k seride %49 da kalma sorunu var google amcaya bi sor :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

selam arkadaslar.S3 telefonumla mobil veri internet kullanamiyorum.normal wi-fi internette sorun yok.fakat mobil veri calismiyor.tum ayarlari yapildi.telefon pasaport kayitli.bilgisi olanlar lutfen acillll

G2 konusunda bi s3 eksikti :) sinyal varmı ve hat avea mı.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Ayarlara sadece apn te internet yaz apn adini salla. Snra ağ modunu sadece GSM yap interneti 2-3 kere AC kapat snra da tekrar gsm-wcdma yap duzelir

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kulübün adini genel android kulübü diye değiştirelim. Kimse bizim kadar aktif değil bu anlaşılıyor :P

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yarin is var :( ah neyse ki cuma :P iyi geceler. Yarin 20D yi kurariz sağ salim :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu 4.4.2 den sonra değişen konum kısmı var ya, yer olarak değişti. Onu kullanan bi uygulama açtığımda onun simgesi çıkıyor yukarıda. Uygulamayı kapatıyorum hala orada, konum bulmayı falan kapatıyorum simge hala duruyor. Anca telefonu kapatıp açınca gidiyor. Böyle bi sorun yaşayan oldu mu hiç?

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mobil veri açıkken 5-10 dk da bir kapanıp açılıyor kendi kendine özellikle vpn kullanırken. 4.4 de herkeste oluyo mu bu ?

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonumda 20b almanya romu yuklu sımdı pc suıte den 20d romu geldi,telefonu almanya dan almıştım ama 20 b güncellemesini kendim rom atarak yükledim. şimdi pc suıte den gelen guncellemeyi yapsam bi sıkıntı olur mu acaba yoksa tekrar kendım mı yuklemem gerek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar g2 1200 e alınır mı kliksa dan ithalatcı firma garantili

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar, g2 4.4 kitkat'ta 13 mp'de 16.9 formatı yapabilirmiyiz? 13.mp'de 4.3 formatı oluyor ve çekim alanı ufalıyor. Genellikle 10.mp'de çekim yapıyorum fakat fotoğraf biraz kalitesiz gibi geliyor bana. Aşağıdaki resim bugun 10 mp çekilmiştir. Yarın erzincan uçuşumdan sonra bir resim daha koymayı düşünüyorum o resmi 13.mp'de çekerim.

e4fcfc.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Söyle Rahatla konusuyla yarışıyoruz resmen ha gayret. :D

arkadaslar, g2 4.4 kitkat'ta 13 mp'de 16.9 formatı yapabilirmiyiz? 13.mp'de 4.3 formatı oluyor ve çekim alanı ufalıyor. Genellikle 10.mp'de çekim yapıyorum fakat fotoğraf biraz kalitesiz gibi geliyor bana. Aşağıdaki resim bugun 10 mp çekilmiştir. Yarın erzincan uçuşumdan sonra bir resim daha koymayı düşünüyorum o resmi 13.mp'de çekerim.

e4fcfc.jpg

Hey gidi. Eskiden vga'larla çekerdik. Bulanık olmasın, eli yüzü düzgün olsun yeterdi. =)))

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu dün aldım ve güncellemdim 4.2.2 jb yüklü yorumlarda kitkatın cok sorunlu oldugunu gördüm ancak söylenildiği gibi 4.2.2 de radyo yok denilior ama bende yüklü suan ve gayet güzel calısıor benmi şanslıyım acaba? :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Telefonu dün aldım ve güncellemdim 4.2.2 jb yüklü yorumlarda kitkatın cok sorunlu oldugunu gördüm ancak söylenildiği gibi 4.2.2 de radyo yok denilior ama bende yüklü suan ve gayet güzel calısıor benmi şanslıyım acaba? :D

Paralel ithalattir :) sans değil :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Hayır sadece Türkiye cihazı almamışsınız. Cihazınız yurtdışı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ahahahahaha ben yokken sen vardın doğru ama bursa söz benimdır! Artistlik de diz boyu ha :D custom ROM atıp stock ROM yapcaz yine :( uğraşcaz yani :@

Muhtar benim akıllı ol. :P uğraş uğraş benimle uğraşacağına git telefonla uğraş. Allah'ın sopası yok işte. :mrgreen:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar muhabbetinizi özel de etseniz de sorulara bi cevap verseniz? Şu konum özelliği ile ilgili olan soruya bi baksanız.