LG G2 Kullanıcıları Kulübü

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ahahahahaha ben yokken sen vardın doğru ama bursa söz benimdır! Artistlik de diz boyu ha :D custom ROM atıp stock ROM yapcaz yine :( uğraşcaz yani :@

Arkadaslar boluyorum ama bu rom çeşitlerini bi yazip açıklamalarını yazabilir misiniz acaba? 😀 rom çeşitlerinin farklarini bilmiyorum ne yazıkki. bu konularda cahilim biraz.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar muhabbetinizi özel de etseniz de sorulara bi cevap verseniz? Şu konum özelliği ile ilgili olan soruya bi baksanız.

Cevabını bilen biri olsa cevaplardi muhakkak.

Arkadaslar boluyorum ama bu rom çeşitlerini bi yazip açıklamalarını yazabilir misiniz acaba? 😀 rom çeşitlerinin farklarini bilmiyorum ne yazıkki. bu konularda cahilim biraz.
Hehe romlar farklı değil. Sadece daha önce güncelleme alan romlar var :) bizde onları kovaliyoruz :P mesela Almanya romu 20d oldu Türkiye romu 20b tek fark bu. Birde Türkiye hariç diğer romlarda telefonun kendi radyosu çalışıyor. Türkiye de ki vergilerden dolayı radyo kapalı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır g2 kullanıyorum şimdi farkettim ki telefonu sallayınca kameranın oradan ses geliyor sizce garantiye yollamalı mıyım? Yoksa önemsiz birşey mi bu?

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok yok eksisi yok artisi var iste bak :P
Sevindim ozaman :D Telin arka kapağında madein korea yazıor sanırım oralı bu telefon peki güncelleme yapsammıki tr deki kitkat sorunları banada uğrarmı? son olarak kitkattan soraki güncelleme geldiğinde 4.2.2 JB Dan kitkatı esgecerek en son güncellemeye gecebilirmiyiz_? tşkler :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sevindim ozaman :D Telin arka kapağında madein korea yazıor sanırım oralı bu telefon peki güncelleme yapsammıki tr deki kitkat sorunları banada uğrarmı? son olarak kitkattan soraki güncelleme geldiğinde 4.2.2 JB Dan kitkatı esgecerek en son güncellemeye gecebilirmiyiz_? tşkler :)

Telefon Kore mali zaten :D KitKat tan sonra güncelleme yok. KitKat sürüm güncellemesi var. En gunceli g2 için 20d. 20D ile de problemler çözülmüş sanirim

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon Kore mali zaten :D KitKat tan sonra güncelleme yok. KitKat sürüm güncellemesi var. En gunceli g2 için 20d. 20D ile de problemler çözülmüş sanirim
Hımm peki suan bana gelen güncelleme 20d midir? nasıl anlarız bunu ?
Yeni OS sürümü
V20b-Mar-06-2014(520.00MB) Yazıyor

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana gelen güncellemede
Yeni OS sürümü
V20b-Mar-06-2014(520.00MB) Yazıyor

Arka kapaktaki madein korea'ın üstünde
LG D802 I FCC ID NO .... Yazıyor

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güncelleme var ztn ama ben güncellemedim dedmya Bana gelen güncellemede
Yeni OS sürümü
V20b-Mar-06-2014(520.00MB) Yazıyor o dediğin en son 20d mi değilmi onu anlıcaz bide güncellemeden sora sıkıntı yaşarsak 4.2.2 ye geri dönebiliyormuyuz? :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yeni OS sürümü
V20b-Mar-06-2014(520.00MB) Yazıyor o dediğin en son 20d mi değilmi onu anlıcaz bide güncellemeden sora sıkıntı yaşarsak 4.2.2 ye geri dönebiliyormuyuz? :D

Bu klüpte herşeyin çözümü var. Sen istediğini yap :P

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar dün 20D romunu atamamıştım, bugün aklıma geldi 20D yüklemeden önce hard reset attım dolayısıyla geliştirici seçenekleri kapalıydı bununla alakası olabilir mi?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar dün 20D romunu atamamıştım, bugün aklıma geldi 20D yüklemeden önce hard reset attım dolayısıyla geliştirici seçenekleri kapalıydı bununla alakası olabilir mi?

Şuan attinmi peki? Bak beni heveslendirme :D custom ROM atmak istemiyorum çok ugrastiriyor :(

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Valla herşeyi denedik biz mustafayla. Ama bi hard reseti denemedik. Bence dene en azından çözüm bulmuş oluruz.

Daha önce rom atarken geliştirici seçenekleri hep açıktı, yüklemeden önce hard reset atınca kapandı daha sonrada açmadım bence rom bu yüzden yüklenmemiş olabilir, deneyince sonucu yazarım.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Daha önce rom atarken geliştirici seçenekleri hep açıktı, yüklemeden önce hard reset atınca kapandı daha sonrada açmadım bence rom bu yüzden yüklenmemiş olabilir, deneyince sonucu yazarım.

Tamamdır. Bende custom ROM atıp denicem. Çözümleri bulup rehbere yazariz

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabını bilen biri olsa cevaplardi muhakkak.

Hehe romlar farklı değil. Sadece daha önce güncelleme alan romlar var :) bizde onları kovaliyoruz :P mesela Almanya romu 20d oldu Türkiye romu 20b tek fark bu. Birde Türkiye hariç diğer romlarda telefonun kendi radyosu çalışıyor. Türkiye de ki vergilerden dolayı radyo kapalı :)

Benim romlardan kastım stock rom, custom rom vb. ☺

NirvaNRL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni OS sürümü

Burada V20b yazıyor zaten yani yükleyeceğin 20d değil. Eğer kitkat a geçmek istemiyorsan kronik sorunlarından dolayı bunu yükleme. Hangi ülkedense telefonun ona bak 20d gelmiş ise o zaman yükle derim ben.

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar KitKat'a geçtikten sonra internetten bir başka ülke ROM'u yüklesem cihaz garanti dışı kalır mı?

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır g2 kullanıyorum şimdi farkettim ki telefonu sallayınca kameranın oradan ses geliyor sizce garantiye yollamalı mıyım? Yoksa önemsiz birşey mi bu?

7 8 aydır kullanıyorum bende şimdi sallayınca farkettim sesi :D bende bi sıkıntı olmadı bu güne kadar.