Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Kamera odaklaması normal. Ne hızlı ne yavaş. Kamera geçişleri de iyi. Bundan iyisini görmedim.
kamera modunda kamerayı çevirirken geçiş yavaş gibi mi acaba?
arkadaşlar bende büyük oyunları.8(dead trigger,asphalt 8)oynayınca telefonun arkadaki düğme yeri çok ısınıyor sizde böyle bir olay var mı
Samsung varken zor millet gidiyor 1700 liralık s4ü 1100e alıyor kaçak mis gibi kullanıyor.Zaten samsungların piyasası da var.Eğer lg plastikten vazgeçip biraz daha kaliteli malzeme kullanırsa mesela polikarbon malzeme çünkü millet bıktı plastikten samsung kullanıcıları bile hafıza kartı alsa batarya değişse ve fiyat gene uygun olursa birde güncelleme konusunda biraz daha ilerlerse o zaman bu kadar kötü sonuçlar çıkmaz ortaya diye düşünüyorum bunları yapmayacaksa gitsin çamaşır makinası üretsin
o kadar ilerlemeyi kaydedebilcek olsa yapardı,adı samsung elinden gelen bu yani aşırı bi ilerleme s5 de olmayacak bence
g2 kullanan arkadaslar mrb bende 15 gün önce aldım ama bugün arızalandı ekrana dokununca yukarıdali uyarı lambası yanıyor ama ekran yok siyah oldu kapatma düğmeside calışmıyor bu sekilde sorun yasıyan oldumuu
G2 kullanıcıları için Şarj ipucu: Telefonu %15'e düşmeden şarja takmayın. Her ne kadar istediğiniz zaman takıp çıkarmanız batarya için sorun olmasa da siz yine de mümkün oldukça %15 olmadan şarja takmayın. %15'in altına düşmemeye özen gösterin. %5'in altına kesinlikle düşmeyin. Telefon tam şarj olduğunda gelen uyarıyı dikkate almayın. Sağ üst köşedeki batarya simgesinin içinden elektrik işareti kaybolana kadar telefonu şarjdan çekmeyin.
Not: Dışarı çıkacağınızda şarj %30'larda ve bitecek diye korkuyorsanız şarja takabilirsiniz bu gibi durumlarda. Ancak arka plan uygulamalarını temizleyip, Ram'i boşalttıktan sonra kullanmadığınız bluetooth, wifi, gps antenlerini devredışı bırakın öyle cebinize koyun. Telefon bu şekilde cebinizdeyken asla şarj tüketmez. Bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.
Mrb ben 10 gün önce g2 aldım fakat bugün arızalandı arama yaparken ekran siyah oldu yukarıdaki ışık yanıyor ama ekranda görüntü yok konuyla ilgili bilgi verebilirmisiniz
bende farkettim şarj doldu dedikten sonra biraz daha tutunca şarj daha uzun gidiyor. Ve yoğun kullanırken %100'den aşağı uzun süre düşmüyor. Sanırım kalibrasyon sorunu var yazılımda. %2'de de kapanıyor telefon aldığımdan beri
bende farkettim şarj doldu dedikten sonra biraz daha tutunca şarj daha uzun gidiyor. Ve yoğun kullanırken %100'den aşağı uzun süre düşmüyor. Sanırım kalibrasyon sorunu var yazılımda. %2'de de kapanıyor telefon aldığımdan beri
lg g2 sadece toplam 2.5 milyon adet satmış, çok şaşırdım bu özelliklerle böyle bedava bir fiyata satılmasına rağmen çok az. Reklam bütçesi oalrakta lgnin en çok kaynak ayırdığı telefonmuş ilginç. Ön yargıyı kıramadı demekki.