LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bu LG G2'yi bağlayamadım PC'ye driver hatası verip duruyor var mıdır bunun bir yolu? cdc hatası mtp hatası fln. :s Pc Xp bu arada

mediaplayer 10 yada üstünü kurman lazim

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG G2 alacağım için arada kaplar için falan araştırma yapıyorum derken bu süper şeyleri buldum :D Hepsiburada'da 50TL'ya satılıyor.
Telefon_3010307.jpg

Telefon_3010281.jpg

Telefon_3010282.jpg

http://www.hepsiburada.com/liste/de..._371967_16102%7d%2f851_dp%3d%7barka20kapak%7d

Fiyat aynı ama orijinal satıcıdan almak daha mantıklı :biggrin:
http://www.spigen.com.tr/LG-G2-Case-Slim-Armor,PR-392.html

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Wifi butonunun yanındaki Veri butonu 3g açıp kapatmayı sağlar. Sizde bu şekilde sıralanmış olmayabilir. Bu benim kendi sıralamam.

mymaqetu.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
3g/2g geçişlerini kendisi otomatik yapıyor zaten. 3G çeken yerde 2G'ye mi geçmek istiyorsunuz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2'de şarj mı düşünüyorsunuz hocam =)) biraz araştırayım ama sanırım marketten kuracağınız bir uygulamayla bu mümkün olur diye düşünüyorum. Bi bakayım varsa kısayol tuşu, bilgilendiririm.

klug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben telefonu yaklasik 1 bucuk aydir kullaniyorum. Ses kalitesi ister kulaklik ister hoparlör çıkışı olsun ikisi de muazzam bana göre. Ancak gecen hafta ne oldu bilmiyorum ve birden bire kulaklik cikisinin sesi cok azaldi. Ornegin eskiden son seste kulagimi acitmayi basaran bir muzigin simdi son seste sozlerini bile zar zor duyuyorum. Ayni olay hoparlor cikisi icin gecerli degil. Sanki onda da bir azalma olmus gibime geliyor ama kulaklik cikisina nazaran cok daha kucuk bir azalma soz konusu.

Ayrica bundan 2 gun once kulaklik takili olmadigi halde telefon kulaklik varmis gibi bir simge gosterip disariya ses vermiyordu. Kulakligi takip cikarinca sorun duzeldi ancak ses yine az yine az

Degerli cevaplarinizi bekliyorum ☺

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben telefonu yaklasik 1 bucuk aydir kullaniyorum. Ses kalitesi ister kulaklik ister hoparlör çıkışı olsun ikisi de muazzam bana göre. Ancak gecen hafta ne oldu bilmiyorum ve birden bire kulaklik cikisinin sesi cok azaldi. Ornegin eskiden son seste kulagimi acitmayi basaran bir muzigin simdi son seste sozlerini bile zar zor duyuyorum. Ayni olay hoparlor cikisi icin gecerli degil. Sanki onda da bir azalma olmus gibime geliyor ama kulaklik cikisina nazaran cok daha kucuk bir azalma soz konusu.

Ayrica bundan 2 gun once kulaklik takili olmadigi halde telefon kulaklik varmis gibi bir simge gosterip disariya ses vermiyordu. Kulakligi takip cikarinca sorun duzeldi ancak ses yine az yine az

Degerli cevaplarinizi bekliyorum ☺

Farklı kulaklık denediniz mi? Önce onu sorayım.

klug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farklı kulaklık denediniz mi? Önce onu sorayım.

Evet, arkadasimin earpod kulakliklarini denemistim ses gayet dolgun ve yuksek cikiyordu ama bu earpodun kendi ozelligi olabilir diye dusundum. Telefonun icinden cikan Quadbeat 2 kulakligi da ipad minide test ettigimde kulaklikta da bir problem olmadigini anladim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet, arkadasimin earpod kulakliklarini denemistim ses gayet dolgun ve yuksek cikiyordu ama bu earpodun kendi ozelligi olabilir diye dusundum. Telefonun icinden cikan Quadbeat 2 kulakligi da ipad minide test ettigimde kulaklikta da bir problem olmadigini anladim.

Öyle bir sorun yaşamadım o yüzden ne desem yalan olur. Kulaklık girişi oksitlenmiş olabilir. Sıvı teması vs olabilir. Cihazınız rootlu ise ses yükseltmeyi uygulayın. Forumda konusu var. Belki yazılımsal da olabilir.

klug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle bir sorun yaşamadım o yüzden ne desem yalan olur. Kulaklık girişi oksitlenmiş olabilir. Sıvı teması vs olabilir. Cihazınız rootlu ise ses yükseltmeyi uygulayın. Forumda konusu var. Belki yazılımsal da olabilir.

Umarim kimse de yasamaz. Benim de aklima sivi temasi geldi fakat o zaman nasil earpodlarla iyi ses aliyorum? Root yapmak da istemiyorum sıkılana kadar, en iyisi servise gondermek gibi gozukuyor. Peki sizce serviste kac gun kalir telefon?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Umarim kimse de yasamaz. Benim de aklima sivi temasi geldi fakat o zaman nasil earpodlarla iyi ses aliyorum? Root yapmak da istemiyorum sıkılana kadar, en iyisi servise gondermek gibi gozukuyor. Peki sizce serviste kac gun kalir telefon?

Şimdi telefona farklı kulaklık takınca iyi ses alıyorsunuz ancak LG kulaklığını takınca kötü.
Aynı zamanda LG kulaklığını başka cihazda kullanınca da yine iyi ses alıyorsunuz öyle mi? Çok garip bir sorun. Varsa yakınınızda G2 kullanan birinden ya da cihazı aldığınız yerden başka bir LG G2 kulaklığı alıp deneyin.

ibretix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Müzik dinlerken ses arttırıcı bir program var mı ?

klug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi telefona farklı kulaklık takınca iyi ses alıyorsunuz ancak LG kulaklığını takınca kötü.
Aynı zamanda LG kulaklığını başka cihazda kullanınca da yine iyi ses alıyorsunuz öyle mi? Çok garip bir sorun. Varsa yakınınızda G2 kullanan birinden ya da cihazı aldığınız yerden başka bir LG G2 kulaklığı alıp deneyin.

Aynen öyle bi sorunum var. Deneyip sonuclarini sizinle paylasacagim. Cok tesekkurler ilgilendiginiz icin.

klug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Sanırım rootlayinca kullanabilecegimiz bi kac program mevcut. Cunku LG telefonun azami sesini Avrupa Birligi Standartlarina gore ayarlamis. Yoksa telefonun esas ses donanimi cok daha güçlü 😉

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Telefonun ses sistem dosyasını değiştirerek yükseltiyorsunuz. Bunun için rootlamanız gerekir. Sistem dosyaları üzerinde oynayabilmek için root izniniz olması gerekiyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aklıma gelmişken söyleyeyim. G2'yi farklı kılan bir özelliği de ekran, menü geçiş hızını parmağınızla eş zamanlı ayarlaması. Sayfayı hızlı çekersen hızlı geçiyor, yavaş çekersen yavaş geçiyor. Ancak samsung touchwiz'de istediğin kadar hızlı çek, hızı sabit. Sayfa parmağından sonra geliyor. Bu da telefon yavaş olmasa bile yavaş gösteriyor. Şuanda S4'te gözlemlediğim durum bu. =)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonun ismini nasıl değiştirebilirim? Wifi modemin arayüzündeki isminden bahsediyorum. Kablosuz istemci listesinde yazan ismi şuanda (İsim: android-b42ce57.....) diye görünüyor. Bunu değiştirmek istiyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Telefonun ismini nasıl değiştirebilirim? Wifi modemin arayüzündeki isminden bahsediyorum. Kablosuz istemci listesinde yazan ismi şuanda (İsim: android-b42ce57.....) diye görünüyor. Bunu değiştirmek istiyorum.

Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra telefonu açınca telefon adı soruyor anca ordan değiştiriyorsun fakat belki alternatif bir yer vardır :D
Diğer dediklerini anlamadı ve bilmiyorum cnm hıh. s.s.s.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra telefonu açınca telefon adı soruyor anca ordan değiştiriyorsun fakat belki alternatif bir yer vardır :D
Diğer dediklerini anlamadı ve bilmiyorum cnm hıh. s.s.s.

O değil bu farklı bir ad. Cyanogenmod romlarında bu isim değişiyor ama bunda o ayarı bulamadım. :D

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
G2nin de minisi çıkacakmış okuduğum haberlere göre çıkarsa ilginç olur vala.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
4.4'ten aşağı çıkarsa kimse almaz. Ama bu tasarımı küçültmek bence iyi fikir. Bi de S4 donanımı koysalar. =)
Haberde dediğine göre s800 2.3 ghz adreno 330 ve 2gb ram ile gelecekmiş 4.7" olacakmış ekran ama 720p mi 1080p mi olduğu belli değil tabi.Eğer çıkarsa son sürümle çıkacakmış zaten yani 4.4ten aşağısı olmaz.

egemet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazı şimdi rootlasam, çünkü Mart ayına kadar bir radyo çalıştırabilmek için beklemek istemiyorum, güncelleme geldiğinde orijinal ROMu tekrar yükleyerek OTA olarak alabilir miyim? Bir de Orijinal ROM'u nereden indirebilirim, var mıdır bir link?