LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Haberde dediğine göre s800 2.3 ghz adreno 330 ve 2gb ram ile gelecekmiş 4.7" olacakmış ekran ama 720p mi 1080p mi olduğu belli değil tabi.Eğer çıkarsa son sürümle çıkacakmış zaten yani 4.4ten aşağısı olmaz.
O zaman bizim cihazların ne anlamı kalır ki. Aynı donanım, aynı tasarım çok ufak ekran farkıyla çok daha ucuz telefon olacak. Hele bir de sd kart falan koyarlarsa yıkarım lg'yi. :D

Cihazı şimdi rootlasam, çünkü Mart ayına kadar bir radyo çalıştırabilmek için beklemek istemiyorum, güncelleme geldiğinde orijinal ROMu tekrar yükleyerek OTA olarak alabilir miyim? Bir de Orijinal ROM'u nereden indirebilirim, var mıdır bir link?

İngiltere orjinal romunu kurun hem radyonuz olsun hem rootsuz olsun hem de güncelleme alabilin.

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben 1 haftadır kullanıyrum çok memnunum tavsiye ederim

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
evet arkadaşlar ingiltere romu nasıl indirebilir bu konuda detaylı bir rehber yazacak olabilir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm yok arkadaşım sen g2 den vazgeçme onu al 16 gb yeterli 10 gb sana kalıyor kendinden test et bugüne kadar telefonunun kac gb tını kullandın g2 nin kart yuvasının olmamasının sebebi şarj süresini 100de 20sini kullanması imiş haberin olsun çok kullanışlı şuan piyasanın en iyisi emin ol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bazı uygulamalarda 3G bağlantı problemi yaşayan var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
wireless problemlerinden bahsediyorlardı ne oldu acaba?

Bugun basima gelen olayi anlatayim. Avea hat kullaniyorum. Yeraltinda bir dukkana gittim ve yaklasik 2 saat orada kaldim. Orada avea cekmiyor. Daha sonra islerim nedeniyle 3-4 kere disari cikip geri geldim. daha sonra farkettim ki disari ciksam bile sinyal alamiyorum. Daha sonra disari ciktim ve uzun sure bekledim (1 saat civari) hala sinyal alamadim. Ne 3g ne de normal sinyal hicbirine erisim yoktu. Sonra telefonu yeniden baslattim ve sinyal geldi. 2 adet sms, 1 adet whatsapp mesaji ve 4 mailime o sure zarfinda ulasamamis oldum. Bunu belirtmemin sebebi disari ciktigim 15-20 dakikalik sureler icinde hic erisim saglanamamis bunu teyit etmis oldum. Sorunun telefondan oldugunu dusunuyorum cunku telefonu tekrar baslattigimda sikinti giderilmisti. Konu hakkinda beni aydinlatabilecek birileri varsa memnun olurum.

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben özellikle bana soran arkadaşlarıma forumları gezmesi için uyarıyorum. Şimdiye kadar okuduklarım kadarıyla G2 de ciddi şebeke/wireless problemleri, kasa çıtırtıları ve fazlası mevcut.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben özellikle bana soran arkadaşlarıma forumları gezmesi için uyarıyorum. Şimdiye kadar okuduklarım kadarıyla G2 de ciddi şebeke/wireless problemleri, kasa çıtırtıları ve fazlası mevcut.

Bunları okudukça kendimi şanslı hissediyorum. Piyasaya göre baya sorunsuz bir cihaz almışım demekki =)

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yeni nesil cihazlar için hepimizin işi Allaha kalmış zaten :) her telefonun bazı serilerinde benzer problemler mevcut. Sadece telefonlar da değil, yeni nesil işlemcileri taşıyan laptoplarda da ciddi wifi sorunlaru mevcut. Aldıklarımızın iyisi denk gelsin, ne diyelim :)

EXPERT21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bende lg g2 aldım ve gerçekten çok memnunum pazartesi günü aldım beyaz renk olanı hiç bir oyunda takılma vs olmaz testlerde note 3 ezip geçiyor g2 ile ilgili sorusu olan varsa yanıtlarım..

EXPERT21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
en çok hoşuma giden özelliklerden bir kaç tanesi miracast smartshare + ekran tıklanması başlı başına bir mekanızma mhl kablosunu tv bağlamaya gerek kalmadı özellikleri sonuka kadar kullanın telefon banadır demiyor..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
S

SDN Okuru

SDN Okuru
batarya performansı nasıl galaxy s4 ümü satıp g2 almayı düşünüyorum s4 ün bataryası rezalet çok çabuk gidiyor g2 nin bataryası kullanıma göre nasıl bilgi verebilirsen sevinirim :)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
batarya performansı nasıl galaxy s4 ümü satıp g2 almayı düşünüyorum s4 ün bataryası rezalet çok çabuk gidiyor g2 nin bataryası kullanıma göre nasıl bilgi verebilirsen sevinirim :)
Bataryası çabuk bitiyorsa yoğun kullanıyorsundur yada pilin ömrü bitmeye başlamıştır git orjinal güzel bir batarya al neden s4ü satıp g2 alacan sudan ucuz bahanelerle telefon satmayın.Bende note 2 kullandım ilk geldi 3 gün gidiyordu 9 ay sonra 1 gün zor dayanıyordu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum mesela internete giriyorum 2 dk da %1 şarj gidio ekran süresi 3 saat i zor buluo hasta etti bu s4 beni telefondan soğudum o yüzden değiştirmek istiyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
dostum mesela internete giriyorum 2 dk da %1 şarj gidio ekran süresi 3 saat i zor buluo hasta etti bu s4 beni telefondan soğudum o yüzden değiştirmek istiyorum.

G2'de bataryada sıkıntı yaşamazsınız. En az 1 gün çok rahat götürür sizi.

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

LG G2 gercekten guzel telefon evet ama sadece batarya performansi icin de telefon degistirmek cok sacma bence. S4'un bataryasi cikarilabiliyor ekstra bir batarya alip bu sikintinizi maddi olarak fazla sorun yasamadan cozebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3 haftadır G2 kullanıyorum ve arka kamera ile takıntım oldu. Odaklanma ve netleştirmesi uzun sürüyor ve renkler soluk. Bütün ayar ve modları denedim ama aynı..Sizde durum nasıl?

ibretix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2 gercekten guzel telefon evet ama sadece batarya performansi icin de telefon degistirmek cok sacma bence. S4'un bataryasi cikarilabiliyor ekstra bir batarya alip bu sikintinizi maddi olarak fazla sorun yasamadan cozebilirsiniz.
sonrada batarya alanı yalama olsun...