Lisans Bul
Doçent
iMobie - AnyUnlock Bypass MDM Discount Coupon Codes 2025/2026
iMobie - AnyUnlock ile MDM Bypass/Remove – iPhone ve iPad’de Tüm Kurumsal Kısıtlamaları Kaldırın
iMobie AnyUnlock Bypass iPhone/iPad MDM, iPhone ve iPad kullanıcıları için geliştirilen profesyonel bir “iPhone/iPad şifre kaldırma” ve MDM (Mobile Device Management) bypass aracıdır.
AnyUnlock Remove iPhone/iPad MDM, tek bir tıklamayla hem uzaktan (Remote MDM) hem de yerel (Local MDM) yönetim profillerini kaldırabilir, cihazınızı tamamen özgür hale getirebilirsiniz.
Her model iPhone ve iPad ile uyumlu olan bu güçlü MDM Bypass aracı, hiçbir jailbreak işlemi gerektirmeden, %100 güvenli şekilde çalışır.
MDM Nedir? (Mobil Cihaz Yönetimi)
MDM (Mobile Device Management), yani “Mobil Cihaz Yönetimi”, şirketler ve okullar tarafından cihazları uzaktan yönetmek için kullanılan bir sistemdir.
Bu sistem sayesinde yöneticiler, kayıtlı cihazlara uzaktan ayar gönderebilir, uygulama yükleyebilir, hatta cihazı kilitleyebilir veya tamamen silebilir.
Örneğin:
Bir okul öğrencilerin iPad’lerini kontrol altında tutmak istiyorsa, MDM profili yükler.
Şirketler çalışan telefonlarına uygulama kısıtlamaları koymak için MDM kullanır.
Bu sistem faydalıdır; ancak kullanıcı cihazı kendi mülkü olarak satın aldığında veya artık o kurumdan ayrıldığında, MDM kısıtlamaları bir engel haline gelir. Cihaz “uzaktan yönetilen” modda kaldığı için birçok ayar kapalı olur, Apple Kimliği değiştirilemez, bazı uygulamalar yüklenemez.
MDM Bypass Nedir ve Neden Gerekli?
MDM Bypass, iPhone veya iPad’in üzerindeki bu yönetim profilini devre dışı bırakma işlemidir.
Yani cihaz üzerindeki kurumsal kontrolü kaldırarak, kullanıcıya tam erişim hakkı kazandırır.
Bu işlem genellikle şu durumlarda gerekir:
Eski iş yerinden kalan bir iPhone veya iPad satın alındıysa,
Cihaz “Remote Management” ekranında takılı kaldıysa,
Kurumdan ayrıldıktan sonra cihaz hâlâ yönetim altında görünüyorsa,
Veya kötü niyetli kişiler cihazınıza izinsiz MDM profili yüklediyse.
Bu gibi durumlarda, cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmek yeterli olmaz.
AnyUnlock Bypass MDM ile MDM’yi Kaldırmak: Güvenli, Hızlı, Etkili
iMobie AnyUnlock Full ToolKit, Apple cihazları için geliştirilmiş profesyonel bir “iOS şifre kaldırma” ve “MDM bypass” aracıdır.
Sistemin temel avantajı, hiçbir Apple kimliği veya şifre girmeden, sadece birkaç tıklamayla MDM kilidini kaldırabilmesidir.
Yazılım iki tür MDM korumasını kaldırabilir:
1.
Remote MDM (Uzaktan Yönetim)
Cihazınız açıldığında “Remote Management” ekranında sizden kullanıcı adı ve parola ister.
Bu durumda AnyUnlock, sadece birkaç dakika içinde bu ekranı atlayarak cihazınızı aktif hale getirir.
Tüm içerikler sıfırlanır ve cihazınız “kurumsal denetim” olmadan yeniden yapılandırılır.
2.
Local MDM (Yerel Yönetim)
Bazı MDM profilleri cihazın sistemine gömülüdür ve fabrika ayarlarına dönseniz bile tekrar yüklenir.
AnyUnlock, bu yerel yönetim profillerini verilerinizi silmeden tamamen kaldırır.
Yani fotoğraflarınız, uygulamalarınız ve kişisel ayarlarınız korunur.
AnyUnlock Bypass MDM ile Dakikalar içinde MDM’den Kurtulun
Bir okuldan ya da iş yerinden kalan iPhone’unuz “Remote Management” ekranında mı kaldı? Cihazınıza erişemiyor musunuz?
AnyUnlock ile yalnızca bir kaç dakika içinde MDM kilidini kaldırabilir, cihazınızı özgürleştirebilirsiniz.
Apple Kimliğinizi değiştirebilir,
iCloud’a kendi hesabınızla giriş yapabilir,
Uygulama kısıtlamalarından kurtulabilir,
Cihazınızı tamamen kişisel hale getirebilirsiniz.
AnyUnlock ile MDM Bypass Nasıl Yapılır? (How to Bypass MDM Lock Screen with AnyUnlock Bypass MDM)
İşlem son derece basittir. Sadece 3 adımda MDM kilidini kaldırabilirsiniz:
Uzaktan MDM Bypass (Bypass Remote MDM)
AnyUnlock’u bilgisayarınıza yükleyin ve çalıştırın.
1. Adım - Ana ekrandan “Bypass MDM” seçeneğini tıklayın.
2. Adım - iOS cihazınızı bir USB kablosuyla bağlayın. "MDM'yi Atla" (Bypass MDM) veya "MDM'yi Kaldır" (Remove MDM) seçeneğini belirlemeniz gerekiyor. "MDM'yi Atla" (Bypass MDM) seçeneğini belirleyin ve "Başlat" (“Start”) butonuna tıklayın.
3. Adım - Burada “ Şimdi Atla” (Bypass Now) butonuna tıklayın.
Dakikalar içinde MDM Remote Management kilidi kaldırılır ve cihazınız tamamen kullanılabilir hale gelir.
Yerel MDM Kaldırma (Remove Local MDM)
AnyUnlock’u açın ve “Remove MDM” seçeneğini seçin.
Cihazınızı bilgisayara bağlayın.
“Remove Now” butonuna tıklayın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin.
Bu işlem verilerinizi silmez. Cihaz, MDM profillerinden tamamen arınmış şekilde yeniden başlatılır.
Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar
MDM Remote Management bypass işlemi cihazınızı sıfırlayabilir. Bu nedenle önceden yedekleme yapmanız önerilir.
İşlemden önce **** My iPhone/iPad özelliğini kapatmanız gerekir.
İşlemden sonra cihazı yeniden sıfırlamayın veya iOS’u manuel olarak yeniden yüklemeyin, aksi halde MDM tekrar aktif olabilir.
iOS 5 ve üzeri tüm sürümler desteklenir. Windows ve macOS platformlarında kullanılabilir.
Neden iMobie AnyUnlock?

Sonuç: iOS MDM Kısıtlamalarından Kurtulun
MDM bypass, artık sadece teknik uzmanların yapabileceği karmaşık bir işlem değil.
iMobie AnyUnlock, bu süreci herkesin birkaç tıklamayla tamamlayabileceği güvenli bir çözüme dönüştürüyor.
Hiçbir jailbreak, şifre veya teknik bilgi gerektirmeden;
sadece 3 dakika içinde MDM’yi kaldırabilir, cihazınızı özgür, güvenli ve tamamen size ait hale getirebilirsiniz.

SIK SORULAN SORULAR ( AnyUnlock Bypass MDM FAQ )
1. MDM (Mobile Device Management) tam olarak nedir ve neden cihazımda yüklü?
MDM (Mobil Cihaz Yönetimi), kurumların veya okulların, kendilerine ait iPhone ve iPad cihazlarını uzaktan yönetebilmesini sağlayan bir sistemdir. Bu sistem, yöneticilere cihaz ayarlarını kontrol etme, uygulamaları yükleme, güncellemeleri sınırlama veya cihazı uzaktan kilitleme yetkisi verir.
Eğer cihazınızı bir iş yerinden ya da okuldan aldıysanız, MDM profili hâlâ aktif olabilir. Bu durumda cihazınızın bazı özellikleri kısıtlanır. Örneğin Apple Kimliği değiştirmek, uygulama yüklemek veya iCloud’a erişmek mümkün olmayabilir.
2. MDM Bypass işlemi ne işe yarar?
MDM Bypass, cihazınızda kurulu olan yönetim profilini etkisiz hale getirir.
Yani cihaz üzerindeki “uzaktan denetim” ve “kısıtlama” haklarını ortadan kaldırır.
Bu sayede iPhone veya iPad’inizi özgürce kullanabilir, yeni bir Apple ID ile giriş yapabilir, App Store ve iCloud hizmetlerinden tam olarak faydalanabilirsiniz.
Kısacası MDM bypass işlemi, cihazınızı “kurumsal” durumdan “kişisel” hale dönüştürür.
3. AnyUnlock ile MDM’yi kaldırmak güvenli midir?
Evet, AnyUnlock tamamen güvenli bir araçtır.
iMobie tarafından geliştirilmiş, dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından test edilmiş profesyonel bir yazılımdır.
Jailbreak gerektirmez, sistem dosyalarınıza zarar vermez ve Apple garantisini etkilemez.
Ayrıca işlem sırasında cihazınızdaki kişisel veriler korunur, özellikle “Yerel MDM Kaldırma” modunda hiçbir veri silinmez.
4. MDM Bypass işlemi sırasında verilerim silinir mi?
Bu, hangi tür MDM’yi kaldırdığınıza bağlıdır:
Remote MDM (uzaktan yönetim) kaldırıldığında, işlem sırasında cihaz fabrika ayarlarına dönebilir.
Local MDM (yerel yönetim) kaldırıldığında ise verileriniz silinmeden işlem tamamlanır.
Yine de her ihtimale karşı, AnyUnlock işlemine başlamadan önce cihazınızı iTunes veya iCloud üzerinden yedeklemeniz önerilir.
5. AnyUnlock ile MDM’yi kaldırmak için Apple Kimliği veya şifre gerekir mi?
Hayır. AnyUnlock’un en büyük avantajlarından biri, kullanıcı adı veya şifre gerektirmeden MDM’yi kaldırabilmesidir.
Yani, MDM ekranında “Remote Management – Enter Username and Password” uyarısı alıyorsanız bile, yalnızca bir tıklamayla bu adımı atlayabilirsiniz. Bu özellik özellikle ikinci el iPhone veya iPad alan kullanıcılar için oldukça faydalıdır.
6. AnyUnlock tüm iPhone ve iPad modellerinde çalışır mı?
Evet. AnyUnlock MDM Bypass, iOS 5’den iOS 26’ya kadar tüm sistem sürümlerini destekler.
Buda en yeni iPhone 17 modeline kadar neredeyse tüm cihazlarda çalışabileceği anlamına gelir.
Ayrıca iPad, iPad mini, iPad Air ve iPod touch gibi Apple cihazlarında da tam uyumluluk sunar.
7. MDM’yi kaldırdıktan sonra cihazımı yeniden sıfırlarsam ne olur?
Bu sorunun cevabı MDM türüne göre değişir:
Eğer Remote MDM’yi bypass ettiyseniz, cihazı tekrar sıfırladığınızda MDM yeniden aktif hale gelebilir.
Bu durumda aynı aracı (AnyUnlock) kullanarak yeniden bypass yapabilirsiniz.
Eğer Local MDM tamamen kaldırıldıysa, cihazı sıfırlasanız bile tekrar MDM yüklenmez. Yani kalıcı olarak özgür hale gelir.
8. AnyUnlock ile MDM Bypass işlemi ne kadar sürer?
İşlem oldukça hızlıdır.
Genellikle 2 ila 5 dakika arasında tamamlanır.
Bu süre, cihaz modeline ve bağlantı hızına göre değişebilir.
AnyUnlock kullanıcı arayüzü, süreci adım adım gösterdiği için işlem boyunca herhangi bir karışıklık yaşamazsınız.
Kısacası, birkaç dakika içinde MDM kilidinden tamamen kurtulabilirsiniz.
9. MDM kaldırmak yasal mı?
Evet, MDM Bypass işlemi yasal bir işlemdir, ancak etik sınırlar çerçevesinde kullanılmalıdır.
Eğer cihaz size aitse veya yasal olarak satın alınmışsa, cihaz üzerindeki yönetim kısıtlamalarını kaldırma hakkınız vardır.
Ancak kurumsal veya okul tarafından hâlâ aktif olarak yönetilen cihazlarda, MDM’yi izinsiz kaldırmak uygun değildir.
AnyUnlock, yalnızca kendi mülkiyetinizdeki cihazlar için kullanılmalıdır.
10. AnyUnlock’u kullanarak başka hangi iOS kilitlerini kaldırabilirim?
AnyUnlock FULL ToolKit yalnızca MDM değil, birçok farklı iOS kilit türünü de kaldırabilir.
Bunlar arasında:
iPhone/iPad ekran şifresi (4 veya 6 haneli kod, Touch ID, Face ID),
Apple ID kilidi (Apple hesabı unutulduysa),
iTunes yedekleme şifresi,
Ekran süresi (Screen Time) şifresi gibi korumalar bulunur.
Yani AnyUnlock, yalnızca MDM bypass değil, tüm iOS kilit sorunlarına tek noktadan çözüm sunan profesyonel bir araçtır.
AnyUnlock MDM Bypass Kupon Kodları – En İyi Fırsatlar
iMobie zaman zaman AnyUnlock MDM Bypass lisanslarında özel indirimler sunar.
Bu kampanyalar sayesinde, profesyonel sürümü çok daha uygun fiyatla edinebilir ve tüm kilit açma özelliklerine erişebilirsiniz:
MDM Bypass
Apple ID kaldırma
Ekran süresi şifresi kaldırma
iTunes yedekleme şifresi çözme
Ekran kilidi ve şifre kaldırma

Sorumluluk Reddi
AnyUnlock, iPhone/iPad/iPod touch kullanıcılarının unutulan şifrelerini açmalarına, MDM ve iCloud Etkinleştirme Kilidi'ni aşmalarına ve kendi cihazlarındaki SIM Kilidi'ni kaldırmalarına yardımcı olmak için baştan sona tasarlanmıştır. Yalnızca kişisel kullanım içindir. AnyUnlock'un ticari veya yasa dışı amaçlarla kötüye kullanılması kesinlikle yasaktır.
iMobie AnyUnlock Bypass MDM Coupon Codes

Ayrica bknz:
iMobie – AnyUnlock Unlock / Remove Apple ID Discount Coupon Codes - Remove Apple ID from iPhone/iPad Without Password
iPhone veya iPad’inizde Apple ID’nizin şifresini mi unuttunuz? iOS cihaz ikinci el mi veya eski sahibinin hesabı hâlâ aktif mi?
Yoksa “Apple ID kilitlendi” veya “iCloud etkinleştirme kilidi” ekranında mı takılı kaldınız?
Bu durum birçok kullanıcının yaşadığı yaygın bir sorundur. Özellikle “How to Remove Apple ID from iPhone without Password”, “How to Delete iCloud Account Without Password” veya “How To Remove Apple ID From Locked...
- Lisans Bul
- Cevaplar: 0
- Forum: Yazılım Kampanyaları
&
iMobie – AnyUnlock Unlock Screen Passcode Discount Coupon Code 2025/2026
Bir sabah telefonunuzu elinize aldığınızda ekranda “iPhone kullanılmıyor” veya “Security Lockout” uyarısını görmek kadar moral bozan bir şey yoktur. Şifreyi birkaç kez yanlış girmek, Face ID’nin çalışmaması veya uzun süredir kullanılmayan bir iPhone’un şifresini unutmak… Hepsi sonunda aynı yere çıkar: iPhone kilitlendi ve artık erişemiyorsunuz.
Peki, iPhone şifremi unuttum, ne yapmalıyım? Bilgisayar olmadan iPhone ekran kilidi nasıl açılır?
İşte burada ihtiyacınız olan tek program...
- Lisans Bul
&
83% OFF - iMobie - AnyUnlock Full Toolkit Discount Coupon Codes
Herhangi Bir iPhone Şifresini Anında ve Güvenli Bir Şekilde Açın!
iMobie’nin geliştirdiği AnyUnlock Full Toolkit, iPhone, iPad ve iPod touch kullanıcılarının yaşadığı en yaygın sorunları tek bir araçla çözen güçlü bir iOS kilit kaldırma yazılımıdır.
Ekran kilidini mi unuttunuz, Apple ID’nizi hatırlamıyor musunuz, yoksa iTunes yedeğiniz şifreli mi?
Tüm bu sorunlar artık dakikalar içinde çözülebiliyor.
Üstelik teknik bilgiye gerek yok, sadece birkaç tıklamayla cihazınızı yeniden...
- Lisans Bul