Smart notice yi kafana takma her yeniden başlattığında bozuluyor ha ille istiyosan verileri sıfırla widgeti kaldır dili ingilizce yap widgeti tekrar koy sonra türkçe yap bu arada kernel yükleme normal rom yüklermiş gibi flashlıyorsun ama gerekli değil dorimanx kerneli öneririmiyi günler yaklaşık 1 senedir kendi orijinal romunu kullanıyorum telefonla uğraşan fazlada meraklı biri değilim ama artık değişiklik zamanı geldi dedim ve cloudy g2 2 yi kurdum ama smart notice çalışmadı notta yazılan dili İngilizce Türkçe yaptım gene çalışmadı. sorun çözülüyor mu?
birde kernelide değiştirmeli miyim? (eğer değittirmelysem hangi kernel nasıl yüklenir ve eski kerneli nasıl back-up alırım sonra geri yüklemek için)
bu kernel işi için optimus g3 1.4.1 ide denemeyi düşünüyorum kernel her şeye uyuyor mu?
Selam tüm LG G2 kullanıcılarıStable olsun diye kernel yüklemek istemiştim eğer kernel yüklersem orjinal kernele nasıl geçebilirim (stock roma geçtiğimde kernel otamatik geçer mi
Sadece wipe cache dalvik yap ondan sonra romu normal kurCloudy G3 2.0 yüklü telefona 2.1'i yeniden flashlamadan nasıl yükleyebiliriz?
hocam bu kernelide aynı rom flaşlar gibi flaşlıyoruz değil mi? Ve bu kerneli cloudy g3 v2.1 ile beraber kullanabilir miyim?
hocam bu kernelide aynı rom flaşlar gibi flaşlıyoruz değil mi? Ve bu kerneli cloudy g3 v2.1 ile beraber kullanabilir miyim?
sağolun hocam emin olmak için sormuştumEvet normal flashliyorsunuz lg nin tüm romlarıyla uyumludur.
Selam sistemler genellikle g2 nin sisteminin uzerine kurulu oldugu icin g2 ye gelmeden gelmez tabi bu cloudy optimus icin filan gecerli mesela baska bitaneye lg arayuzu giydirip yapabilirler diye dusunuom ama yapcaklarını sanmıyorum.Bu romun android 5.0 lısı ne zaman çıkcak acaba?😄
4.4.2 nin uzerine kuruluydu ben g3 ozelligi demiom android diom 😃G2 ye gelmeden g3 ün özellikleri geldi ama😕