Evet d802 seciyorum ve install diyorum kurulum tamamlaniyor 2 tane dosya da da aynisi oldu wipe de hata mi yapiyorum acaba wipeden 2 secenek var ben 1 sini yapyrm digerine dokunmadm hc ondan mi acaba
Zaten oyle yapiyorum tum anlatimlar oyle ama wipede factory reseti yapmiyorum bu sorun cikarir mi
Vikings ColudyG3 1.3 yüklü şuan. Yanlış hatırlamıyor isem 1.2'den geçiş yaparken üzerine kurulum yaptım ve sorunsuz oldu. v2.0 içinde aynı imkan varmıdır? Üzerine kurulum yaparsam sıkıntı yaşar mıyım?
Diğer bir sorum ise üyelik ile giriş yaptığımda Cevap Yazma Yetkiniz Yok uyarısı alıyorum. Yardımcı olabilir misin?
Kullanıcı Adı: tscb
Ben UHD video cekerken seste kayma oluyor ses geriden geliyor nasıl çözebilirim bunu
Sadece tinkfree diye bi uygulama gelmiş oda polarifoffice nin görevini yapiyo bende herhangi bi hata vermedi istersen tamamen wipe yapıp otg yle kur ben i şekilde yaptım daha temiz oluyoBen begenmedim malesef. Cok degisik abuk subuk uygulamalarda beraberinde gelmis. Ayrica yazi tipi uygulamasida hata veriyor.
Bana gore en stabil 1.3 ve geri buna dondum.
@Vikings duy bunlari![]()
hayır sadece g2 içinlg gpad 8.3 icin uygun mu
optimus uda denedim ama oda aynı başka yöntemi varmıdır. kernel v.s. gibi
dorimanx kernel deneyin.
Önce rom sonra kernel yükliceksinPeki once kerneli yukleyip tekrarmi rom yukleyeyim yoksa once rom sonrami kernel yukleyeyim
dosyaları zip ten çıkarmıyoruz değilmi
Stocktan sarji biraz az gidio ve cok az daha stabil degil ama gozle gorulebilir degil bu ama cok guzel bende memnunumHimm bende bu sorunun cevabini arıyordum. Demekki çoğunuz bu romdan memnunsunuz?? Bu romu yükleyip memnun olmayan var mı? Memnun degilseniz Hangi romu yuklediniz? Stock rom'dan pil performansi daha mi iyi? Daha stabil? Sorun yasayan varmı? Mesajların hepsini okudum. içimde kararsızlık var. Tek tek sormaktansa şimdi lik aklima gelenler bunlar cevap verenlerede şimdiden teşekkür ederim.