LG G2 Cloudy G3 [V2.2 Çıktı]

cyln35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet d802 seciyorum ve install diyorum kurulum tamamlaniyor 2 tane dosya da da aynisi oldu wipe de hata mi yapiyorum acaba wipeden 2 secenek var ben 1 sini yapyrm digerine dokunmadm hc ondan mi acaba

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet d802 seciyorum ve install diyorum kurulum tamamlaniyor 2 tane dosya da da aynisi oldu wipe de hata mi yapiyorum acaba wipeden 2 secenek var ben 1 sini yapyrm digerine dokunmadm hc ondan mi acaba

orada 4 tane secenek var 3 tanesini işaretliyorsunuz üsten 3 cü sıradaki olanı işaretlemiyorsunuz yani 3 işaretli 1 işaretsiz olacak. birde bu şekilde deneyiniz..

cyln35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten oyle yapiyorum tum anlatimlar oyle ama wipede factory reseti yapmiyorum bu sorun cikarir mi

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Çıkarır tabi ne söyleniyosa öle yap

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Zaten oyle yapiyorum tum anlatimlar oyle ama wipede factory reseti yapmiyorum bu sorun cikarir mi

Hayır sorun çıkartmaz, zaten full wipe yaparken internal storge'u seçmiyoruz buda telefonun hafızası oluyor eğer seçersek telefondan her şey siliniyor bu rom dosyalarıda dahil, factory reset yaparsanız telefona hard reset tarzı bir şey yapmış oluyorsunuz kısaca factory reset yapmayın bilgileriniz gider konuda anlattığım gibi yapın internal storge haricinde hepsini işaretleyin.

cyln35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaptigim halde olmuyor dosya bozuk desem 2 tane denedim sorun nerde olablr acaba dosyalar cakisip hata mi veriyor acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vikings ColudyG3 1.3 yüklü şuan. Yanlış hatırlamıyor isem 1.2'den geçiş yaparken üzerine kurulum yaptım ve sorunsuz oldu. v2.0 içinde aynı imkan varmıdır? Üzerine kurulum yaparsam sıkıntı yaşar mıyım?

Diğer bir sorum ise üyelik ile giriş yaptığımda Cevap Yazma Yetkiniz Yok uyarısı alıyorum. Yardımcı olabilir misin?
Kullanıcı Adı: tscb

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hani kimse pek kurmamış ve kimsede pek yorumlarda bulıunmamış :S

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Cloudy G3 V2.0 çıkmıştır, konuyada eklenmiştir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Vikings ColudyG3 1.3 yüklü şuan. Yanlış hatırlamıyor isem 1.2'den geçiş yaparken üzerine kurulum yaptım ve sorunsuz oldu. v2.0 içinde aynı imkan varmıdır? Üzerine kurulum yaparsam sıkıntı yaşar mıyım?

Diğer bir sorum ise üyelik ile giriş yaptığımda Cevap Yazma Yetkiniz Yok uyarısı alıyorum. Yardımcı olabilir misin?
Kullanıcı Adı: tscb

Backup'dan yedeğinizi alın ne olur ne olmaz, romu seçip wipe yapmadan direk flashlayın eğer sorun çıkartmazsa aldığınız yedeği telefonunuzdan silebilirsiniz TWRP isimli klasörü yani, boşuna yer kaplamasın.

Eğer hata veriyorsa veya farklı sıkıntılar yaşatıyorsa full wipe yapıp aldığınız yedeği tekrar kurup kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

xxömür

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben UHD video cekerken seste kayma oluyor ses geriden geliyor nasıl çözebilirim bunu

seico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben begenmedim malesef. Cok degisik abuk subuk uygulamalarda beraberinde gelmis. Ayrica yazi tipi uygulamasida hata veriyor.

Bana gore en stabil 1.3 ve geri buna dondum.
Sadece tinkfree diye bi uygulama gelmiş oda polarifoffice nin görevini yapiyo bende herhangi bi hata vermedi istersen tamamen wipe yapıp otg yle kur ben i şekilde yaptım daha temiz oluyo

xxömür

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
optimus uda denedim ama oda aynı başka yöntemi varmıdır. kernel v.s. gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg logosunu geçemiyoruz, konudaki her şeyi denedim fakat olmadı, ayrıca geri kendi yedeğime döndüğümde korece programlar yüklenmişti...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg logosunda kalma sebebi su olabilir, bilgisayara indirdiğiniz zipli dosyalar hafızaya atılırken eksik düşüyor, bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyaları telefona atarken dikkatli olun, aceleye getirmeyin, tek tek atın, daha sonra Wipe işlemini yapın, önce KKbasebandi ardından romu flashlayın sıkıntısız çalışıyor, tecrübeyle sabit.. Şuan LG G2 Optimus G3 (V1.3.2) kurulu stabil çalışıyor, radyo hariç :) 311K olduğundan.. Smart Noice dahil hersey çalışıyor..

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bendemi rom atsam ne yapsam :) Tatmin edici rom'a benziyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben yükledim her hangi bi sorun göremedim 2.0 iyi gayet güzel sorun yok

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Beyler bunu mu yüklesem yoksa optimusu mu geçtim pc karşısına :D

seico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence clody yükle şuan 2.0 çok daha güzel olmuş optimusa göre

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Himm bende bu sorunun cevabini arıyordum. Demekki çoğunuz bu romdan memnunsunuz?? Bu romu yükleyip memnun olmayan var mı? Memnun degilseniz Hangi romu yuklediniz? Stock rom'dan pil performansi daha mi iyi? Daha stabil? Sorun yasayan varmı? Mesajların hepsini okudum. içimde kararsızlık var. Tek tek sormaktansa şimdi lik aklima gelenler bunlar cevap verenlerede şimdiden teşekkür ederim.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Himm bende bu sorunun cevabini arıyordum. Demekki çoğunuz bu romdan memnunsunuz?? Bu romu yükleyip memnun olmayan var mı? Memnun degilseniz Hangi romu yuklediniz? Stock rom'dan pil performansi daha mi iyi? Daha stabil? Sorun yasayan varmı? Mesajların hepsini okudum. içimde kararsızlık var. Tek tek sormaktansa şimdi lik aklima gelenler bunlar cevap verenlerede şimdiden teşekkür ederim.
Stocktan sarji biraz az gidio ve cok az daha stabil degil ama gozle gorulebilir degil bu ama cok guzel bende memnunum