LG G2 Cloudy G3 [V2.2 Çıktı]

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyun seven biri degilim ve oyun yok ama sosyal paylsim siteler full giriyorum ve 3g vifi konumlar hepsi full acik 2 gun. Cok rahat gidiyor

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslad ben aylarsir optimustaydim optimusta ram cok sisiyor ne kadar temizlerseniz temizleyin sisiyor ve kasıyor donuyor isiniyor bu romda oyle birsey yok bunu oneriyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bir süre optimus v1.2 ve v1.3.1 kullandım sonra optimus v1.3.2 yukledim hatalar aldım stock roma dönmek zorunda kaldım şu an cloudy 1.3 kullanıyorum şimdi gercekten g3 kullanıyor gibiyim optimusun çok eksiği var cloudy 1.3 g3 gibi. Bence cloudy cok iyi olmuş ama cloudy 1.3te gözüme carpan tek sorun ekran parlaklığını otomatik yapınca ortam değişikliğinde parlaklığı cok yavas ayarlıyor 2 3 saniye sonra parlaklık artıyor şu an parlaklık ayarlama sensörü hiç hassas değil sizce bunun bi çözümü var mı? bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanımınıza göre iyimi kötümü siz karar verin.
Optimusa gore daha az kasiyor daua az ısınıyor oynadığım bir otun optimusta kasarken bunda kasmıyor. Batarya eco mod var ayrıca bunun sarjo daha fazla gidiyor gibi çünkü sabah 7 den gece 1e kadar orta kullanim ile yuzde 10 sarj kalıyor

emre.koc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Optimusa gore daha az kasiyor daua az ısınıyor oynadığım bir otun optimusta kasarken bunda kasmıyor. Batarya eco mod var ayrıca bunun sarjo daha fazla gidiyor gibi çünkü sabah 7 den gece 1e kadar orta kullanim ile yuzde 10 sarj kalıyor

ikisinide tam kıyasladınız mı ? bana da cloudy daha seri gibi geldi kernel kurdunuz mu peki ?

seico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cloudy 1.3 kurmuştum radyoda arka plan beyaz olduğu için favorilere eklenen radyolar görünmüyordu sizdede öyle bi bakar mısınız değilse indirip tekrar geçicem.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar cloudy 1.3 kurmuştum radyoda arka plan beyaz olduğu için favorilere eklenen radyolar görünmüyordu sizdede öyle bi bakar mısınız değilse indirip tekrar geçicem.

Beyaz evet.

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ikisinide tam kıyasladınız mı ? bana da cloudy daha seri gibi geldi kernel kurdunuz mu peki ?
Evet dorimanx kerneli kurdum evet kiyasladim hatta optimusu daha çok test ettim cidden cok buyum fark var ce optimustaki en büyük problem ram sisiyor asla 300mbden fazla bos ram kalmiyor ne kadar temizlersen temizle

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Evet dorimanx kerneli kurdum evet kiyasladim hatta optimusu daha çok test ettim cidden cok buyum fark var ce optimustaki en büyük problem ram sisiyor asla 300mbden fazla bos ram kalmiyor ne kadar temizlersen temizle

Ram kullanıyorsa iyi bir şeydir, telefonda ki uygulama sıklığına göre ram kullanım miktarı değişkenlik gösterebilir, 2gb ramı olan bir telefon için boşta 250-300mb boş ram yeterde artar bile her hangi kasma donma yapmaz bu yüzden ram vardır cihazda zaten, zorlandığında kullanır telefonda kasma donma olmaması için ve uygulamaları hızlı çalıştırsın diye.

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar arkadaslar ben clody 1.3 romuna gecmeden once optumus 1.3.2 deydim ben clody e gectim telefonumun sarj a takinca telefon sarj oluyor ama 1 saatde %15 şarj oluyor s4 sarj aletinide taktim ondada ayni sorun oluyor şarj aleti voltaj dengeliyicili uzatmaya takiyorum bu sorun yeni cikti eskiden yoktu

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayirli geceler arkadaslar..

Ben cloudy kullaniyorum ama yeniden otg flash bellekten cloudy yuklemek istiyorum wipe yapmadan direk cloudy uzerine cloudy romunu install dedigim zaman failed hatasi veriyor. Wipesiz nasil yapilir.

Yada cihazin hafizasina eklesem otg siz. oradan da install diyorum yine failed hatasi veriyor. Yani wipesiz yukleme yapilmiyormu ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hayirli geceler arkadaslar..

Ben cloudy kullaniyorum ama yeniden otg flash bellekten cloudy yuklemek istiyorum wipe yapmadan direk cloudy uzerine cloudy romunu install dedigim zaman failed hatasi veriyor. Wipesiz nasil yapilir.

Yada cihazin hafizasina eklesem otg siz. oradan da install diyorum yine failed hatasi veriyor. Yani wipesiz yukleme yapilmiyormu ?

Ben yapabiliyorum daha doğurusu bu yöntemi kullanan herkes yapabiliyor, direk üstüne flashlayınca sürüm yükseliyor.

Büyük ihtimal rom dosyanız sıkıntılı inmiştir veya bir sorunu vardır ki yüklemede hata veriyordur.

Backup'a girip her şeyi işaretleyip yedeğinizi alın sonra full wipe yapın ve romu kurun eğer kurulumda tekrar hata veriyorsa rom dosyanız sıkıntılıdır, backupdan aldığınız yedeği restore kısmından geriye yükeleyin her şeyiniz yerli yerinde geriye gelicektir.

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hersey geri yerine geliyorda ileride soyle bi hata veriyor. Wifi yi otomatik bulmuyor wifi konusunda hata veriyor yani soyle.. Kaydettigin wifiyi otoya almiyor her seferinde sifreyi girmem gerekiyor. Ve bu uc bes defa basima geldi.

Halbuki bu rom su anki kullandigim rom yani sikintili rom degilki bi bu sefer boyle oluyor

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hersey geri yerine geliyorda ileride soyle bi hata veriyor. Wifi yi otomatik bulmuyor wifi konusunda hata veriyor yani soyle.. Kaydettigin wifiyi otoya almiyor her seferinde sifreyi girmem gerekiyor. Ve bu uc bes defa basima geldi.

Halbuki bu rom su anki kullandigim rom yani sikintili rom degilki bi bu sefer boyle oluyor

O zaman güncellemeyin, kullandığınız sürümde kalın yeni sürümler çıkarsa onları denersiniz.

emre.koc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Dediginiz gibi oyle evet. Kernelde peki ayarlariniz neler ?

seico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cloudy 2.0 sürümü çıkmış yükledim baya güzel hızlanmış uygulama açılış ve kapanışları.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] duy bunlari :D

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne konuda bi yardim istiyorsun ?

Seico yukleyib kurdunuzmu ne gibi bi fatklar gelmis ?

seico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Radyoda iyileştirmeler var arayüzde onun haricinde arayüz aynı ama cihaz baya bi hızlanmış geldi bana şu anlık herhangi bi olumsuzlukla karşılaşmadım gayet iyi bu sürüm.

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben begenmedim malesef. Cok degisik abuk subuk uygulamalarda beraberinde gelmis. Ayrica yazi tipi uygulamasida hata veriyor.

Bana gore en stabil 1.3 ve geri buna dondum.

cyln35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hersey tam oldugu halde bi sorun olusuyor nerede hata yapiyorum anlamadm rootluyorum recovery yukluyorum ve ardinda full wipe yapip flasliyorum kurulum cikiyor kurulum tamamlaniyor ve yeniden basladigi sirada lg de takilip acilmiyor sorun nedir

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hersey tam oldugu halde bi sorun olusuyor nerede hata yapiyorum anlamadm rootluyorum recovery yukluyorum ve ardinda full wipe yapip flasliyorum kurulum cikiyor kurulum tamamlaniyor ve yeniden basladigi sirada lg de takilip acilmiyor sorun nedir

Kurulum yaparken D802 vb model numaraları var ordan telefonunuzun olduğunu seçiyorsunuz dimi? bunları yapınca eğer olmuyorsa romu tekrar indirip deneyin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yada optimus kurun o daha iyi.