Ben bir aydan fazladir cloudy 1.3 kullqniyorum ve optimusta kullandim bana gore cloudy akar gider hic bi hatasi kusuru yok herseyi akib gidiyor.
Tavsiyem cloudy 1.3
Jarj kac gun gider oyunda ne kadar gidiyo
Ben bir aydan fazladir cloudy 1.3 kullqniyorum ve optimusta kullandim bana gore cloudy akar gider hic bi hatasi kusuru yok herseyi akib gidiyor.
Tavsiyem cloudy 1.3
Arkadaslad 4 saat ekran suresi aliyorum iyi mi ?
Optimusa gore daha az kasiyor daua az ısınıyor oynadığım bir otun optimusta kasarken bunda kasmıyor. Batarya eco mod var ayrıca bunun sarjo daha fazla gidiyor gibi çünkü sabah 7 den gece 1e kadar orta kullanim ile yuzde 10 sarj kalıyorKullanımınıza göre iyimi kötümü siz karar verin.
Optimusa gore daha az kasiyor daua az ısınıyor oynadığım bir otun optimusta kasarken bunda kasmıyor. Batarya eco mod var ayrıca bunun sarjo daha fazla gidiyor gibi çünkü sabah 7 den gece 1e kadar orta kullanim ile yuzde 10 sarj kalıyor
Arkadaşlar cloudy 1.3 kurmuştum radyoda arka plan beyaz olduğu için favorilere eklenen radyolar görünmüyordu sizdede öyle bi bakar mısınız değilse indirip tekrar geçicem.
Evet dorimanx kerneli kurdum evet kiyasladim hatta optimusu daha çok test ettim cidden cok buyum fark var ce optimustaki en büyük problem ram sisiyor asla 300mbden fazla bos ram kalmiyor ne kadar temizlersen temizleikisinide tam kıyasladınız mı ? bana da cloudy daha seri gibi geldi kernel kurdunuz mu peki ?
Evet dorimanx kerneli kurdum evet kiyasladim hatta optimusu daha çok test ettim cidden cok buyum fark var ce optimustaki en büyük problem ram sisiyor asla 300mbden fazla bos ram kalmiyor ne kadar temizlersen temizle
Hayirli geceler arkadaslar..
Ben cloudy kullaniyorum ama yeniden otg flash bellekten cloudy yuklemek istiyorum wipe yapmadan direk cloudy uzerine cloudy romunu install dedigim zaman failed hatasi veriyor. Wipesiz nasil yapilir.
Yada cihazin hafizasina eklesem otg siz. oradan da install diyorum yine failed hatasi veriyor. Yani wipesiz yukleme yapilmiyormu ?
Hersey geri yerine geliyorda ileride soyle bi hata veriyor. Wifi yi otomatik bulmuyor wifi konusunda hata veriyor yani soyle.. Kaydettigin wifiyi otoya almiyor her seferinde sifreyi girmem gerekiyor. Ve bu uc bes defa basima geldi.
Halbuki bu rom su anki kullandigim rom yani sikintili rom degilki bi bu sefer boyle oluyor
Evet dorimanx kerneli kurdum evet kiyasladim hatta optimusu daha çok test ettim cidden cok buyum fark var ce optimustaki en büyük problem ram sisiyor asla 300mbden fazla bos ram kalmiyor ne kadar temizlersen temizle
Hersey tam oldugu halde bi sorun olusuyor nerede hata yapiyorum anlamadm rootluyorum recovery yukluyorum ve ardinda full wipe yapip flasliyorum kurulum cikiyor kurulum tamamlaniyor ve yeniden basladigi sirada lg de takilip acilmiyor sorun nedir