Teşekkür ederimOperatörden görüntülü görüşme özelliği sadece G2 değil, Samsung dışında hiçbir cihazda yok..! Bilmiyormuşsunuz.. öğrenmiş oldunuz..
Estonyadaki haber yalan çıktı optimus g için herhangi bir güncelleme mevcut değil. Cihaz 4.1.2 de kaldı ve herhangi bir haber bile yok hangi güncellemeyi alıcağıyla ilgili. LG bu kafada giderse tabiki satılmaz samsung tam kararlı olmasa da güncelleştirme yayınlıyor. Geliştiriciler onları kararlı hale getirir. Beğenilmezse de eski sürüme dönülebilir zaten.Adamlar bir önceki model Optimus G'ye Estonya'da 4.4 güncellemesini dağıtmaya başladı.Daha Ne Yapsın?
Cihazın Kore versiyonu F320'de 4.4 versiyonunu aldı.Daha Ne Yapsın?
Cihazın Android sürüm numarası değişmese de düzeltme güncellemeleri geldi,siz yüklemediyseniz Daha Ne Yapsın?
Umarım bu bilgiler ışınğında artık siz Ne Yapacağınızı Biliyorsunuzdur.
Öncelikle yazdıklarımı tam alıntılamamışsın.Yazdıklarımdan cımbızla laf ayıklayıp onu bile yorumlayamıyorsan senin için yapılabilecek hiçbir şey yok:thumbdown:Dostum sen hangi ulkede yasiyorsun?
Dunyada pahali ulkemizde ucuz satilan bir telefon demiyorum herhangi bir urun varda benmi bilmiyorum? Ulkemizin sacma vergi sistemiyle nexusun ne alakasi var, g2 dunyada burdan daha pahalida bizmi biseyi atladik? Ne anlatmaya calistigini hatta neyi savundugunu hic anlayamadim ben senin.
En yüksek tirajlı teknoloji siteleri verdiler bu haberi,yalanlanmadı da.Samsung ile ilgili yorumlarınızın aynıları Lg için de geçerli.LG'ye bir Custom Rom yüklemek ya da istediğin Offical Rom'u yüklemek Samsung'lardan daha zor değil.Estonyadaki haber yalan çıktı optimus g için herhangi bir güncelleme mevcut değil. Cihaz 4.1.2 de kaldı ve herhangi bir haber bile yok hangi güncellemeyi alıcağıyla ilgili. LG bu kafada giderse tabiki satılmaz samsung tam kararlı olmasa da güncelleştirme yayınlıyor. Geliştiriciler onları kararlı hale getirir. Beğenilmezse de eski sürüme dönülebilir zaten.
ilgi görmemesi normal çünkü yazılımı desen samsnug tw arayüzünün kopyası. tasarımıda samsunglara benziyo. yani lg g2 kendine özgü bir tasarımı ve yazlımı olmadığı için.
ya lg g2 nin suçu yok telefon tam teşekküllü... lg nin suçu var telefon çıktı çıkalı adam gibi belkide hiç güncelleme almadı kamerada sıkıntılar var ve bazı oyunlarda fps düşüşü yapıyor gpu nun sürücü güncellemesine ihtiyacı var herkesin dediği gibi üstünde samsung yazsa en az 40 milyon satcak telefon işte burdada lg düşünmesi lazım...... insanların aklında lg diyince nasıl bir ima bırakmışlar....
Evet imaj olarak kötü ama güncelleme almadı lafı yanlış. Telefon ilk 10A ve 10B yazılım versiyonlarıyla çıkarıldı piyasaya. Şimdiye kadar 10C, 10D, 10E, 10F yazılım sürümleri yayınlandı. Bunların hepsi 4.2.2 geliştirme ve düzeltme güncellemeleridir.
G2 zaten mükemmel bir telefon ama LG gibi saçma salak bir firmanın elinden çıkınca önyargılı davranıyor milet ve sonuna kadar da haklılar LG nin sabıka dosyası aşırı kabarıkDoğru bende görmuştum 10C demi ne cam buğulanma gibi birşeyler vardı. Bence de G2 nin suçu yok LG pazarlayamadı.
Sanırım bu özellik General Mobile Discovery de de varmış.Teşekkür ederimŞaşırmadım diyemem.
G2 zaten mükemmel bir telefon ama LG gibi saçma salak bir firmanın elinden çıkınca önyargılı davranıyor milet ve sonuna kadar da haklılar LG nin sabıka dosyası aşırı kabarık
G2 yazın ucuz lasada alsak. Ne kadar olur ki yaza kadar.