G Pro çok geç ucuzladı. G2 ne zaman ucuzlar hiç belli olmaz. G Pro 2 önümüzdeki ay çıkıyor. Belki bu sebeple biraz düşebilir.
Allah'a şükür LG'nin fiyat politikası diğerlerine göre insaflı
G Pro çok geç ucuzladı. G2 ne zaman ucuzlar hiç belli olmaz. G Pro 2 önümüzdeki ay çıkıyor. Belki bu sebeple biraz düşebilir.
G pro 2 demi çıkacak. Vaybe. Bide takip ettiğimi sanırdım teknoloji dünyasını. Neyse artık g2 nin 1000 tlye düşmesini bekliyorum. Hernekadar saçma bir düşünce olsada.![]()
G Pro 2, QHD 6" ekranla gelecek. 5.9" diyen de var ama aynı şey o da =)
QHD mi neden öyle olmuş ki.
Artık ona geçiliyor FHD nin bir üstü. Ama o ekrana 4000-5000 mAh lık bir batarya lazımBekleyip görücez.
G Pro'da 3140mah batarya var. G Pro 2 hem daha büyük bir cihaz hem daha gelişmiş. 4000mah koyacaklarını düşünüyorum.
Koymazlarsa hata yaparlar.
ya onlar küçük düzeltmeler hani 4.3 nerde.... ne olursa olsun lg güncellemede diğer firmalara su dökemez...Evet imaj olarak kötü ama güncelleme almadı lafı yanlış. Telefon ilk 10A ve 10B yazılım versiyonlarıyla çıkarıldı piyasaya. Şimdiye kadar 10C, 10D, 10E, 10F yazılım sürümleri yayınlandı. Bunların hepsi 4.2.2 geliştirme ve düzeltme güncellemeleridir.
ya onlar küçük düzeltmeler hani 4.3 nerde.... ne olursa olsun lg güncellemede diğer firmalara su dökemez...
Evet özellikle bayanların %90'ı ya Samsung ya da iPhone kullanıyor. Başka marka telefon kullanan bayan görmedim, hatta %100'ü kullanıyor desem başım ağrımaz.
Ama şöyle bir durum da var. Samsung ve iPhone biraz da aksesuardan kazanıyorlar. Çünkü bayanlara en çok hitap eden aksesuarlar bu 2 markaya ait. Bayanlar da genel de süse, görüntüye baktıkları için ve bir telefondan çok da bir şey beklemedikleri için onları fazlasıyla memnun ediyor.
inş öyle olur ya sonrası ALLAH KERİM Muallak....Siz hala LG'nin 4.3 vereceğini mi sanıyorsunuz? LG doğrudan 4.4 üzerinde çalışıyor. 1 ay içinde dağıtıma başlayacak.
inş öyle olur ya sonrası ALLAH KERİM Muallak....
Resmi bir haberdir kardeşim kafan rahat olsun.
Note 3 ve One ın 4.4.2 aldığını hesaba katarsak, 4.4.2 ile gelmezse ayıp zaten.
g3 çıkınca kaç satacak bakalım.
Bir tekolojioku.com editörünün attığı yorum :
Bir LG G2 kullanıcısı olarak telefonun elde ettiği satış rakamı açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu telefonda LG logosuna kaldırıp yerine Samsung yazılsa eminim ki 50 milyon satar. Bu da telefondan ziyade marka algısının satışlarda ne kadar etkili olduğunu bizlere gösteriyor.
Bence çok haklı da söylemiş. Marka algısı yüzünden millet Note3 diye yırtınıyor. İllaki telefonun bir köşesinde Samsung yazısını görmek istiyorlar.