arkadaşlar herkese iyi günler...Geçen hafta sonu laptop'ımın klavyesinin sol tarafının üstüne su döküldü ... Diğer tuşlar çalışıyor ama "s" harfi çalışmıyor... Ne yapmalıyım ? ( Bilgisayarımın garanti süresi devam ediyor...)
arkadaşlar herkese iyi günler...Geçen hafta sonu laptop'ımın klavyesinin sol tarafının üstüne su döküldü ... Diğer tuşlar çalışıyor ama "s" harfi çalışmıyor... Ne yapmalıyım ? ( Bilgisayarımın garanti süresi devam ediyor...)
Kullanıcı hatasından dolayı para alırlar.arkadaşlar herkese iyi günler...Geçen hafta sonu laptop'ımın klavyesinin sol tarafının üstüne su döküldü ... Diğer tuşlar çalışıyor ama "s" harfi çalışmıyor... Ne yapmalıyım ? ( Bilgisayarımın garanti süresi devam ediyor...)
Maalesef bunun için ücret ödemek zorunda kalacaksınız. Garantiye göndermeniz en doğru yol olur.arkadaşlar herkese iyi günler...Geçen hafta sonu laptop'ımın klavyesinin sol tarafının üstüne su döküldü ... Diğer tuşlar çalışıyor ama "s" harfi çalışmıyor... Ne yapmalıyım ? ( Bilgisayarımın garanti süresi devam ediyor...)
Daha önce bilgisayarı açmadıysanız tamire yollayın. Ki zaten garantisi devam ediyorsa yapılacak en doğru iş olur servise yollamak çünkü siz açarsanız garanti dışı kalacak laptop ileride daha büyük bir sorun olması ihtimaline karşın yatırım olur hem de bu işler nasıl yapılıyor öğrenirsiniz.peki arkadaşlar benim bu "s" tuşunu kendim tamir edebilme imkanım var mı ? Önerileriniz neler ? Yoksa kendim hiç ellemeyip garantiye mi yollayayım ?
Aynen bu arada adresi biraz açmak gerekirse Kısıklı Fidanlık'ın orda sanırım.Anadolu yakasında oturuyorsanız Çamlıca'da Asus teknik servisi ve düzgün işliyor genel olarak. Süreci çabuk geçirmek ve laptopu yollarda telef etmemek için bu yolu tavsiye ederim. Ama yine de bir hafta bekleme süresini gözönüne almak gerekli.