Artvincenter
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
abi makarna dagıtaydım kazandıydım :tt2:@Artvincenter fena vaadler vermiş![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
kendine oy vermeyen tek benmiyim :devil:
abi makarna dagıtaydım kazandıydım :tt2:@Artvincenter fena vaadler vermiş![]()
abi sdn park konusundan kin baglamışlar bana sen de benim gibi yorum atmıssın ondan böyleya beni tanımıyorlar yada seni![]()
abi sdn park konusundan kin baglamışlar bana sen de benim gibi yorum atmıssın ondan böyle![]()
abi sdn park konusundan kin baglamışlar bana sen de benim gibi yorum atmıssın ondan böyle![]()
hatim ettigimi deseydim olmazdı olur abi olur :mellow:sdn park mı, o ne la derken aklıma geldi
yok bea kimse kimseye kin bağlamaz galiba
hatim ettigimi deseydim olmazdı olur abi olur :mellow:
abi devir prim devri aynen sıkıntı tınne :drool:ya kimsenin sevmesine ihtiyacımız olmadığı gibi kin duyması da etkilemez beni... zaten bende bir yeri yoksa kimse olarak kalmışsa varsın kin duysun ne kaybederim kardeşim
okuma yazmanı geliştir şiddetle tavsiye ederim....gezi parkı ile oylama ne alaka?
gezi parkını savunursan daha iyi bir mod mu oluyorsun![]()
dogrudur abi :blushing:Bizde masum değiliz orda![]()
@YEMEKTEYİZHASAN gezi parkında gezelimmi?
Bi gün ortalıklarda gözükmedim Ahbari oyları gene artırmış..
Nerede hata yapıyoruz acaba![]()
sağolasın abi ama daha 25'i bugünhayırdır inş?
sağolasın abi ama daha 25'i bugünBende oyumu sana veriyorum şimdi hayırlı olsun.
Abi seni fenerli olarak biliyorum, yanlış mı hatırlıyorum ? ben biraz daha çekişmeyi umut ediyordumBeşiktaşa canım sıkıldı,
Verdim gitti işte oyumu..
ooo Moderatör mü olcakmışAhbari :
gözlerim yaşardı
bir gün ihtiyacın olacakböyle iyiyimaman gerek yok
abi günden güne kontrol ediyorumHortlatma abicim şu konuyu devamlı, anladık ezdin geçtin ortalığı![]()