Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
Mavi gezegenlere sesleniyorumAhbariye bak tur bindirmiş oylarda...
Hemen bir kulis yapmam lazım![]()

Mavi gezegenlere sesleniyorumAhbariye bak tur bindirmiş oylarda...
Hemen bir kulis yapmam lazım![]()
teşekkür ederim@Ahbârî Başarılar dilerim kardeşim.
Ehem@muratflash
Adamın betimlemelerine bakarmısın..
Bu bizim canımıza okur..
Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?
Mod olmak isrediğim alan hakkında bilgi sahibi olduğumu düşündüğüm için konulara daha hakim olabileceğimi düşünüyorum. Tartışılan konuları akademik olarak da takip ettiğimden gerekli müdahaleleri de yapabileceğimi düşünüyorum. kendim içinde tecrübeli bir çalışma olacağına kaniyim.
eyvallah@Ahbârî hayırlı uğurlu olsun şimdiden![]()
sana hergün pm'den nutella video resimleri atacam abi. Konu dışındaki mesajlarında değiştirip yemek resimleri, programları vs onlardan ekleyecem. martha show koyacamŞu başta uyuz oldum filan demeyeydim iyiydi..
Biraz bekleyeydim keşke..
Ah dilim ah...![]()
sana hergün pm'den nutella video resimleri atacam abi. Konu dışındaki mesajlarında değiştirip yemek resimleri, programları vs onlardan ekleyecem. martha show koyacamO rejime yazık edecem
![]()
30 tane mesajım yok diyordun ama abiAllahdan bu gibi kötü günler için DH de eski bir üyeliğim var![]()
@muratflash
Bu bizim canımıza okur..
Mod olmak isrediğim alan hakkında bilgi sahibi olduğumu düşündüğüm için konulara daha hakim olabileceğimi düşünüyorum. Tartışılan konuları akademik olarak da takip ettiğimden gerekli müdahaleleri de yapabileceğimi düşünüyorum. kendim içinde tecrübeli bir çalışma olacağına kaniyim.
Abi ben nutuk kuvveti zayıf birisiyimdir@Ahbârî oylamalar bitince balkon konuşması yapacak mısın bize ?![]()
Ehem
Abi ben nutuk kuvveti zayıf birisiyimdiriki kelime arka arkaya zor getiririm. Ama ona gerek kalmayabilir. Her an oylar değişir.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ehemyaş olarak bende abiyim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yav bu @25 PARS 1907 oylarımı çalıyor![]()
Duydum abi. Hem Safi yazarken arada ' tırnak olmazAllah Razı Olsun Furkan
Duy Ahbari duy.![]()
orda bir oy gözüküyor. Sen kendine vermediysen eğer sana veren arkadaşı bulmak lazımTeşekkür ediyorum kim oy verdi bana merak ettim![]()
Abi gelin etmeyin şunu moderatör yapmaktan vazgeçelim.. Bu adam bizi laboratuvar ortamına sokar mikroskop altına yatırıp inceler..@muratflash
Bu bizim canımıza okur..
Münker Nekir gibi gelecem yanınızaAbi gelin etmeyin şunu moderatör yapmaktan vazgeçelim.. Bu adam bizi laboratuvar ortamına sokar mikroskop altına yatırıp inceler..![]()
abi sen kime verdiğini de söyle bi araİş işten geçmiş gözüküyor Murat..![]()
abi sen kime verdiğini de söyle bi ara![]()
Yok kendime vermedim benorda bir oy gözüküyor. Sen kendine vermediysen eğer sana veren arkadaşı bulmak lazım![]()
öyle abi. Açıkça söyleyim umudum pek yok.Daha katılım çok az,
Herşey değişebilir..![]()