Ben aradığımda da aşağıdaki fiyatları verdiler:
Limitsiz 8 Mbps internet + Standart Receiver + Maxi Paket = 59 TL
Limitsiz 8 Mbps internet + HD Receiver + Maxi Paket = 65 TL
Limitsiz 8 Mbps internet + HD Plus Receiver + Full Paket = 75 TL
Yani Kurulum ve Çanak zaten mecburen veriyorlar. Sana sanki ek olarak Wireless modemi 7 TL'ye vermişler gibi geldi. Ki ben sormadım bile wireless modem veriyormusunuz diye. Kafalarına göre fiyat mı veriyorlar herkese anlamadım.
--- Mesaj Güncellendi ---
Haklısın. Umarım bu konuyu takip eden herkes TTNET üyeliğini başka bir yere taşır. Mesela ben 2 bağlantımı ve kardeşlerimle arkadaşlarımla akrabalarımla beraber nerdeyse 10 tane TTNET bağlantısını başka bir firmaya taşıyacağım. Hepsini ikna ettim. ;-)
Hakkaten saçmalık zorla modem verilmesi. TTNET bile zorla modem vermiyor isteğe bağlı@Escaper tabi ki belirtirim Valla zorla modem verdiler sorma zaten ilk baş direttim ama eleman efendim maalesef benim bu konuda yapacağım bir şey yok dedi
Eyvallah dostum. Herkes zaten orda burda şikayet ettikten sonra aynı firmayla devam etse hiçbir firma kendine çeki düzen vermez. Türk olarak hakkımızı aramadığımız için Türkiye'deki firmalar bu şekilde şimarık.seni gerçekten tebrik ediyorum. hakkını arayan bilinçli kullanıcıya saygı duyuyorum.
@bLaCkSouL, evet ben de aradım modem zorunluluğundan bahsetmediler. Çanak var kurulum da istemiyorum kendim yapacaksam abone olurum dedim tamam dediler. Yani 65 TL'ye modemsiz ek masrafsız abone oldum
TTnet'den beklenecek bir hareket.
Yağmurdan dolayı bugün kurulum yapamadılar neyse sağlık olsun yarın bakacağız
yahu bu Türkiye'de bu ttnetten başka internet sağlayıcısı yokmu herkes şikayetçi nasıl is bu. maden beğenmiyorsunuz değiştirme imkanı yokmu bunu., yanlış anlamayın ben İsveç'te yasıyorum oradaki durumu sadece haberlerden ve buradan takip ediyorum , başka. seçenek yokmu
Eyvallah dostum sağolasın ;-)Hayırlı olsun dostum. Hakkında çok fazla konuşulmasa da umarım sen de benim gibi D-Smart'tan memnun kalırsın. Özellikle HD kalitede maçlar çok zevkli oluyor. İyi günlerde kullanman dileğiyle.
yahu bu Türkiye'de bu ttnetten başka internet sağlayıcısı yokmu herkes şikayetçi nasıl is bu. maden beğenmiyorsunuz değiştirme imkanı yokmu bunu., yanlış anlamayın ben İsveç'te yasıyorum oradaki durumu sadece haberlerden ve buradan takip ediyorum , başka. seçenek yokmu
kesinlikle!Hakediyorsunuz yani...
Yok kardeşim yok. TTnet, ttnet olmadan önce PTT'ydi ve devletindi (belki bilirsin) ilk önce t'sini özelleştirdiler Türk Telekom oldu ve ardından da TTnet adıyla ilk özel-devlet melezi (Nam-ı Diğer: hybrid telecom)kurdular ve tabi bir süre sonra tekelcilik muhabbetleri falan çıktığından aynı zamanda da göstermelik rekabet olsun diye yasayı değiştirdiler ve özel şirketlerin de internet servis sağlayıcısı olma yolunu açtılar. Açtılar açmasına da hiç kimsenin kendi altyapısı yok tabi haliyle. E hybrid telecom durur mu çözüm var dedi ve kendi altyapısını bu şirketlere kiralamaya başladı. Yeni yeni kendi altyapısını oluşturan şirketler var ama Türkiye'nin %90'ınnı kapsamaları için daha 10 seneleri var. Örnek olarak Süperonline en hızlı olarak ağını genişletmekte ve o da sadece sitelere ve merkezi yerlere fiberoptik bağlantı götürmekte. Yani Türkiye'nin çoğu avcunu yalamakta. Şimdi durum böyle olunca ben yıllardır TTnet kullanıcısıyım, bir dönem önce çok araştırdım ve TTnetten kaçanlar resmen diğer şirketlerde tipiye yakalanıyorlar. Mantıken de düşündüğün zaman aynı omurgadan hizmet bekliyorsun ve teknik anlamda daha iyisini beklemen imkansız oluyor. E bari diyorsun TTnetin müşteri hizmetlerinin bilgisizliğinden kurtulayım diye geçsemmi acaba şu şirkete. Bakıyorsun ki oradakiler daha beter durumda. Ben de oturduğum muhite Superonline fiberoptik gelene kadar TTnet'te kalmaya karar verdim. Çoğu kişi kan ağlasa bile bağrına taş basıp TTnet'ten 3'ün 1'ini almaya devam ediyor. Genelde de o 1'i hemen ayın ilk birkaç gününde alıyoruz.
3'ün 1'i demişken isveçte havalar nasıl arkadaşım bi de hele bize bakalım? Sizin oralarda da adil kullanım kotası adı altında belli bir download sonrası (ki bizde bu 50gb) hızınız birden 8 katı düşürülüyo mu?
adli kullanım falan yok o nedir ya çok saçma birşey .
ben 50 gb kontratım var aylık 20 mbit hızında .
ben 50 gb hiç tüketmemedim ama tükenirsen mesaj alıyorsun ne yapmak istersin diye
bende diyorum 10 gb daha almak istiyorum diyorum aynı hızla ay sonuna kadar 10 gbi kullanıyorum 10 gb fiyatı 5 liraya falan geliyor.
buralarda hava yağışlı bugün 5 derece sıcaklık yaz geliyor yavaş yavaş . 1 ay sonra yaz .
adli değil adil. Yani adalet adilden geliyor. Yani sen 50gb sözleşme yapıyorsun ve 20mbit hızla kullanıyorsun. Birkaç saatte bitti bu kotan. Sonra ne oluyor?
Bize o taraftaki tarifeleri hızlarını, kotalarını limitsiz fiyatlarını, limitli fiyatlarını. Kullanım kurallarını falan anlatırsan fikir sahibi oluruz oralar hakkında. Şimdiye kadar avrupada bize benzer uygulama yok deniliyordu bize. TTnet de dünyanın her yerinde var bu adil kullanım noktası diyordu. Haliyle biz bize yutturmaya çalıştığını düşünüyorduk ama sen de benzer bir kullanımdan bahsediyorsun gibi geldi bana şimdi.