TTNET'ten 12 Mb İnternet Almaya Başladım (Yeni 16 Mb'e Kadar ADSL2+ Tarifesi)

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Kaspersky ı kapatıp hız testi yapın Kandırmayın milleti :D

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Peki Hocam Bu İnterneti Alırken Çıplak Adsl'ye geçme şansımız varmı ? Yani ben bu tarifeden alıcam ama malum öğrenci adamız telefon hattını iptal ederek alabilirmiyim :)

bobina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yurtdışını ölç
yurtiçinde hangi siteye giriyosun :D

THeRioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben değiştiremiyorum hala tarifemi siz nasıl değiştirdiiniz? bana sürekli Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. diyip duruyor

snopy80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok be kardeşim para vermıyosun 50 gb ı aşınca hızın 1mbit e düşüyor.
Ama önceki pakette 15 ggb kota vardo ben 300 gb tan aşağı düşmüyordum ama 8mbit e devamdı sıkıntı yok bakalım aynen devam edecekmi.
Bu arada şunuda söyliyim bende ttnetin dağıttığı zte w310 kablosuz 4 portlu modem var.
ha bide ben download larımı torrent şeklinde yapıyorum belkide ondan takip edemıyorlardır:).

walla bu sorunun cevabını arıyordum bnde :) değiştirdim hemen tarifemi ilk hız testi buda
adsziq.jpg
Ekli dosyayı görüntüle 6272

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Upload hızı aynı kaldıktan sonra ne yapayım ben daha hızlı interneti.

8 Mbit neyime yetmiyor :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
12:00 den beri online işlem merkezinden tarifemi değiştirmeye çalışıyorum , hala hata veriyor , şu bakımı bi bitiremediler deli olucam artık.

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Online işlem merkezinde, abonelik işlemlerini değiştirmek için girdim.
Fakat, 8 MB 50 GB kotalı bir şey yok !!
8 MB 12 GB kotalı gördüm okadar.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar, 8MB bağlantının adil kullanım kotası 50GB demişlerdi. O yüzden sordum.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
25 GB limit onlar

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Hocam Zaten Tek Şifre'y Üye oldum Giriş Yapıyorum Fakat Sadece Bilgi Güncelleme , Şifre Değiştirme Çıkıyor :(
eğer hat senin üstüneyse müşteri hizmetlerini arayarak telefonla tarife değiştirebilirsin.

shaky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba...herşey boş uydunetle çoş :))))

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Peki Öyle yapalım teşekkürler :)
uydu net de kablotv hattını zorunlu kılıyor. ben evde çanak enten kullanıyorum. kulanmadığım kablotv'yi ne yapayım? 7 tl yerine 5 tl daha veririm 12 tl'ye telefon hattı alırım daha iyi. hiç olmazsa ev telefonu bir işe yarar.

eyvaan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
uydu net de kablotv hattını zorunlu kılıyor. ben evde çanak enten kullanıyorum. kulanmadığım kablotv'yi ne yapayım? 7 tl yerine 5 tl daha veririm 12 tl'ye telefon hattı alırım daha iyi. hiç olmazsa ev telefonu bir işe yarar.
sana katılıyorum hem uydunet pahalı 5 mbits 69 tl ama süperonline yi 4 hatta 44 gözle bekliyom

apoxlost

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar dün ve bugün net hızlı .acaba yeni tarifelerle birlikte net temi hızlandı.
şuanda 2 mb görüyorum. önceden 1 mb bile zor oluyordu.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Ekli dosyayı görüntüle 6275
acaba ben alabilir miyim bahsedilen hızları
gördüğüm kadarıyla hattın ADSL2+'yi destekliyor. bu durumda alabilirsin. emin olmak için bulunduğun bölgedeki türk telekom bayilerinden veya müdürlüğünden birine git ve sana hizmet veren santralin telefon numarasını öğren, ara sor. bana ilk abone olduğumda vermişlerdi. :)

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
gördüğüm kadarıyla hattın ADSL2+'yi destekliyor. bu durumda alabilirsin. emin olmak için bulunduğun bölgedeki türk telekom bayilerinden veya müdürlüğünden birine git ve sana hizmet veren santralin telefon numarasını öğren, ara sor. bana ilk abone olduğumda vermişlerdi. :)
teşekkürler
ptesi sorarım neymiş ne kadara kadar çıkabilirim

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ttnet online işlem merkezine giricem, mail adresimi ve şifremi giriyorum ama sürekli "tek şifre" diye bir sayfa açılıyor ve üyelik bilgileri güncellemeleri yazıyor. varmıdır bilen ?