Altair
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 18
Kaspersky ı kapatıp hız testi yapın Kandırmayın milleti
Yok be kardeşim para vermıyosun 50 gb ı aşınca hızın 1mbit e düşüyor.
Ama önceki pakette 15 ggb kota vardo ben 300 gb tan aşağı düşmüyordum ama 8mbit e devamdı sıkıntı yok bakalım aynen devam edecekmi.
Bu arada şunuda söyliyim bende ttnetin dağıttığı zte w310 kablosuz 4 portlu modem var.
ha bide ben download larımı torrent şeklinde yapıyorum belkide ondan takip edemıyorlardır.
12:00 den beri online işlem merkezinden tarifemi değiştirmeye çalışıyorum , hala hata veriyor , şu bakımı bi bitiremediler deli olucam artık.
https://teksifre.ttnet.com.tr/kulla...ris/?ref=c4b44fb0-0487-4986-8061-a77d64c499ac
TTNET k.adı ve şifrenle üyelik alıcan sadece sıkıntı yapıcak bişey yok.
8 değil, 16 mb'e kadar adsl2+ 50 gb olacak.Online işlem merkezinde, abonelik işlemlerini değiştirmek için girdim.
Fakat, 8 MB 50 GB kotalı bir şey yok !!
8 MB 12 GB kotalı gördüm okadar.
eğer hat senin üstüneyse müşteri hizmetlerini arayarak telefonla tarife değiştirebilirsin.Hocam Zaten Tek Şifre'y Üye oldum Giriş Yapıyorum Fakat Sadece Bilgi Güncelleme , Şifre Değiştirme Çıkıyor
eğer hat senin üstüneyse müşteri hizmetlerini arayarak telefonla tarife değiştirebilirsin.
25 GB limit onlar
uydu net de kablotv hattını zorunlu kılıyor. ben evde çanak enten kullanıyorum. kulanmadığım kablotv'yi ne yapayım? 7 tl yerine 5 tl daha veririm 12 tl'ye telefon hattı alırım daha iyi. hiç olmazsa ev telefonu bir işe yarar.Peki Öyle yapalım teşekkürler
sana katılıyorum hem uydunet pahalı 5 mbits 69 tl ama süperonline yi 4 hatta 44 gözle bekliyomuydu net de kablotv hattını zorunlu kılıyor. ben evde çanak enten kullanıyorum. kulanmadığım kablotv'yi ne yapayım? 7 tl yerine 5 tl daha veririm 12 tl'ye telefon hattı alırım daha iyi. hiç olmazsa ev telefonu bir işe yarar.
gördüğüm kadarıyla hattın ADSL2+'yi destekliyor. bu durumda alabilirsin. emin olmak için bulunduğun bölgedeki türk telekom bayilerinden veya müdürlüğünden birine git ve sana hizmet veren santralin telefon numarasını öğren, ara sor. bana ilk abone olduğumda vermişlerdi.Ekli dosyayı görüntüle 6275
acaba ben alabilir miyim bahsedilen hızları
teşekkürlergördüğüm kadarıyla hattın ADSL2+'yi destekliyor. bu durumda alabilirsin. emin olmak için bulunduğun bölgedeki türk telekom bayilerinden veya müdürlüğünden birine git ve sana hizmet veren santralin telefon numarasını öğren, ara sor. bana ilk abone olduğumda vermişlerdi.