NikeSteeL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 131
Du Bakam bende Geçem
Du Bakam bende Geçem
hayır. taahütler bir kampanyadan faydalandığın zaman geçerli. burda kampanya sözkonusu değil. sadece tarifeni değiştiriyorsun.Herhangi bir taahhüt söz konusu olabilir mi acaba ?
Hat Modu ADSL2+ diyor bende , 16 mbit hız alabilir miyim böyle olunca ?Dostum seninde durumun benimle aynı olabilir.Hat modulasyonu eğer G.DMT ise senin arayıp seni adsl2+ portuna vermelerini söylemen lazım.Çünkü benimde şu an alabileceğim hız maksimum 12 mbit ama adsl modu g.dmt görünüyor.12 mbit G.DMT nin yani ADSL1 in ulaşacağı son hızdır.TTnet i arayıp bunu söylemen lazım.Santral beni adsl2+ portuna geçirse 24 mbit e kadar rahat alacam.
Modeminden bi ekran görüntüsü koyabilir misin
Öncelikle 16 mbit alma işi SNR Marjin değerinin yüksek ve Hat zayıflama değerinin düşük olmasına bağlıdır.Hat zayıflama değeri teorik olarak km başına 14 db artar.Bende bu iki değerler süper ama 4 mbit olmamdan dolayı beni adsl1 portuna bağlamışlar hangi akla hizmet ediyolarsa artıkHat Modu ADSL2+ diyor bende , 16 mbit hız alabilir miyim böyle olunca ?
Öncelikle 16 mbit alma işi SNR Marjin değerinin yüksek ve Hat zayıflama değerinin düşük olmasına bağlıdır.Hat zayıflama değeri teorik olarak km başına 14 db artar.Bende bu iki değerler süper ama 4 mbit olmamdan dolayı beni adsl1 portuna bağlamışlar hangi akla hizmet ediyolarsa artık
Gelen Giden
ADSL Hızı(Kb/s): 1023 253
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 10376 1201
SNR Sınırı (dB): 32.4 37.8
Hat Zayıflaması(dB): 32.0 16.1
Güç (dB): 17.5 11.9
bu değerler ile 16mbit neti sınırsız alabilir miyim peki dostum , sen anlıyosun bu işten
bende burayı okudum az ömce online işlemlerden giriş yaptım.Normalde hemen oluyodu ama şimdi yaklaşık 30 dk bağlantım kesildi ama oldu.Bakalım yıne kotayı belırleyeceklermıydı.Önceden burayı okuyup kotaları takıp edemedıklerını görünce netlımıtsıze geçmiştim.Bayağı ttneti sağmıştık.Şimdide 12 mbit le ttnete sağmaya devam:.
Modeminden ekran görüntüsü koyabilir misin.Hat modulasyonu yazmamışsın
Ooo güzelmiş bu ya Peki bişey sorucam 50 gb kotayı geçince adil kullanım mı uyguluyorlar yoksa Üstüne para mı geliyor ? Eğer dasdece adil kullanım kotası uyguluyorsa 5 Tl fazla verilebilinir aslında ?
Maalesef 16 mbit i tam verimle kullanamazsın. 16 mbit alsanda 10 mbit görünür ve kopmalar yaşayabilirsin.2 mbit için değmez bence. En iyisi 8 mbit senin için
Valla hat zayıflaması çok yüksek yani yapılabilecek pek birşey yok.Şansını deneyebilirsin ama sonuç değişmeyecek yüksek ihtimalleSantrali arasam ne gibi bir değişiklik yapsalar 16 mbit olarak kullanabilirim interneti ? Yapılıcak hiçbirşey yok mu şimdi dostum :/
Valla hat zayıflaması çok yüksek yani yapılabilecek pek birşey yok.Şansını deneyebilirsin ama sonuç değişmeyecek yüksek ihtimalle
Hem bakır kablolar yüzünden hem de santrale uzaklık yüzünden.Santrale yakın olsan ya da altyapı fiberoptik olsa 16 mbit alırdın.Yani ttnet in altyapıyı yenilemesini bekleyecen mecburenBu altyapıdan dolayımı oluyor dostum , bakır kablolar yüzünden yani ?