- Reaksiyon puanı
- 19,259
Anladığım kadarıyla çoğumuz Technopat'tan ya ban yiyip gelmişiz ya da kurallardan vb. otürü bırakıp gelmişiz.
D:anneye pc aldırma diye yazdım burası çıkmıştı bende kayıt oldum falan işte yani çokta bir isteğim olmadan rastgele can sıkıntısı
Bundan dolayı olursaa ben sonsuza kadar ban yerdimCümleye virgül koymadım diye.
Evet. Cidden bu yüzden.Bundan dolayı olursaa ben sonsuza kadar ban yerdim
Daha önce yönetimi eleştirmişsindir veya rapordan küfür etmişsindir. Nokta koymadın diye 1000 yıl banlayacaklarını sanmıyorum (!)Evet. Cidden bu yüzden.
Ss atabilirim.Daha önce yönetimi eleştirmişsindir veya rapordan küfür etmişsindir. Nokta koymadın diye 100 yıl banlayacaklarını sanmıyorum.
Ben de rapordan "boş yapmayın" yazdım, ilk başta 1 yıl, sonra da sınırsız yedim SS'i özelden at.Ss atabilirim.
Ni ye şaşırdın 5.sınıfta hocam söylemişti bende hep ziyaretçi olarak girdim en sondada üye oldum.... ... ??? !!!
Nasıl bir haksızlık? Ceza sebebi neydi?İsmini vermek istemediğim bir forumun yöneticisi tarafından...
1000 yıl oluyor ama sen bilirsin.Daha önce yönetimi eleştirmişsindir veya rapordan küfür etmişsindir. Nokta koymadın diye 100 yıl banlayacaklarını sanmıyorum.
Düzelttim. Bunun adına da "inisiyatif" koymuşlar ?1000 yıl oluyor ama sen bilirsin.
Bazı durumlarda üyelere hak verip moderatörleri uyardıkları oluyor, hatta dün böyle bir şey oldu.Düzelttim. Bunun adına da "inisiyatif" koymuşlar ?
Her ne kadar özel bir şey olmasa bile paylaşmak istemiyorum. Hala konusu duruyor ve az önce baktığımda yine sinirlerim zıpladı. Lütfen kusura bakmayın, hayırlı geceler dilerim.Nasıl bir haksızlık? Ceza sebebi neydi?