Canım sıkılmıştı, acaba insanları nasıl sinir etsem diye düşünüyorum ve başardım, artık herkes benden nefret ediyor...Çok yalnız bir günümdeydim.
Herkes değil ya.Canım sıkılmıştı, acaba insanları nasıl sinir etsem diye düşünüyorum ve başardım, artık herkes benden nefret ediyor...
Diye devam ediyordu hikaye...
İlk olarak t*chnopat ve d*nanım A***vi denen iki forumda kanser oldum. Daha sonra ise ilacını burada buldumBen internette takılıyordum forumları çok seviyordum. Sonra SDN'yi YouTube'da izliyordum,fakat forumlarının olduğunu bilmiyordum 1 yıl misafir olarak forumdaydım hesap kurmak hiç aklıma gelmedi 1 Ocak 2021 tarihinde hesabımı kurdum
Okurken yoruldum.Technoçöp'ten banlandıktan sonra burayı keşfettim. 1 ay içinde açılan eski konulara, siyaset yasaklarına, moderatörlere falan baktım. Sonra XenForo'yu kullandığı ve kuralların hemen hemen aynı olduğunu kabullenip üye oldum. İlk geldiğimde raporlarım çatır çatır cevaplanıyordu, özel mesaj olması da cezbettiSonrasında konuların telefon ağırlıklı, boş ve troll konuların fazla olduğunu anladım. İlk geldiğimde bu kadar fazla değildi, ne hikmetse Aralık ayında uçuşa geçti. Bir tanesi hariç yönetim ekibi çok iyi, yöneticiye özelden derdini anlatman da çok iyi. T ve DA forumunda yöneticiye bu kadar kolay ulaşabiliyor muyuz acaba? Çin zulmünu destekleyen ve üyelerine kullandığı çocuksu üslubu olan birisinin forumundan iyi ki ayrılmışım. Ne değişti peki? Orada kaliteli konular, bilgili ve tecrübeli üyeler var. Mavi, siyah ekran sorunlarını çözecek üyeler var en azından. Oradan 3 üye buraya geçse forum şahlanır
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Rizelimapper53, DA neden kanser?
Bir git anlarsın diyeyim. Sözlerle acıklanamaz. Tabi düzelmişse bilemiyorum 2 yıl önce falan ordaydım. T*chnopat hala aynı T*chnopat.Technoçöp'ten banlandıktan sonra burayı keşfettim. 1 ay içinde açılan eski konulara, siyaset yasaklarına, moderatörlere falan baktım. Sonra XenForo'yu kullandığı ve kuralların hemen hemen aynı olduğunu kabullenip üye oldum. İlk geldiğimde raporlarım çatır çatır cevaplanıyordu, özel mesaj olması da cezbettiSonrasında konuların telefon ağırlıklı, boş ve troll konuların fazla olduğunu anladım. İlk geldiğimde bu kadar fazla değildi, ne hikmetse Aralık ayında uçuşa geçti. Bir tanesi hariç yönetim ekibi çok iyi, yöneticiye özelden derdini anlatman da çok iyi. T ve DA forumunda yöneticiye bu kadar kolay ulaşabiliyor muyuz acaba? Çin zulmünu destekleyen ve üyelerine kullandığı çocuksu üslubu olan birisinin forumundan iyi ki ayrılmışım. Ne değişti peki? Orada kaliteli konular, bilgili ve tecrübeli üyeler var. Mavi, siyah ekran sorunlarını çözecek üyeler var en azından. Oradan 3 üye buraya geçse forum şahlanır
@Rizelimapper53, DA neden kanser?
Konu açıyorsun ve cevap yazan birisine böyle yorum yapıyorsun. Cidden komikOkurken yoruldum.
... ... ??? !!!Ortaokulda 5.sınıf hocam söylemişti.
Okudum ki şakasına dedimKonu açıyorsun ve cevap yazan birisine böyle yorum yapıyorsun. Cidden komikOkuma o zaman.
Ne cezası aldın, kaç yıllık?Zaten o forumun Egoist yöneticilerinden sıkılmıştım.
Valla ben 3020 yılına kadar ban yedim. Torunumun torununun " " " " " " " " " " " " " " " kullanır hesabımı inşallah.Ne cezası aldın, kaç yıllık?
Valla aklımın ucundan bile geçmiyordu 1-2 hafta önce falan üye oldum.Ben internette takılıyordum forumları çok seviyordum. Sonra SDN'yi YouTube'da izliyordum,fakat forumlarının olduğunu bilmiyordum 1 yıl misafir olarak forumdaydım hesap kurmak hiç aklıma gelmedi 1 Ocak 2021 tarihinde hesabımı kurdum
Valla ben 3020 yılına kadar ban yedim. Torunumun torununun " " " " " " " " " " " " " " " kullanır hesabımı inşallah.
E hoşgeldinValla aklımın ucundan bile geçmiyordu 1-2 hafta önce falan üye oldum.
Hiç ceza almadım. Recep B...ltaş isimli şahıstan nefret ediyordum sadece.Ne cezası aldın, kaç yıllık?
Neden?Valla ben 3020 yılına kadar ban yedim.
Cümleye virgül koymadım diye.Neden?
hoşbulduk krdşm sağol.
E hoşgeldin