- Reaksiyon puanı
- 2,374
Yorum olarak da belirtirseniz sevinirim.
Hocam hep merak etmişimdir, PB ye Azerbaycan’lı kardeşlerimizin yoğun ilgisi var neden acaba ?Düşük sistemlere Her zaman Point Blank tercih ederim. Yorum kısımına bakmadan oyun keyfinizi çekin. ? Salak salak mesajlar yazıyorlar yoksa
Anket güncellendi.Düşük sistemlere Her zaman Point Blank tercih ederim. Yorum kısımına bakmadan oyun keyfinizi çekin. ?
Çoğu internet kafelerde hala CORE 2 DUO işlemcili bilgisayarlar var. Oyun kaymak gibi akıyor.Hocam hep merak etmişimdir, PB ye Azerbaycan’lı kardeşlerimizin yoğun ilgisi var neden acaba ?
Bende çok oynardım güzel oyunduÇoğu internet kafelerde hala CORE 2 DUO işlemcili bilgisayarlar var. Oyun kaymak gibi akıyor.
Çocuklarda 1 oyun üzerine odaklandımı o kadar zahmeti kaybolmasın diye oyunu bırakamıyorlar.
Düşük sistemlerde yağ gibi sorunsuz çalıştığına göre öneririm bende.
Dikkat bomba atıyorum ? ? ? TR olanı baya oynadım. Önceleri Rus versiyonunu oynardım. TR kadar bonus (Hediyye) paketi vermiyorlar.Bende çok oynardım güzel oyundu
Şuanlık Valorant.
Yorum olarak da belirtirseniz sevinirim.
İşteee buDikkat bomba atıyorum ? ? ? TR olanı baya oynadım. Önceleri Rus versiyonunu oynardım. TR kadar bonus (Hediyye) paketi vermiyorlar.
Ama oyun işleyişi baya hızlı. Kim nereden çıktı Kim nereden vurdu zor anlıyorsun. Oyunda Biraz zaman geçirince göz alışıyor hıza.İşteee bu
Bıçak maçları favorimdi herzaman, Fang Blade'in çıkardığı o ses mest ederdi beniAma oyun işleyişi baya hızlı. Kim nereden çıktı Kim nereden vurdu zor anlıyorsun. Oyunda Biraz zaman geçirince göz alışıyor hıza.
Mesela hareket hızına göre Battlefield 4 baya iyi. Hem grafik taraftanda gelişmiş baya
Bıçak deme ya. Nasıl kafadan tutturabiliyorlar anlayabilmiş değilim hala. ?Bıçak maçları favorimdi herzaman, Fang Blade'in çıkardığı o ses mest ederdi beni
Çok iyi özetlemiş ? Hehehebattlefield
diğer oyunları istemsizce bırakıyorsun eğer o oyunları 10k saat oynayan hayatsızlardan değilsen oynamanı tavsiye etmem.. valorant ile team fortress 2 başlamayanlara tavsiyemdir.
Zula içinse kısa bir özetim ;
Pubg tps değil mi?neden pubg mobile yok?
PUBG'yi geçtim neden Mobile?neden pubg mobile yok?
Yüzlerce fps oyunu hikayeli oyun platform oyunu her şeyi oynamış biri olarak wolfteamin o akıcı , hareket yapmaya müsait, farklı tarz(kurt) inanılmaz.. keşke aynı grafikler, silahlar kalsa p2w'si olmasa, biraz lobi'ye ve oyun içindeki bugları çözerek yeniden sunsalar tüm fps oyunları bunlara cs valorant tf2 artık ne varsa hepsini yok eder..eski Wolfteam gibi bir seçenek yokmu ?