[2020 Anket] Hangi akıllı telefon markasını tercih ediyorsunuz ?

Hangi akıllı telefon markasını tercih ediyorsunuz ?

• Apple

• Samsung

• Xiaomi

• Huawei

• Oppo

• General Mobile

• Meizu

• Realme

• Lg

• Asus

• Sony

• Vestel

• Casper

• OnePlus

• Lenovo

• Nokia

• HTC

• Honor

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Şu an Huawei P Smart 19 kullanıyorum. Memnunum hiç bi sorun yaşamadım aldığımdan beri ama çok büyük ya piyadaki telefonlar o yüzden hiç bi telefonu tutmuyorum. Çıkarsa İphone 9 almayı düşünüyorum.

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374
Redmi note 7
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam ekran modunda iken hiç kullanılmıyor o zaman hiç akıcı değil
Bu fiyat segmentinde ki telefonların birçoğunda aynı sorunların oluşması muhtemel.

Berat6767

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Bütçeniz kadar öneri yapıyoruz.
Yani mevcut bütçenize göre alabileceğiniz en iyi cihazı önermeye çalışıyoruz.
Diğer 1500 TL lik telefonlar yapıştırıcı kokmuyor ama hoparlör yerin den nefes çektiğinizde yapıştırıcı kokusu geliyor

Ben belki telefonların hoparlör yerini koklamayı seviyorum. ?

AirLife

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
20
Apple kullanıcısıyım, çokta severim ama çok pahalı cihazları. Yine de o kadar alışmışım ki bırakamıyorum cihazı. Jailbreak olayları vs de olunca işin içinde daha da bir çekici oluyor. Bazen diyorum çok pahalı boşver ama olmuyor, vazgeçilmiyor. :D

The Equalizer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eskiden samsung kullanırdım taa ki media markt dan samsung s3 alana kadar. Ürünü defolu verdiler, üstüne üstlük cihaz ithalatçı garantili çıktı. Servise verdim benden 400 TL istediler ekran değişimi için, özel garantisi de vardı işte teli kırın değiştirelim dediler uğraşmadım.

Gidip iPhone 5S aldım, tamam pil sorunu çıktı ama servise verip sıfır cihaz aldım.
Müşteri hizmetleri konusunda Apple üzerine tanımam.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Eskiden samsung kullanırdım taa ki media markt dan samsung s3 alana kadar. Ürünü defolu verdiler, üstüne üstlük cihaz ithalatçı garantili çıktı. Servise verdim benden 400 TL istediler ekran değişimi için, özel garantisi de vardı işte teli kırın değiştirelim dediler uğraşmadım.

Gidip iPhone 5S aldım, tamam pil sorunu çıktı ama servise verip sıfır cihaz aldım.
Müşteri hizmetleri konusunda Apple üzerine tanımam.
Bir telefona o kadar para verdikten sonra bir zahmet iyi bir servis olsun diye düşünüyorum, 3000 TL’ye aldığım telefon kırılsa canımı pek sıkmam yenisini alırım ama 15000’e alacağım telefon kırılsa ufak çaplı bir kriz geçiririm.

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Geçici kullanımlar: Nokia, Htc, LG, Vestel, Sony
Daimi kullanımlar: Samsung

Nokia'yı yazmama gerek yok.
HTC 10, LG G3, Vestel venüs, Sony Xperia Z2, Samsung S2, s4, S7 edge, S8, Note 8, Note 10 plus(Devam)

kırrık

Asistan
Reaksiyon puanı
29
cahilliğimi kor görmeyin ama fp ürün ne oluyor ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
2019 sonlarında samsung aldım ve bu son samsung cihazı daha da almam.Sony seçtim ben çünkü farklı oluyor tasarımı olsun arayüzü de güzeldi ama ülkemizde yok sony şuan.Sony işaretledim ama şuan mantıken alacağım xiomi olur fp ürünleri var zaten eskisi gibi çok kullanmıyorum telefonu hatta a30 alacağıma redmi 8a alsaymışım diyorum bazen.
Önceleri xiomi demişim ama kardeşime aldıktan sonra kendinden soğuttu açıkçası.Nedenleri ise çok basit iphone çakması bir arayüzü var ne nerede belli değil karmaşık bir arayüzü var.Hayır yani çalacaksan da güzeli çal bari iphone nedir git lgninkini çal sonyi örnek al arayüz konusunda.Güncel olarak sony eğer yoksa lg oda yoksa oneplus tercihim olur.

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374
Önceleri xiomi demişim ama kardeşime aldıktan sonra kendinden soğuttu açıkçası.Nedenleri ise çok basit iphone çakması bir arayüzü var ne nerede belli değil karmaşık bir arayüzü var.Hayır yani çalacaksan da güzeli çal bari iphone nedir git lgninkini çal sonyi örnek al arayüz konusunda.Güncel olarak sony eğer yoksa lg oda yoksa oneplus tercihim olur.
Bence Xiaomi'nin arayüzü gayet iyi. Ben çok memnunum.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Bence Xiaomi'nin arayüzü gayet iyi. Ben çok memnunum.
Beğendiyseniz ne mutlu ben daha çok özgün kendine has tasarımları seviyorum mesela xioaminin arayüzünde uygulamalar menüsü yok varsa da ben bulamadım iphone tarzı tek ana ekran yapılmış mesela kullandığım samsungta da var bu özellik ama seçenek olarak sunulmuş.Normal ekran süresi kilit ekranından ayarlanıyor hayatımda ilk defa böyle bişi gördüm.Çağrı merkezinde çalışan bir tanıdık var en çok xioaminin ayarlarını bulmakta zorlanıyormuş insanlar.Sevenleri var tabi ben sevemedim ?

SiberOptik

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Samsung kullanıyorum fakat en akıllı olanı apple güvenlik açısından.

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
Zamsung On7 kullanıyorum.Çok kötü almayın aldırmayın.

Isaac42

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,527
İphone tercih ederim. Çünkü kamera, İşlemci, Arayüz stabilliği ve sezgiselliği çok hoşuma gidiyor. Evet fiyatı pahalı ama s20 ultra, p40 pro gibi telefonlarla karşılaştırdığımızda fiyatı aynı kalıyor.

kırrık

Asistan
Reaksiyon puanı
29
f/p yani. Fiyat performans anlamında. Fiyatına uygun mu performansı yoksa değil mi ona bakıyorlar.
sağol anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İphone tercih ederim. Çünkü kamera, İşlemci, Arayüz stabilliği ve sezgiselliği çok hoşuma gidiyor. Evet fiyatı pahalı ama s20 ultra, p40 pro gibi telefonlarla karşılaştırdığımızda fiyatı aynı kalıyor.
bence de performans olarak iphone iyi ama ben iosu sevmiyorum garip geliyo dersen gm9 pro çok iyi bence.hem fiyat hem performans olarak. tabii ki iphone kadar iyi değil performansta ama bi blackberry de değil.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Yurtdışı Şartlarında Alternatif Düşünmeden Apple.
Türkiye Şartlarında Apple, Samsung veya OnePlus

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,312
Gm5 kullanıyorum çok da kötü değildi ?