Bu fiyat segmentinde ki telefonların birçoğunda aynı sorunların oluşması muhtemel.Redmi note 7
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam ekran modunda iken hiç kullanılmıyor o zaman hiç akıcı değil
Niye söylemiyorlar o zaman ona göre alırdıkBu fiyat segmentinde ki telefonların birçoğunda aynı sorunların oluşması muhtemel.
Bütçeniz kadar öneri yapıyoruz.Niye söylemiyorlar o zaman ona göre alırdık
Diğer 1500 TL lik telefonlar yapıştırıcı kokmuyor ama hoparlör yerin den nefes çektiğinizde yapıştırıcı kokusu geliyorBütçeniz kadar öneri yapıyoruz.
Yani mevcut bütçenize göre alabileceğiniz en iyi cihazı önermeye çalışıyoruz.
2500 TL lik 6s ios da yeterdi fiyat performans değimi gösterebilir aslında ?1500 TL'ye aldığın android cihazdan 6000 TL'lik ios performansı bekleyemezsin
2500 TL'ye Mi 9 T almak daha mantıklı. Her anlamda İphone 6S'den daha iyi.2500 TL lik 6s ios da yeterdi fiyat performans değimi gösterebilir aslında ?
Bir telefona o kadar para verdikten sonra bir zahmet iyi bir servis olsun diye düşünüyorum, 3000 TL’ye aldığım telefon kırılsa canımı pek sıkmam yenisini alırım ama 15000’e alacağım telefon kırılsa ufak çaplı bir kriz geçiririm.Eskiden samsung kullanırdım taa ki media markt dan samsung s3 alana kadar. Ürünü defolu verdiler, üstüne üstlük cihaz ithalatçı garantili çıktı. Servise verdim benden 400 TL istediler ekran değişimi için, özel garantisi de vardı işte teli kırın değiştirelim dediler uğraşmadım.
Gidip iPhone 5S aldım, tamam pil sorunu çıktı ama servise verip sıfır cihaz aldım.
Müşteri hizmetleri konusunda Apple üzerine tanımam.
Önceleri xiomi demişim ama kardeşime aldıktan sonra kendinden soğuttu açıkçası.Nedenleri ise çok basit iphone çakması bir arayüzü var ne nerede belli değil karmaşık bir arayüzü var.Hayır yani çalacaksan da güzeli çal bari iphone nedir git lgninkini çal sonyi örnek al arayüz konusunda.Güncel olarak sony eğer yoksa lg oda yoksa oneplus tercihim olur.2019 sonlarında samsung aldım ve bu son samsung cihazı daha da almam.Sony seçtim ben çünkü farklı oluyor tasarımı olsun arayüzü de güzeldi ama ülkemizde yok sony şuan.Sony işaretledim ama şuan mantıken alacağım xiomi olur fp ürünleri var zaten eskisi gibi çok kullanmıyorum telefonu hatta a30 alacağıma redmi 8a alsaymışım diyorum bazen.
Bence Xiaomi'nin arayüzü gayet iyi. Ben çok memnunum.Önceleri xiomi demişim ama kardeşime aldıktan sonra kendinden soğuttu açıkçası.Nedenleri ise çok basit iphone çakması bir arayüzü var ne nerede belli değil karmaşık bir arayüzü var.Hayır yani çalacaksan da güzeli çal bari iphone nedir git lgninkini çal sonyi örnek al arayüz konusunda.Güncel olarak sony eğer yoksa lg oda yoksa oneplus tercihim olur.
Global ROM’lari genel olarak birçok Çin kültürüne ait kısayola sahip ve bence bu Avrupa tarzı yaşayan bizler icin ilk başta alışma süresi olarak düzeni uzatır bence.Bence Xiaomi'nin arayüzü gayet iyi. Ben çok memnunum.
Beğendiyseniz ne mutlu ben daha çok özgün kendine has tasarımları seviyorum mesela xioaminin arayüzünde uygulamalar menüsü yok varsa da ben bulamadım iphone tarzı tek ana ekran yapılmış mesela kullandığım samsungta da var bu özellik ama seçenek olarak sunulmuş.Normal ekran süresi kilit ekranından ayarlanıyor hayatımda ilk defa böyle bişi gördüm.Çağrı merkezinde çalışan bir tanıdık var en çok xioaminin ayarlarını bulmakta zorlanıyormuş insanlar.Sevenleri var tabi ben sevemedim ?Bence Xiaomi'nin arayüzü gayet iyi. Ben çok memnunum.
cahilliğimi kor görmeyin ama fp ürün ne oluyor ?
sağol anladımf/p yani. Fiyat performans anlamında. Fiyatına uygun mu performansı yoksa değil mi ona bakıyorlar.
bence de performans olarak iphone iyi ama ben iosu sevmiyorum garip geliyo dersen gm9 pro çok iyi bence.hem fiyat hem performans olarak. tabii ki iphone kadar iyi değil performansta ama bi blackberry de değil.İphone tercih ederim. Çünkü kamera, İşlemci, Arayüz stabilliği ve sezgiselliği çok hoşuma gidiyor. Evet fiyatı pahalı ama s20 ultra, p40 pro gibi telefonlarla karşılaştırdığımızda fiyatı aynı kalıyor.