- Reaksiyon puanı
- 2,185
sony ama sony geri çekildi
Para azsa Xiaomi varsa AppleEkli dosyayı görüntüle 86463
Hangi akıllı telefon markasını tercih ediyorsunuz ?
Ankete katılıp, neden seçtiğiniz telefon markasını tercih ettiğinizi belirtirseniz sevinirim.
xaomiEkli dosyayı görüntüle 86463
Hangi akıllı telefon markasını tercih ediyorsunuz ?
Ankete katılıp, neden seçtiğiniz telefon markasını tercih ettiğinizi belirtirseniz sevinirim.
Eski nesilsen samsung değil samsun demen gerekiyordu ama neyse?Biz eski nesiller çok vefalıyızdır, eşimizi ve markamızı asla değiştirmeyiz! Samsung demişiz ve konu kapanmıştır.
Eski nesil olabiliriz de bunak değiliz yalnız, yeğenim!Eski nesilsen samsung değil samsun demen gerekiyordu ama neyse?
Benim anladığım eski nesil 45-70 yaş arası oldu biraz sanırım ?.Eski nesil olabiliriz de bunak değiliz yalnız, yeğenim!
Ben o aralığın ortasındayım yeğenim.Benim anladığım eski nesil 45-70 yaş arası oldu biraz sanırım ?.
Sahi yav, bu ZTE bir ara acayip güzel tasarımlı cihaz üretirdi. Ülkemizde popülaritesi ivme kazanırken bir anda yok oldular. Adlarını sanlarını duyamaz olduk. Şirket kapandı mı, iflas etti mi hiç bilemedim. Epey uzun zamandır teknoloji sitelerinde de haberlerini hiç görmediğimi söyleyebilirim.ZTE yok sırada
Benim gözümde fiyat performans ürünü olduğuna göre tercihim. Yeni modelleri yok bizde olsada alsak
Abi adamların telefonlarını görsen bir hele. Telefon içine bile fanlı işlemci soğutucuyu yerleştiren ilk firmaSahi yav, bu ZTE bir ara acayip güzel tasarımlı cihaz üretirdi. Ülkemizde popülaritesi ivme kazanırken bir anda yok oldular. Adlarını sanlarını duyamaz olduk. Şirket kapandı mı, iflas etti mi hiç bilemedim. Epey uzun zamandır teknoloji sitelerinde de haberlerini hiç görmediğimi söyleyebilirim.