General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu kullanan biri olarak tavsiye edebilirim. Sadece resim çeme konusunda titiz olanlar biraz hayal kırıklığına uğrayabilirler. Onun dışında telefonun hiçbir eksiği yok. Parasının hakkını fazlasıyla veriyor.

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar uygulamaları google play den indiriyoruz dimi ögregin real racing 3 google playden indirip sorunsuzca oynuya biliyoruz dimi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben 16gb plus aldım cihazın sistem hafızası 5gb lık bölümü kullanılıyor telefon hafızası diye bir bölüm var ama kullanamıyorum

cayli73

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende discovery 16 gb beyaz modelini aldım real racing 3 denedim ama bu videolara göre çok fazla kasdı başka düşük sistem isteyen oyunlardada mesela traffic racer gibi oyunlardada biraz kasma var sistem cpu güç tasarrufunuda kapatıp denedim fabrika ayarlarınada döndürdüm ama sonuç aynı lütfen yardım edin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben 1 aydan beri bu telefonu kullanıyorum programlarda hiç bi sıkıntı görmedim özellikle 3 boyutlu oyunlarda ısınma ve donma problemi olmuyo neti çok hızlı ekran görüntü kalitesi ztn 320 ppı ve hd görüntüde sony xperia s den çok çok iyi, ztn avrupa fiyatı 220 dolar civarında nette bazı arkadaşlar dış kabı çok sağlam deil flan demişler ama iyi bi kılıfla oda çözülür alıcak arkadaşların hiç düşünmeden almasını tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ses kısma ve tuş kilidi tuşuna aynı anda basılı tutun

encobaskan37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ağustos ortasından beri kullanıyorum bu telefonu ve dun gelen guncellemeyi de kurdum. Az önce ilk defa telefon dondu ve bataryayı çıkarmak zorunda kaldım. yeni güncelleme ile takılma yaşamam garip geldi bana. umarım kronik bir sorun değildir.

hocam telefonu hala kullanıyor musun ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben kullanıyorumm bir çok telefondan çok çokk iyii emin olabilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence bu kadar Kesin konusmayn Bu ürünü üreten firmayı arastırırsanız gerçekte ne olduğunu anlarsınız . Ürünü dünyada Farklı birçok isimle satışa sundular General mobile de bu ürünü bu isimle türkiyeye sokan Firmadır. Ürünü dünyada blu life play, gionee e3, symphony w150 isimleriylede görebilrsiniz birbirlerinin aynısı sadece Giriş ve temaları farklı bazen de ufak eklentiler ama aynı ürün olarak karsınıza cıkıcakdır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence csper via a3216 ya da bir göz atmalısın 16 gb telefon 699 tl bazen casperturkde indirimler oluyor 649 tl ve casper via nın garanti kapsamı ve bayileri daha fazla ve güvenli bence general mobile ın türkiyede servisi yok telpada sizlere ömür :D

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Telefonu kullanali 1 ay oldu. 2 güncelleme aldim android 4.2 ve mayis ayina 4.4 gelecek inşallah s3 var arkadasimda onunla ayni gün aldim {burs geldi o yüzden ayni gün aldim salliyo demeyin .)} real racing 3 oynarken s3 çok fena kasiyor Discovery bin tek problemi ısınma sorunu var titiz bir kullaniciysanoz fark edebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 fiyat olarak discaveryle aynı olacak ben genede discovery tercih ederim. bırakın fazla para vermeyi.. s3den daha kaliteli discovery. her ikisinide kullandım. s4 yada discovery yada htc

hassan hoss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 gb lik discovery kullanıyorum.toplantı modundayken titreşim ayarları pasifleşiyor.çalarken titremesi dışında hiçbir titremeyi istemiyorum ama dokunma titreşimi de çalışıyor.sorun diğer kişilerde de mevcut mu,bi çözümü var mı?

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Telefonları yıllardır yakından takip ederim. O yüzden teknik kısmını geçiyorum. Telefonun 4GB'lık modelinde IPS-HD ekran var, 16 GB'lık modelinde düz LCD ekran var diye gördüm (youtube karşılaştırma videosunda). Bende 32GB'lık Class 10 hafıza kartı var, 4GB'lık Discovery'i alsam yeterlidir diye düşünüyorum. Hem ekranı daha iyiymiş. Son olarak (eğer çıkacaksa) romların 16 GB'lık modele uymama ihtimali de varmış...

Tüm bunlardan dolayı nasipse 4GB'lık Discovery'i alacağım. 1.5 - 2 milyara 24 ay taksitle telefon alıp sadece alo demek için kullananlara acıyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Arkadaşlar. Şuanda Elimde General Mobile Discovery Telefon Var. Telefonu 2 Gün Önce Aldım. Aldığımdan İtibaren Karıştırdığım Her An Beni Şaşkınlık İçerisinde Bırakıyor. Menü Geçişleri Çok Hızlı. Donma - Takılma - Kasma Diye Bir Şey Söz Konusu Değil. Piyasada ki En Çok Kasan Oyunlar Uygulamalar Rahatlıkla Oynanabiliniyor , Kullanalıyor.
Telefonun Dış Yapısı Çok Zarif. Ayrıca Kutusundan Kendisine Ait Orjinal Kılıf Ve Ekran Koruması İçin Jelatin Çıkıyor. Kulaklığı Çok Sağlam. Telefonu S3 Mini İle Karşılaştırdığımızda Discovery'nin Önde Olduğunu Gözlemledik. Ekran Olsun Ses Olsun Kamera Olsun. Discovery 4 Çekirdekli Bir Sisteme Sahip. Ayrıca En İnce Android Telefon'muş. Ayrıcı Ve Ayrıca Çoklu Kullanım İçin Dünyada ki İlk Android Telefonlardanmış. ( Samsung'un bir telefonu çıkmıştı android çift hatlı hiç tutulmadı. o yüzden saymıyorum )
Açıkcası Fakir AYFON'u :) Herkese Tavsiye Etmem Çünkü Sonra Kızılay mı Dağattı Diyip Dalga Geçiyorlar Teşekkürler :) ( AKIN REÇBER )

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
General Mobile Discovery

Bu başlığımız altında general mobile discovey telefonu hakkındaki sorularinizi tüm discovery ailesi olarak karsilamaya calisacağiz Lütfen içerik cevaplarken doğruluğu hakkında gerekli bilgi veriniz

Bu sayede gereksiz konu acmamis olacağiz ve hepimiz faydalanarak gerekli bilgiyi edineceğiz

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Benim kuzenin gmd'sinde o ses türkiye adlı siteye girdiğinde, herhangi bir videoyu açtığında belirli bir saniye sonra otomatik olarak video duruyor. 3-4 tarayıcıda denedik sorun aynı. Bu sorununu çare arıyordu :)

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Benim kuzenin gmd'sinde o ses türkiye adlı siteye girdiğinde, herhangi bir videoyu açtığında belirli bir saniye sonra otomatik olarak video duruyor. 3-4 tarayıcıda denedik sorun aynı. Bu sorununu çare arıyordu :)

Flash player eklentisi gerekmektedir dolphin web browser i deneye bilirsiniz

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
General Mobile Discovery

Bu başlığımız altında general mobile discovey telefonu hakkındaki sorularinizi tüm discovery ailesi olarak karsilamaya calisacağiz Lütfen içerik cevaplarken doğruluğu hakkında gerekli bilgi veriniz

Bu sayede gereksiz konu acmamis olacağiz ve hepimiz faydalanarak gerekli bilgiyi edineceğiz
gta sa yı ben rahatlıkla oynuyorum

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Flash player eklentisi gerekmektedir dolphin web browser i deneye bilirsiniz

Malesef ne flash olayer eklentisi ne de web browser soruna çözüm oldu. Siz deneyin isterseniz. Çünkü 2 farklı telefonda da ayni sorun vardi.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
O ses Türkiyenin resmi sayfasindan herhangi bir video açın :)

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bende discovery 16 gb beyaz modelini aldım real racing 3 denedim ama bu videolara göre çok fazla kasdı başka düşük sistem isteyen oyunlardada mesela traffic racer gibi oyunlardada biraz kasma var sistem cpu güç tasarrufunuda kapatıp denedim fabrika ayarlarınada döndürdüm ama sonuç aynı lütfen yardım edin...

16 GB lardan ekran ve işlemci çeşidi faili diye duymuştum kesin bilgilendirme yapamam

atakankk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba telefon alacağım da max 750 tl ye alınabilecek en iyi telefon nedir acaba ? General mobile markası konusunda sıkıntım var sizce iyi mi tavsiye eder misiniz ? bi de çok hafif o paraya değer mi ?