araftamuhendis
Öğrenci
evet güzeldi bende o civarda almıştım bu sene değiştiricem artık garantisi bitiyor gidip değiştiricemBen 1500 TL iken almiştim. 2500 olmuş. O zaman kesinlikle fiyatini hakeden bi telefondu.
evet güzeldi bende o civarda almıştım bu sene değiştiricem artık garantisi bitiyor gidip değiştiricemBen 1500 TL iken almiştim. 2500 olmuş. O zaman kesinlikle fiyatini hakeden bi telefondu.
Ben 2022 nin yazında değiştireceğim. O zamana kadar idare etse iyidir.evet güzeldi bende o civarda almıştım bu sene değiştiricem artık garantisi bitiyor gidip değiştiricem
Merhabalar ben GM20 kullanıyorum onun için bir grup yokmu bu arada alalı 3 ay oldu çok iyi herkese tavsiye ederim bu arada GM nin kendi tasarımı etiket diyenler bizden değildirMerhaba dostlar, tüm General Mobile kullanıcı kulüplerini bir araya getirdik. Artık General Mobile markalı telefonlar ile ilgili, bütün paylaşımlarınızı ve sohbetlerinizi bu başlık üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
![]()
Rom atabilirsin ama garanti gider istersen Pex 9 çok güzel bir rom YouTube Mr. Teknolog kanalından inceleme yapabilirsinEvet. Bende kullanıyorum GM 9 Pro. Android 9 da kaldı anlamadım gitti. 10 falan gelse keşke. Ama 9 da oldukça optimize.
Kardeş 2. El diyorsunŞu markanın telefonlarına cidden para veripte alan var mı ya? Ben bir kere mecbur kaldım ikinci el daha 1 aylık garantili olanını almıştım. Aslında çakmam lazımdı adam daha alalı 1 ay olmuş satışa çıkartmış vardır bir bit eniği diye. Şarja takıyorum zor doluyor dolsa bile kullanıyorum çabuk bitiyor. Oyun zaten oynanmıyor. Kamerası da kötüydü. Cidden çekilecek bir telefon üretmiyor bunlar. Zaten dikkat edin kimse almıyor GM telefonları ikinci elde bile satamıyor insanlar telefoncular dahi almıyor. Tutulmuyor ülkede.
Maalesef bunlar hayatın gerçeklerigm8 kullanıyoorum pil ömrü çok az babamda gm5 var 3 saatte şarj olup 1 saatte bitiyor.
haklısın. 3000 mah bile yetmiyorsa ne yapacağız yani?Maalesef bunlar hayatın gerçekleri
Zibilyon uygulama yüklersen olacağı bu. GM 9 Pro gerek ultrada PUBG girerim ders yaparım ama tek doldurma ile çok rahat 3 gün gider.gm8 kullanıyoorum pil ömrü çok az babamda gm5 var 3 saatte şarj olup 1 saatte bitiyor.
Abartmayın.Zibilyon uygulama yüklersen olacağı bu. GM 9 Pro gerek ultrada PUBG girerim ders yaparım ama tek doldurma ile çok rahat 3 gün gider.
Şuan bataryası en iyi GM 9 PRO GM20 ve GM20 PRO daha büyük ama çabuk bitiyor 9 PRO danhaklısın. 3000 mah bile yetmiyorsa ne yapacağız yani?
Kardeş 2. El diyorsungayet normal kim bilir kim kullandı benim bı arkadaş 2. GM 5 plus aldı ama 1.5 yıl kullandı
zibilyon uygulama yüklediğimi kim söyledi hayır buna dair bir kelimem olsa neyse de whatsapp face insta fifa ve nfs no limits yüklü sadece bilmeden yorum yapma lütfenZibilyon uygulama yüklersen olacağı bu. GM 9 Pro gerek ultrada PUBG girerim ders yaparım ama tek doldurma ile çok rahat 3 gün gider.
Anladım hocam. Neyse telefonunuz ne dediğimi anladızibilyon uygulama yüklediğimi kim söyledi hayır buna dair bir kelimem olsa neyse de whatsapp face insta fifa ve nfs no limits yüklü sadece bilmeden yorum yapma lütfen![]()
3 yazmışım 2 olcak o.Abartmayın.
İyide nerden bilcen bu adamın nasıl kullandığını 1 ayda her şey olabilirİyi okudun mu acaba? Daha 1 aylık telefondan bahsettim ben. 1 ay içinde ne yapabilir ki alan arkadaş? Ha şu da var 1 ay içinde çöp oluyorsa bir telefon başka birşey demiyorum o zaman. GM'nin bütün cihazları çöp özellik desen yok kalite desen yok zaten tutulmuyor da hangi telefoncuya girsen ben bunu almam satamam diyor. Daha iyi markalar varken GM'yi bedava versen kullanmam.
Oynatır.gm20 alacağım pes 21 oynatır mı fifa da olur pubg tarzı oynamayacağım brawl stars'da oynicam
Gm8 ile akıcı şekilde pes fifa ve bs oynuyorum. Gm20 hayli hayli oynatır.Oynatır.