Şuan bataryası en iyi GM 9 PRO GM20 ve GM20 PRO daha büyük ama çabuk bitiyor 9 PRO danhaklısın. 3000 mah bile yetmiyorsa ne yapacağız yani?
Kardeş 2. El diyorsun ? gayet normal kim bilir kim kullandı benim bı arkadaş 2. GM 5 plus aldı ama 1.5 yıl kullandı
zibilyon uygulama yüklediğimi kim söyledi hayır buna dair bir kelimem olsa neyse de whatsapp face insta fifa ve nfs no limits yüklü sadece bilmeden yorum yapma lütfenZibilyon uygulama yüklersen olacağı bu. GM 9 Pro gerek ultrada PUBG girerim ders yaparım ama tek doldurma ile çok rahat 3 gün gider.
Anladım hocam. Neyse telefonunuz ne dediğimi anladızibilyon uygulama yüklediğimi kim söyledi hayır buna dair bir kelimem olsa neyse de whatsapp face insta fifa ve nfs no limits yüklü sadece bilmeden yorum yapma lütfen
3 yazmışım 2 olcak o.Abartmayın.
İyide nerden bilcen bu adamın nasıl kullandığını 1 ayda her şey olabilirİyi okudun mu acaba? Daha 1 aylık telefondan bahsettim ben. 1 ay içinde ne yapabilir ki alan arkadaş? Ha şu da var 1 ay içinde çöp oluyorsa bir telefon başka birşey demiyorum o zaman. GM'nin bütün cihazları çöp özellik desen yok kalite desen yok zaten tutulmuyor da hangi telefoncuya girsen ben bunu almam satamam diyor. Daha iyi markalar varken GM'yi bedava versen kullanmam.
Oynatır.gm20 alacağım pes 21 oynatır mı fifa da olur pubg tarzı oynamayacağım brawl stars'da oynicam
Gm8 ile akıcı şekilde pes fifa ve bs oynuyorum. Gm20 hayli hayli oynatır.Oynatır.