General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Merhaba telefon alacağım da max 750 tl ye alınabilecek en iyi telefon nedir acaba ? General mobile markası konusunda sıkıntım var sizce iyi mi tavsiye eder misiniz ? bi de çok hafif o paraya değer mi ?

Onun yerine 950liraya Nexus 4 alın daha iyidir. 200lira ekleyemem derseniz, 850lira civarında HTC Desire 500 var. O da olmazsa GM Discovery'den iyisi yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende General Mobile Discovery var her şey güzel fakat Bluetooth kulaklıkla eşleşiyor 10 dakika sonra Bluetooth kapanıyor aranızda bunu bilen varsa yardımcı olurmu tşkler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şöyle bi sorunum var. aslında pekte sorun sayılmaz ama sorayım yinede.

traffic racer de sanki hafif kasıyor ( çok değil, çok az bir kasma) bunun nedeni ne olabilir?
bütün uygulamaları kapayıp deniyorum değişen birşey olmuyor...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
şöyle bi sorunum var. aslında pekte sorun sayılmaz ama sorayım yinede.

traffic racer de sanki hafif kasıyor ( çok değil, çok az bir kasma) bunun nedeni ne olabilir?
bütün uygulamaları kapayıp deniyorum değişen birşey olmuyor...

oyunda sıkıntı olabilir.

BirdOfHermeS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aldığıma pişman olmaya başladım sonra öğrendimki telefon Çinde seri üretilmiş ve çoğunun dokunmatik,şarz hataları varmış banada şarz denk geldi arkadaşlarımda da sorunlar çıkıyo.Belliydi ama bayaa ucuz çıktı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya yok daha yeni duyurulmuştu yorumu yazdığınız zaman bazıları atıyo bilip bilmeden

atakankk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün GM discovery 16 gb siyah ını aldım gayet memnunum herkese tavsiye ederim. bide bişey sorcam orjinal jelatinde general mobile yazıo jelatin çıkınca o yazı da mı çıkıyo acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Discovery 6GB Alsammı Yoksa Discovery 2 Yimi Beklesem Yardım Edın Ama MAximum 750 Tl m Olur

isa_91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu telefon için kullanacağım en iyi navigasyon programı hangisi . Telegonun orjinal programi daha iyi çalısmak için kablosuz bağlantı desteği istiyor.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
766
4.4.2 yi alacak mı

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
4.4 üzerinde çalışmalar yapıldığını duydum :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
4.4 üzerinde çalışmalar yapıldığını duydum :)

o çipsette 4.4 alan cihaz yok hatta 4.2 üstü yok, yani diğerleri veremediyse gm'nin vermesi hiç mümkün gelmiyor bana. gm müdürü 4.4 görünümlü çalışmalar var dedi yani doğan görünümlü şahin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çözümü çok kolay
ayarlara giriyorsunuz üst taraf ta cihaza basıyorsunuz ses ve titreşime basıyorsunuz titreşime basıyorsunuz çalarken titret dokunma titreşimi tuş takımı titreşimi uygulama seçim veya silme titreşimleri var onlardan ayarlıyorsunuz dokunma titreşimini kapatıyorsunuz ama titreşim modundayken ayarlayamıyorsunuz

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ay sonuna kadar gelecek olan güncellemedeki yeniliklerden bazıları:

1. Butonların bildirim ışığı olması
2. Kamera optimizasyonu
3. Yeni tema
4. Launcher güncellemesi
5. Whatsapp, WeChat ve Line uygulamalarının optimizasyonu
6. Yeni ayarlar menüsü

Bir de çift dokunmayla uyandırma olayı üzerinde çalışıyorlarmış.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
766

2. Kamera optimizasyonu
3. Yeni tema
4. Launcher güncellemesi
6. Yeni ayarlar menüsü

Sağol abi teşekkürler

sonicar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o çipsette 4.4 alan cihaz yok hatta 4.2 üstü yok, yani diğerleri veremediyse gm'nin vermesi hiç mümkün gelmiyor bana. gm müdürü 4.4 görünümlü çalışmalar var dedi yani doğan görünümlü şahin.

GM müdürü discovery 2 için kitkat görünümlü arayüz olacak dedi. discovery 1 için kitkat çalışmalarımız sürüyor dedi. ha bu çalışma sonuca bağlanamayabilir. üzerinde çalışılıyor diye ille de gelecek diye bir kaide yok. çünkü sürüm güncelleme çok sıkıntılı bir süreçmiş. işlemci üreticisinin sürücülerin kaynak kodlarını vermesi mi ne gerekiyormuş. mediatek bu işlemci modeli için 5.0 a kadar kaynak kodunu vereceğini açıklamış. kitkat gelirse ne ala, gelmezse canları saolsun. bu kadar ekmeğe bu kadar köfte der işimize bakarız...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sanırım ilerleyen günlerde testleri devam ediyor dedi yeni bi güncelleme alacak telefon ama kit-kat gelene kadar ram degerleri yine yüksek ve yükleyip kaldırmalar cagaldıkça yavaşlama başlıyor..2-3 aya bi recovery yapmak iyidir..kit-kat ta ram optimazasyonu cok iyi..bir an önce gelmesini bekliyoruz..bu telpa ile tek eksik telefonla ulaşmaya çalışırsan obamay la görüşebilirsin ama müşteri temsilcisiyle görüşmen imkansız gibi bişey..

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

2. Kamera optimizasyonu
3. Yeni tema
4. Launcher güncellemesi
6. Yeni ayarlar menüsü

Adamlar çalışıyor

fikris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ay sonun kadar gelecek olan güncelleme bilgisi kesin midir acaba? Butonların bildirim ışığı olarak kullanılabilmesi benim için önemliydi buna sevindim :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Güncelleme bilgisi kesin. :)

atakankk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,benim gm discovery 16 gb var alalı 2 hafta oldu,kipadan telpa garantisiyle aldım, telefon dolunca şarjdan çıkarıom durduk yere en fazla 1 dk de %99 oluyo,normal öyle galeriye falan girip basit şeklide kullansan bile 3-4 dk da şarj %93 falan oluyo.ve %22 olunca birden 20 saniyede %12 ye düşüyo,internetten baktım batarya kalibrasyonu falan yaptım sorun gitmedi ,(bütün ayarlar parlaklık gibi,en düşükte, herşeyim kapalı) TEK ÇARE GARANTİYE VERMEK Mİ,?? LÜTFEN YARDIM!

egano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben gm discovery model telefon alacagım fakat soket girişinde çok fazla problem oldugunu duydum.Sorunun kutuda çıkan şarj aletinden kaynaklandıgını duydum.Sizlere soruyorum ben telefonu aldıktan sonra baska bir telefonun şarj aletini kullanayımmı kullanacaksam hangi modelin şarj aletini kullanmamı tavsiye edersiniz.İlginiz için teşekkür ederim .